Αγριόχοιρος

Ανάλογα το έδαφος και τον τρόπο , αν είσαι σε πυκνό και οι βολες ειναι 100+/- μέτρα τότε ντοτ , αν ο στόχος εχει γρήγορη κίνηση ντοτ , αν ο στόχος ειναι αργός τοτε διόπτρα, αν εχεις μεγαλες ανοιχτές αποστάσεις διόπτρα .
Θες και διοπτρα, κοψε κατι, οχι βεβαια οτι θα δουμε red dot(ή green dot).....

Δεν υπαρχει αντιρρηση σ'αυτα που γραφεις, αλλα δεν απαντησες γιατι το μονοβολο θα μειωσει τα ατυχηματα. Αυτοι που δεν πρεπει να κρατανε οπλο, ισως λογω μεγαλυτερου βεληνεκους του μονοβολου, να ειναι ακομα πιο επικινδυνοι.

Θα στείλει 1(!) βλήμα με αρκετά μεγαλύτερη κινητική ενέργεια και ευθύβολια απ' τα δράμια ,εκεί ακριβώς που σημαδεύει η καννη!

Και ειναι σιγουρο οτι θα βρει στοχο και δεν θα συνεχισει το βλημα τη πορεια του?
Δλδ δεν υπαρχει αστοχια με μονοβολο?
Και που θα τερματισει το μονοβολο αυτο?
Μην το κουράζουμε το θέμα. Ακόμη και τηλεκατευθηνομενο να είναι το βλήμα η στραβη μπορεί να γίνει για τον ΧΨ λόγο.

Τσάμπα συζητάμε δηλαδή δυο μέρες...
Μας τα έκανε τραχανά και τώρα τα γυρίζει!!
Το red dot είναι η σκοπευτική συσκευή που πιάνει στη ρίγα του όπλου γενικά.Τo aimpoint είναι συγκεκριμένη εταιρία που φτιάχνει σκοπευτικά τέτοιου τύπου.Υπαρχει και το green dot επίσης αλλά μη το συνεχίσω γιατί θα με γδαρετε στο τέλος.

*Απλά ήθελα να γράψω το συγκεκριμένο γιατί το έχω χρησιμοποιήσει στη Λετονία και πραγματικά σε σχέση με άλλες κατασκευαστριες εταιρίες είναι ότι καλύτερο έχω δεί.Πολυ καλό οπτικό πεδίο με ξεκάθαρο κόκκινο στίγμα χωρίς να μπερδεύει πάνω στη κίνηση του λειοκανου.

Το red dot είναι η σκοπευτική συσκευή που πιάνει στη ρίγα του όπλου γενικά.Τo aimpoint είναι συγκεκριμένη εταιρία που φτιάχνει σκοπευτικά τέτοιου τύπου.Υπαρχει και το green dot επίσης αλλά μη το συνεχίσω γιατί θα με γδαρετε στο τέλος.

*Απλά ήθελα να γράψω το συγκεκριμένο γιατί το έχω χρησιμοποιήσει στη Λετονία και πραγματικά σε σχέση με άλλες κατασκευαστριες εταιρίες είναι ότι καλύτερο έχω δεί.Πολυ καλό οπτικό πεδίο με ξεκάθαρο κόκκινο στίγμα χωρίς να μπερδεύει πάνω στη κίνηση του λειοκανου.
Νταξ αδερφέ, κόκκινο μπιρμπιλονι που κολυμπάει μες στο γυαλί είναι το θέμα.

Aimpoint? Γερό πορτοφόλι …

1734436046037.gif

Το acro της aimpoint κοστίζει στις ΗΠΑ 750$ προ φόρων και είναι στα 9 ΜΟΑ οπότε μην περιμένει κανένας ιδανική σκόπευση σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 μέτρων ... για να δω τώρα ποίος θα γελάσει .yel.

Το acro της aimpoint κοστίζει στις ΗΠΑ 750$ προ φόρων και είναι στα 9 ΜΟΑ οπότε μην περιμένει κανένας ιδανική σκόπευση σε απόσταση μεγαλύτερη των 60 μέτρων ... για να δω τώρα ποίος θα γελάσει .yel.
Εδώ δυσκολευομαστε στα 40 πια 60?

γιατι το μονοβολο θα μειωσει τα ατυχηματα.
Γιατι
Α) είναι πολύ χαμηλότερα τα ποσοστά ευστοχίας με τα μονοβολα σε σχέση με τα δράμια . Δεν είναι τυχαίο ότι οι έμπειροι γουρούνι κυνηγοί και καλοί σκοπευτές σε αυτό το είδος δε βάζουν μέσα στο όπλο ποτέ δράμια.
Β) γιατί αν έχεις μονοβολα και εισαι άπειρος πιο δύσκολα θα ρίξεις μέσα σε ένα πουρνάρι χωρίς να βλέπεις τι είναι μέσα παρά με δράμια που πιθανότατα τα πολλά βόλια θα σου δώσουν ελπίδες ότι θα πάρεις θήραμα που δε διακρίνεις.
Εννοείται η καλύτερη λύση θα ήταν να πάρουμε τα όπλα από τους μη ικανούς αλλά αυτό δε γίνεται.

Back