Αδεια αγοράς κυνηγετικού όπλου

• Thread starter Thread starter Nick97
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα σας,

Ένας φίλος που δεν ασχολείται με το κυνήγι. βρήκε από τον παππού του που έχει πεθάνει ένα πλάγιο το οποίο δεν έχει δηλωθεί ποτέ. Γνωρίζει κανείς τι διαδικασία πρέπει να γίνει ώστε να βγουν χαρτια; Ο φίλος θέλει να μου το χαρήσει και θα θέλαμε να ξέουμε πως μπορεί να γίνει σωστά η εν λόγω μεταφορα. Πρόκειται για ένα baikal nx-43 από τις φωτογραφίες που μου έστειλε και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα το δω βέβαι και από κοντά.

Καλημέρα σας,

Ένας φίλος που δεν ασχολείται με το κυνήγι. βρήκε από τον παππού του που έχει πεθάνει ένα πλάγιο το οποίο δεν έχει δηλωθεί ποτέ. Γνωρίζει κανείς τι διαδικασία πρέπει να γίνει ώστε να βγουν χαρτια; Ο φίλος θέλει να μου το χαρήσει και θα θέλαμε να ξέουμε πως μπορεί να γίνει σωστά η εν λόγω μεταφορα. Πρόκειται για ένα baikal nx-43 από τις φωτογραφίες που μου έστειλε και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα το δω βέβαι και από κοντά.
Χαρτιά του όπλου υπάρχουν;

Καλημέρα σας,

Αυτό ισχύει τώρα:
https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/adilota-opla-kai-mi-ananeomena-deltia-katochis/
"... Αν ο κάτοχος αδήλωτου όπλου πάει οικιοθελώς να δηλώσει το όπλο, τότε υπάρχει μόνο ένα πρόστιμο που δεν ξεπερνά τα 60 ευρώ."
"... Για τα αδήλωτα όπλα που δεν έχουν δηλωθεί ποτέ στα αστυνομικά τμήματα και προέρχονται από κληρονομιές ή ευρήματα σε σπίτια συγγενών που δεν βρίσκονται εν ζωή, ακολουθείται η διαδικασία αδήλωτου όπλου ..."

Back