D
DrV
Τα συγκεκριμένα στο πιάτο, εγώ τα τρώω.
Μετά από τις βροχές των τελευταίων ημερών στην περιοχή, βρήκα σήμερα στο δάσος κοντά στο καρτέρι μου τα μανιτάρια των φωτογραφιών.
Μανιτάρια ποτέ δε μαζεύω διότι δε ξέρω να αναγνωρίζω ποιά είναι βρώσιμα και ποιά δηλητηριώδη, βλέπω όμως ότι στο φόρουμ υπάρχουν συνάδελφοι κυνηγοί που τα αναγνωρίζουν και τα μαζεύουν.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος τα αναγνωρίζει και αν μπορούν να φαγωθούν ή όχι.
Ευχαριστώ.
Stolι μαστοραχόρτα φάε όσα βρείς μανιτάρια όσα ξέρεις......λέει μια παλιά παλιά λαική παροιμία
σαλιαρομανίτες τις λέμε εμείς και συνήθως όπου φυτρώνουν δεν υπάρχουν δηλητηριώδη
τελειώνει γρήγορα τον κύκλο ύπαρξης του γιατί είναι μανιτάρι που προτιμά προσήλια και με πολλή υγρασία μέρη
μέτρια προς καλή γεύση τηγανητό αλλά και στο φούρνο όπου όταν αρχίζει να μαραζώνει ρίχνουμε κρέμα γάλακτος με κόκκινο πιπέρι γλυκό
πολύ ωραία και ωμά(όπως όλα τα μανιτάρια)και σφηνάκια βότκα russian standard η stoli
Stoli√πολύ ωραία και ωμά(όπως όλα τα μανιτάρια)και σφηνάκια βότκα russian standard η stoli
Stolι μαστορα
κάντε ένα τέστ:Stoli√
Από μανιτάρια χορτάτοι είμαστε, βότκα που θα βρούμε χεχεthink
Χάχα δικά μου μόνο τρώω φιλεΒάζω τη βότκα, Σταλίτσναγια ή Ρούσκη Στάνταρντ, ότι θέλεις,
εσύ έρχεσαι να δοκιμάσεις πρώτος τα μανιτάρια μου ;
Γι αυτό είσαι αδύνατος τρομάρα σουΧάχα δικά μου μόνο τρώω φιλε
Γιατί να το παίξεις κορώνα ή γράμματα ρε πατριώτη.........Αυτό μήπως ξέρερι κανένας πως ονομάζεται και αν τρώγεται ή όχι;
View attachment 6385
View attachment 6386
Εμένα μου κάνει σε σπίτι από το στρουμφοχωριό .Αυτό μήπως ξέρερι κανένας πως ονομάζεται και αν τρώγεται ή όχι;
View attachment 6385
View attachment 6386
Εσύ Κώστα γιατί παίρνεις τα όπλα και πηγαίνεις στο βουνό και παίζεις τη ζωή σου κορώνας-γράμματα;Γιατί να το παίξεις κορώνα ή γράμματα ρε πατριώτη.........
Πάρε 2 κουτάκια μανιτάρια κονσέρβα από το My Market να είσαι ήσυχος......
Μήπως έγραψα το ανάποδο...;;;Νομίζω είμαι τελείως on topic