Και εκδίδεται μεσω gov..
https://www.gov.gr/ipiresies/polite...ou-exoterikou/elektroniko-parabolo-e-parabolo
https://www.gov.gr/ipiresies/polite...ou-exoterikou/elektroniko-parabolo-e-parabolo
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Πήγα σήμερα απ' το ΑΤ της περιοχής μου και μου εξήγησαν για τα δικαιολογητικά .Γιώργο....το παράβολο για ληγμένο δελτίο κατοχής είναι...ο κωδικός....6193...και το ποσό 10,20 ευρω..
Τα παράβολα βγαίνουν μόνο από το gov.gr ή μπορώ και μέσω του e-banking που μου δίνεται και η δυνατότητα από εκεί? Τα δέχονται και από e-banking?Και εκδίδεται μεσω gov..
Δεν γνωρίζω αν όλες η τράπεζες εκδίδουν παράβολο...η Πειραιώς βγάζει....Τα παράβολα βγαίνουν μόνο από το gov.gr ή μπορώ και μέσω του e-banking που μου δίνεται και η δυνατότητα από εκεί? Τα δέχονται και από e-banking?
Μέσω εθνικής τα εκδίδω εγώ 3 φορές το έχω κάνει έτσι, δεν έχουν κανένα θέμα. Τις 2 φορές μάλιστα τους τα είχα πάει σε φλασάκι.Τα παράβολα βγαίνουν μόνο από το gov.gr ή μπορώ και μέσω του e-banking που μου δίνεται και η δυνατότητα από εκεί? Τα δέχονται και από e-banking?
Το φλασακι Χρήστο τι είχε μέσα.....?Μέσω εθνικής τα εκδίδω εγώ 3 φορές το έχω κάνει έτσι, δεν έχουν κανένα θέμα. Τις 2 φορές μάλιστα τους τα είχα πάει σε φλασάκι.
Τα παράβολα στην ηλεκτρονική μορφή σε Pdf δεν τα εκτύπωσα τα πήγα έτσι.Το φλασακι Χρήστο τι είχε μέσα.....?
Έχω την εντύπωση πως για άδεια αγοράς χρειάζονται 2 παράβολα 6025 των 2.04€Για αγορά όπλου είναι άλλος ...
Σωστά.Έχω την εντύπωση πως για άδεια αγοράς χρειάζονται 2 παράβολα 6025 των 2.04€
Ναι, το ένα για την άδεια αγοράς, και τό άλλο για την άδεια κατοχής (ΑΚΚΟ) που θα βγεί μετά.Έχω την εντύπωση πως για άδεια αγοράς χρειάζονται 2 παράβολα 6025 των 2.04€
Εύλογο χρονικό διάστημα δηλαδη μη τα πας και μετα από μήνες... Δε ξέρω αν υπάρχει εσωτερικη εγκυκλιος που τα ρυθμίζει αυτά μπορείς να ρωτήσεις στο τμήμα αλλα αμφιβάλλω οτι θα ξέρουν να σου πουν.Αν βγάλω χαρτιά απ' τους γιατρους για μία άδεια αγοράς και δεν το πάω στην αστυνομία αμέσως γνωρίζει κάποιος για πόσο διάστημα ισχύουν τα χαρτιά ;
Εφ' όσον καθορίζεται η τριετής ισχύς των βεβαιώσεων δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, εξαρτάται βέβαια πάντα στο που θα πέσεις, Ελλαδάρα γαρ...Αν βγάλω χαρτιά απ' τους γιατρους για μία άδεια αγοράς και δεν το πάω στην αστυνομία αμέσως γνωρίζει κάποιος για πόσο διάστημα ισχύουν τα χαρτιά ;
Για αυτό ακριβώς ρώτησα και εξηγουμαι :Εφ' όσον καθορίζεται η τριετής ισχύς των βεβαιώσεων δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, εξαρτάται βέβαια πάντα στο που θα πέσεις, Ελλαδάρα γαρ...
Τραγικό...Δυστυχώς ότι σου είπα...Η απορία μου είναι αν τα είχα καταθέσει θα μπορούσα να βγάλω άδεια αγοράς σε 3 χρόνια και τώρα που τα έχω σπίτι μου σφραγισμένα λήγουν στους 3 μήνες ... Ελλάς το μεγαλείο σου !
Υγ. Ακόμη και η παθολόγος χθες γελαγε μαζί μου που ξανά πήγα και της είπα την ιστορία ...
Όχι Παντελή. Ίσχυε αυτό μέχρι πρότινος, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πρόσφατα, ή αν σκοπεύουν να το αλλάξουν ...Τραγικό...Δυστυχώς ότι σου είπα...
Ακόμα θεωρώ αυθαίρετη τη δήλωση '' πως τα δύο πρώτα χρόνια δεν υπάρχει πρόβλημα και να λήξει απλά είναι μεγαλύτερο το παράβολο ''
Δεν είναι ο σύλλογός μου (αν και είναι στην ίδια Ομοσπονδία) ... τυχαία έπεσα τώρα σ'αυτόν τώρα που γκούγκλαρα να βρω τη συγκεκριμένη διάταξη. Την οποία, όπως πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα, έχω εκμεταλλευτεί 2 φορές, τη μία φορά μάλιστα με προτροπή του υπεύθυνου για τις άδειες στο Τ.Α.Στέλιο, mea culpa, δεν το ήξερα!
Ο σύλλογός σας αποδεικνύεται πιο ενημερωμένος