Αγριόχοιρος

Μάλλον δεν κατάλαβες.
Καλά κάνανε μεν και βάρεσαν τόσα και μπράβο τους. Μην μου ανεβάζεις όμως βίντεο με 5 και 6 βολές χωρίς μειωτήρα.
Κάνεις που κάνεις την .... τι την ανεβάζεις, να σου πούμε μπράβο;
Λέει κιόλας πως ξαναγέμισε στα comments, όποιος ξέρει από όπλα σιγα μην τον πιστέψει, αντιθέτως ξεκαρδίζεται.
Ξαναγεμησε ... τι οχι ?

Τυχερος ειναι, αφου δεν πηρε φορα να περασει απο πανω του και μετα θα βλεπαμε αν προλαβαινε να σηκωσει οπλο.
Αυτή είναι άλλη παράμετρος και πολύ σωστή…Εγώ αναφερόμουν στο μέγεθος του ζώου

Κάτι έκανε και σήμερα η παρέα... @Alex37 δεν πιστεύω να μοιάζει και αυτό σαν αποτέλεσμα παρτουζας μερσεντες φιδιού και τρυποκαρυδου?????View attachment 92064
Λίγο γαιδουρινα αυτιά διακρίνω, κατά τα άλλα νταξει.. 🤪

Λίγο γαιδουρινα αυτιά διακρίνω, κατά τα άλλα νταξει.. 🤪
Ρε σαπούνι ήταν ο κερατάς!!! Μπήκε ψυγείο να στέκει και όταν κοπεί θα ντουμανιασει ο τοπος πάλι!!! Όσο δεν είναι πουρνεμενα τα καπρια εδώ είναι απίστευτα!!!

Είχε μαζέψει λίπος?
Είναι τετραπαχα τα καπρια. Όλα όσα είναι από 30 κιλά και πάνω καθαρά ειναι σαπούνια. Οι γουρούνες οι πιο πολλές στεγνές είναι. Μια μεγάλη που βαρεσα εγώ πριν μισό μήνα ήταν η εξαίρεση και ήταν πολυ καλα φτιαγμενη και αυτή. Τρώνε καλά εδώ...

Είναι τετραπαχα τα καπρια. Όλα όσα είναι από 30 κιλά και πάνω καθαρά ειναι σαπούνια. Οι γουρούνες οι πιο πολλές στεγνές είναι. Μια μεγάλη που βαρεσα εγώ πριν μισό μήνα ήταν η εξαίρεση και ήταν πολυ καλα φτιαγμενη και αυτή. Τρώνε καλά εδώ...
Οι μάνες ακόμα είναι μόνο κόκκαλα. Τα καπριά κάτι κάνουν. Πέρυσι είχαμε βαρέσει ένα αρχές- μέσα Σεπτέμβρη, τρία δάχτυλα λίπος! Πρώτη φορά έβλεπα κάτι τέτοιο, καθαρό ήταν 50ρι.

Κάτι έκανε και σήμερα η παρέα... @Alex37 δεν πιστεύω να μοιάζει και αυτό σαν αποτέλεσμα παρτουζας μερσεντες φιδιού και τρυποκαρυδου?????View attachment 92064
Θα είχε δουλειά ο Τρυποκάρυδος μάλλον εκείνη τη μέρα :D Μπράβο σειρά!Ωραίο ζώο.
Όταν πέφτει καπρί να βγάζεις και μία φώτο την ράχη του να μας σηκώνεται η τρίχα.

Αν κάποιος πριν 10 χρονια μας έλεγε ότι στους δρόμους σας αντί να πετάγονται γάτες θα πετάγονται αγριογούρουνα θα τον περναγαμε πίσσα και πούπουλα. Τα κυνηγάμε εδώ ουσιαστικά με τα συνεργεία δίωξης 9 μήνες τον χρόνο χωρίς όριο και αντι να εχουν μια μειωση στον πληθυσμο τους , βλεπεις παντού τεράστια κοπάδια και συνεχώς καταλαμβανουν περιοχές όπου πριν δεν υπήρχαν.

Παει το αμάξι ε
Αδερφε, εγω το βρηκα το πρωι μετα το Διστομο προς Ιτεα.
Αυτο η το βραδυ το κτυπησαν η τα ξημερωματα.
Ειχαν ξεκινησει να το τρωνε στο ποδι οι καρακαξες.
Αν το ειχα κτυπησει εγω θα το ειχα σφαξει και τεμαχισει σε χρονο dt 😆

To μεσημερι που επεστρεφα ειχε εξαφανιστει!
Η καποιος το φορτωσε, η το τραβηξαν σκυλια στο χωραφι....μαλλον το πρωτο γιατι τα σκυλια δεν θα το ειχαν παει μακρυα.
Αλλο ενα μεγαλο ειδα κτυπημενο μεσα σε χωραφι εξω απο την Λιβαδεια.

Πίσσα Οξιάς για την προστασία και τη σωστή περιποίηση της οπλής των ζώων αλλά και για την προσέλκυση Αγριογούρουνων.
Ηξερα το αλάτι για τα ελάφια. Μακάρι να δουλεύει!!! Αν το δοκιμάσει κάποιος να μας πεί. Θα άξιζε να δοκιμαστεί από τα συνεργεία δίωξης σε μερη που υπάρχουν πολλά.

Back