Αυτά ειναι καπριά!!! Κατι αλλα χρονιάρικα που τα ονομάζουν "καπρους", τσάμπα το όνομα...ουτε τα @@ δεν εχουν κρεμάσει...
Πάντα τέτοια!!
Αυτά ειναι καπριά!!! Κατι αλλα χρονιάρικα που τα ονομάζουν "καπρους", τσάμπα το όνομα...ουτε τα @@ δεν εχουν κρεμάσει...
Μπράβο Μίλτο!Πόσα κιλά ήταν το θεριό?
Μπραβο Μιλτο και στα ταιρια του
Μπράβο στη παρέα Μίλτο
Να σαι καλα Ηλια και σε ολα τα παιδια..ειλικρινα δεν εμαθα ακομα..η παρεα ειναι σε ενα καφενειο και εχουν πλακωθει στα τσιπουρα με ηχους μπουζουκιου..σιγουρα απο την εμπειρια μου γυρω στα 100-120 καθαρο το κοβω..αυριο που θα μιλησω με τον πατερα θα ξερω σιγουραΜπράβο Μίλτο!Πόσα κιλά ήταν το θεριό?
Μου μοιάζει για ένα ζωντανό των 180 κιλών...σίγουρα πολύ μεγάλο ζώο!Να σαι καλα Ηλια και σε ολα τα παιδια..ειλικρινα δεν εμαθα ακομα..η παρεα ειναι σε ενα καφενειο και εχουν πλακωθει στα τσιπουρα με ηχους μπουζουκιου..σιγουρα απο την εμπειρια μου γυρω στα 100-120 καθαρο το κοβω..αυριο που θα μιλησω με τον πατερα θα ξερω σιγουρα
Καπου εκει παιζει Ηλια 180-200 μικτο..εχουμε ξαναπαρει τετοιο ζωο και μεγαλυτερο ακομα..θα μου πει ο πατερας μιας και οταν το παμε για γδαρσιμο το ανεβαζουμε στην πλαστιγγα να δουμε ποσο βγαινειΜου μοιάζει για ένα ζωντανό των 180 κιλών...σίγουρα πολύ μεγάλο ζώο!
Μπραβο στην παρεα, αυτο οντως ειναι καπρος!
Θηρίο!!! Μπράβο στην ομάδα!
μπράβο Μιχάλη σε όλη την παρέα σαςΣήμερα η παρέα χτύπησε 3 γουρούνια και έναν λαγό. Τα δύο είχα τη χαρά να τα εκτελέσω εγώ και μάλιστα το δεύτερο με επεισοδιακό τρόπο. Όταν χτύπησα το πρώτο γουρούνι το μετέφερα στο δρόμο, κατά τη μεταφορά όπως πάντα αδειασα το όπλο για λόγους ασφαλείας. Το θέμα είναι ότι όταν επέστρεψα στο καρτέρι μου δεν το ξαναγεμισα και ο συνάδελφος Λευτέρης που έβλεπε το σκηνικό από απέναντι κατέβασε όλα τα γαλλικά που γνωρίζε.... Βάρα μαλακα βαρα.... Σε κταει σε κταει..... Τι κάνεις ορε...! Και όντως με κοίταγε τραβάω την πρώτη σκανδάλη απο το toz "κλικ" τραβάω και την δεύτερη "κλικ" και λέω τι γίνεται. Ανοίγω το όπλο πουθενά φυσιγγι βάζω νευρικά ένα 8βολο κλίνω,επωμιζω και ρίχνω και παρτο κάτω το καπρι περνει μερικές τούμπες και ο Λευτέρης συνεχίζει τα γαλλικά... Θα σου φύγει ρε μαλακα... Ριξτ.... Ριξτ! Του ρίχνω άλλη μια κι αυτό ήτανε. Μετά γελαγαμε με τις ώρες. Ομορφα, απρόοπτα σκηνικά με αυτό το άγριο και ξεχωριστό θήραμα που ξέρει να ανεβάζει τους παλμούς μας με την παρουσία του.
ο λαγος πως?Σήμερα η παρέα χτύπησε 3 γουρούνια και έναν λαγό. Τα δύο είχα τη χαρά να τα εκτελέσω εγώ και μάλιστα το δεύτερο με επεισοδιακό τρόπο. Όταν χτύπησα το πρώτο γουρούνι το μετέφερα στο δρόμο, κατά τη μεταφορά όπως πάντα αδειασα το όπλο για λόγους ασφαλείας. Το θέμα είναι ότι όταν επέστρεψα στο καρτέρι μου δεν το ξαναγεμισα και ο συνάδελφος Λευτέρης που έβλεπε το σκηνικό από απέναντι κατέβασε όλα τα γαλλικά που γνωρίζε.... Βάρα μαλακα βαρα.... Σε κταει σε κταει..... Τι κάνεις ορε...! Και όντως με κοίταγε τραβάω την πρώτη σκανδάλη απο το toz "κλικ" τραβάω και την δεύτερη "κλικ" και λέω τι γίνεται. Ανοίγω το όπλο πουθενά φυσιγγι βάζω νευρικά ένα 8βολο κλίνω,επωμιζω και ρίχνω και παρτο κάτω το καπρι περνει μερικές τούμπες και ο Λευτέρης συνεχίζει τα γαλλικά... Θα σου φύγει ρε μαλακα... Ριξτ.... Ριξτ! Του ρίχνω άλλη μια κι αυτό ήτανε. Μετά γελαγαμε με τις ώρες. Ομορφα, απρόοπτα σκηνικά με αυτό το άγριο και ξεχωριστό θήραμα που ξέρει να ανεβάζει τους παλμούς μας με την παρουσία του.
Τον πάτησε το γουρουνιο λαγος πως?
Τρόμαξε ο καψερος από τις φωνές των σκυλιών και από τη παγανα και βγήκε στον κυρ Αποστόλη που δεν χαρίζει.ο λαγος πως?
Μπράβο Μιχαλη στη παρέα!Σήμερα η παρέα χτύπησε 3 γουρούνια και έναν λαγό. Τα δύο είχα τη χαρά να τα εκτελέσω εγώ και μάλιστα το δεύτερο με επεισοδιακό τρόπο. Όταν χτύπησα το πρώτο γουρούνι το μετέφερα στο δρόμο, κατά τη μεταφορά όπως πάντα αδειασα το όπλο για λόγους ασφαλείας. Το θέμα είναι ότι όταν επέστρεψα στο καρτέρι μου δεν το ξαναγεμισα και ο συνάδελφος Λευτέρης που έβλεπε το σκηνικό από απέναντι κατέβασε όλα τα γαλλικά που γνωρίζε.... Βάρα μαλακα βαρα.... Σε κταει σε κταει..... Τι κάνεις ορε...! Και όντως με κοίταγε τραβάω την πρώτη σκανδάλη απο το toz "κλικ" τραβάω και την δεύτερη "κλικ" και λέω τι γίνεται. Ανοίγω το όπλο πουθενά φυσιγγι βάζω νευρικά ένα 8βολο κλίνω,επωμιζω και ρίχνω και παρτο κάτω το καπρι περνει μερικές τούμπες και ο Λευτέρης συνεχίζει τα γαλλικά... Θα σου φύγει ρε μαλακα... Ριξτ.... Ριξτ! Του ρίχνω άλλη μια κι αυτό ήτανε. Μετά γελαγαμε με τις ώρες. Ομορφα, απρόοπτα σκηνικά με αυτό το άγριο και ξεχωριστό θήραμα που ξέρει να ανεβάζει τους παλμούς μας με την παρουσία του.