Αγριόχοιρος

Ηξερα το αλάτι για τα ελάφια. Μακάρι να δουλεύει!!! Αν το δοκιμάσει κάποιος να μας πεί. Θα άξιζε να δοκιμαστεί από τα συνεργεία δίωξης σε μερη που υπάρχουν πολλά.

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    264,6 KB · Προβολές: 27
  • image (1).jpeg
    image (1).jpeg
    286,5 KB · Προβολές: 27
Τώρα που το είδα θυμήθηκα πως σε επίσκεψη φίλου μου σε χωριό πάνω από το Διακοφτό πριν 10 χρόνια, μου έδειξε μια παληά ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ, που ήταν φαγωμένη (από τρίψιμο ζώων μου είχε πεί) κατά το 50% του πάχους της σε ύψος 30-40 εκατοστών. Την είχαν κόψει στα 2 περίπου μετρα αλλά δεν την είχαν ξηλώσει.
Και οι κολώνες αυτές, οι παληές, είναι ποτισμένες με πίσσα για να μην σαπίζουν ή σκουληκιάζουν (τερμίτες, σαράκι κτλ).
Τι σου κάνει η (αγχίνους) μνήμη!!!
Υ/Γ : Γραφτηκε πριν δω την παραπάνω αναρτηση του Δημήτρη

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Παιδιά χρησιμοποιείται δράμια η μονοβολα και γτ;
Πιο παλιά μόνο δράμια.Εδω και λίγα χρόνια 6+1 δεύτερο τρίτο.Μονοβολα 28γρ για το τελείωμα.Ο λόγος καθαρά θέμα λειοκανου.Δε μπορείς με ρίγα να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.Αν μπορούσα (λόγο νομοθεσίας) θα είχα μόνιμα ένα red-dot και μονοβολα.

Πιο παλιά μόνο δράμια.Εδω και λίγα χρόνια 6+1 δεύτερο τρίτο.Μονοβολα 28γρ για το τελείωμα.Ο λόγος καθαρά θέμα λειοκανου.Δε μπορείς με ρίγα να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.Αν μπορούσα (λόγο νομοθεσίας) θα είχα μόνιμα ένα red-dot και μονοβολα.
Εγώ σαν νομοθέτης θα επέβαλα το μονοβολο με red dot.

Πρώτο τι βάζεις δηλαδή ;
Ακριβά τελειώματα κάνεις.

Back