Ηξερα το αλάτι για τα ελάφια. Μακάρι να δουλεύει!!! Αν το δοκιμάσει κάποιος να μας πεί. Θα άξιζε να δοκιμαστεί από τα συνεργεία δίωξης σε μερη που υπάρχουν πολλά.
τωρα που θα ανεβης φερε και τα παιδακια να τα γουσταρουμεεεεεκαι μια τουφεκια από εμένα σε μια γουρούνα χθες!!
στηλτομου αυτο απο το χοιροστασιο δεν τρωγετεεεε για βασαλμωμα το θελωωωωΚαλά πήγε σήμερα. Το ένα πρέπει η μάνα του να είχε βγει βραδινή τσάρκα στα χοιροστασια της περιοχής....View attachment 94260
Ξυλοπόδαρο ήταν ;;
Πιο παλιά μόνο δράμια.Εδω και λίγα χρόνια 6+1 δεύτερο τρίτο.Μονοβολα 28γρ για το τελείωμα.Ο λόγος καθαρά θέμα λειοκανου.Δε μπορείς με ρίγα να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.Αν μπορούσα (λόγο νομοθεσίας) θα είχα μόνιμα ένα red-dot και μονοβολα.Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Παιδιά χρησιμοποιείται δράμια η μονοβολα και γτ;
Εγώ σαν νομοθέτης θα επέβαλα το μονοβολο με red dot.Πιο παλιά μόνο δράμια.Εδω και λίγα χρόνια 6+1 δεύτερο τρίτο.Μονοβολα 28γρ για το τελείωμα.Ο λόγος καθαρά θέμα λειοκανου.Δε μπορείς με ρίγα να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.Αν μπορούσα (λόγο νομοθεσίας) θα είχα μόνιμα ένα red-dot και μονοβολα.
Και εγώ μαζί σου δάσκαλε.Εγώ σαν νομοθέτης θα επέβαλα το μονοβολο με red dot.
Πρώτο τι βάζεις δηλαδή ;Πιο παλιά μόνο δράμια.Εδω και λίγα χρόνια 6+1 δεύτερο τρίτο.Μονοβολα 28γρ για το τελείωμα.Ο λόγος καθαρά θέμα λειοκανου.Δε μπορείς με ρίγα να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα.Αν μπορούσα (λόγο νομοθεσίας) θα είχα μόνιμα ένα red-dot και μονοβολα.