Φίλε Χρήστο άκου να δεις πως μου τα είπαν εμένα. Πήγα πέρσι σε ψυχίατρο να μου δώσει τρελοχαρτο για ανανέωση οπλοκατοχής. Την οπλοκατοχή δε την έβγαλα τελικά για το όπλο γιατί δε το χρησιμοποιούσα.το αμέλησα. Λάθος, βλακεία μου δεν έχει σημασία.Φέτος έληγε η οπλοκατοχή του άλλου όπλου όπως είχα γράψει εδώ που το χρησιμοποιώ κανονικά. Όταν πήρα το περσινό τρελοχαρτο να το πάω στην αστυνομία μου είπαν ότι δεν ισχύει και θέλουν καινούργιο. Τους λέω ρε παιδιά δεν έχει ισχύ το χαρτί από ψυχίατρο για 3 χρόνια; Και μου απαντάνε όχι !! Έχει ισχύ μόνο για 6 μήνες. Λέω οκ .βγάζω τα χαρτιά τα πάω , ολοκληρώνω την διαδικασία. Λέω στον αστυνομικό υπάρχει και τρίτο όπλο που λήγει το 26 . Θα πρέπει να ξαναβγαλω τα χαρτιά από τους γιατρούς έτσι; Και μου λέει όχι ,έχουν ισχύ για 3 χρόνια! Του λέω κάτσε ρε φίλε, σου έφερα περσινό χαρτί και μου είπες ότι λειγει σε 6 μήνες . Τώρα που ανανέωσα τα τουφέκια εχουν ισχύ περισσότερα χρόνια;; Τι λογική είναι αυτή; Μου λέει ο αστυνομικός,τι να σου πω ρε φίλε έτσι είναι ο νόμος,έτσι μου τα είπαν,έτσι σου τα λέω.. έμεινα μαλ*κας και έφυγα. Ο ψυχίατρος όμως πληρώθηκε δύο φορές!!!!Η κατάσταση είναι για γέλια και συγχρόνως για κλάματα όπως έχω ξαναγράψει!!