Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μαλιστα, δεν τα γλιτωνεις τα εξοδα.....
Καποιο θεμα πρεπει να υπαρχει με το ιντερνετ γενικως, σερνεται.
To internet ειναι μια χαρά... Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.. Ενώ μπαίνω παντού χωρίς πρόβλημα εκεί δεν ανοίγει η σελίδα... Ενώ με vpn που δοκίμασα τώρα με βάζει κανονικά....

To internet ειναι μια χαρά... Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.. Ενώ μπαίνω παντού χωρίς πρόβλημα εκεί δεν ανοίγει η σελίδα... Ενώ με vpn που δοκίμασα τώρα με βάζει κανονικά....
Εγω μπαινω Αλαγιαννη, αλλα σε καποια αλλα site και στο you tube, κολλαει το συμπαν.

Δεν εχω ξαναψωνισει απο Αλαγιαννη, ειπα να το δοκιμασω μιας κ ειδα τα nsi speed σε καλη τιμη.
Δυστηχως δεν ειχε τα nsi gt, ηθελα κ απο αυτα.
Πηρα 7 κουτια 6αρια κ 5αρια με δωρεαν μεταφορικα.
Αναμενω..
Καλημέρα Σπύρο είναι άψογος! Και εγώ και δύο φίλοι που παραγγείλαμε ήρθαν κανονικά! βέβαια εμένα η μεταφορική με χρέωσε 4€ μάλλον νταβαντζιλίκι γιατί στους φίλους που ήρθαν με άλλη μεταφορική δεν πληρώσανε Είχε και τα κανονικά speed? γιατί στην σελίδα του είχα δει τότε μόνο τα speed 34gr dispersande 13€.(Αυτά διασποράς δεν είναι)??

Καλημέρα Σπύρο είναι άψογος! Και εγώ και δύο φίλοι που παραγγείλαμε ήρθαν κανονικά! βέβαια εμένα η μεταφορική με χρέωσε 4€ μάλλον νταβαντζιλίκι γιατί στους φίλους που ήρθαν με άλλη μεταφορική δεν πληρώσανε Είχε και τα κανονικά speed? γιατί στην σελίδα του είχα δει τότε μόνο τα speed 34gr dispersande 13€.(Αυτά διασποράς δεν είναι)??

Τα dispersande είναι διασποράς,ναι.
Εγώ πήρα τα κανονικά, 10ε.

Back