Ακριβώς αυτό είπα. Φυσικά δεν έχει λογική αυτό το πράγμα στο κεφάλι το δικό μου αλλά οκΑυτο που καταλαβαινω, ισως λαθος, διορθωσε με, ειναι οτι πηγες στον γιατρο, πηρες το χαρτι, δεν το χρησιμοποιησες, το κρατησες στο σπιτι και τελικα το πηγες στο τμημα μετα απο πολλους μηνες ,ειδαν ποτε το υπεγραψε ο γιατρος και σου ειπαν οτι δεν ισχυει πια.
Σωστα ?
Αν εγινε ετσι, νομιζω, σωστα σου ειπαν.
Tο χαρτι οταν το πας στο αστυνομικο τμημα οταν το παρεις απο τον γιατρο , εχει ισχυ για τρια ετη,
Εν ολιγης , εχει ισχυ τρια χρονια στο αστυνομικο τμημα, οχι στο συρταρι μας.
Πιο άκυρο δεν γίνεται...εάν κάποιος εχει 10 όπλα και έχει περάσει μια πενταετία γιατί να θέλει πάλι χαρτιά από γιατρ αν θέλει να αγοράσει ακόμα ένα, Δεν είναι τελείως άκυρο;
Μην λέτε τέτοια!Πιο άκυρο δεν γίνεται...
Για το καινούργιο σου όπλο θέλεις γιατρούς,με τα παλιά την βγάζεις μια πενταετία ακόμα!
oσο θα υπαρχουν εγληματιες και φονιαδες που κανουν φονους και απειλες με κυνηγετικα οπλα , τοσο θα μας στριμωχνουν εμας τους κυνηγους με δρακοντια μετραΕξεπλάγην ευχάριστα, όταν σήμερα το πρωί μου ήρθε email από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, ότι σε 3 μήνες λήγει μια άδεια οπλοκατοχής μου...και να φροντίσω για την ανανέωση της
Πριν μια βδομάδα έλαβα και εγώ μήνυμα για ΑΚΚΟ που λήγει το Μάιο. Πάλι καλά υπάρχουν τα χαρτιά από γιατρούς από πρόσφατη μεταβίβαση. 50 ευρώ η ψυχ για ένα print και ένα πεντάλεπτο κήρυγμα περί όπλων στο σπίτι παρουσία παιδιών. Μπήκα νορμάλ και βγήκα με γυαλιστερό μάτιΕξεπλάγην ευχάριστα, όταν σήμερα το πρωί μου ήρθε email από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, ότι σε 3 μήνες λήγει μια άδεια οπλοκατοχής μου...και να φροντίσω για την ανανέωση της
Και γω ευτυχώς έβγαλα ΑΑΚΟ πέρσι...οπότε μόνο παράβολα και φωτογραφίεςΠριν μια βδομάδα έλαβα και εγώ μήνυμα για ΑΚΚΟ που λήγει το Μάιο. Πάλι καλά υπάρχουν τα χαρτιά από γιατρούς από πρόσφατη μεταβίβαση. 50 ευρώ η ψυχ για ένα print και ένα πεντάλεπτο κήρυγμα περί όπλων στο σπίτι παρουσία παιδιών. Μπήκα νορμάλ και βγήκα με γυαλιστερό μάτι
Δρακόντεια μέτρα η ανανέωση της ΑΚΚΟ;oσο θα υπαρχουν εγληματιες και φονιαδες που κανουν φονους και απειλες με κυνηγετικα οπλα , τοσο θα μας στριμωχνουν εμας τους κυνηγους με δρακοντια μετρα
Και εμενα 4 μηνες πριν την ληξη.Εξεπλάγην ευχάριστα, όταν σήμερα το πρωί μου ήρθε email από το αστυνομικό τμήμα...