Καλημέρες παίδες
Εγώ ,με το που θα τις βάλω ,θα μετρήσω 20 Φ κ 10 κράτησηδεν με σηκώνει...το στρατιωτικό
Εγώ ,με το που θα τις βάλω ,θα μετρήσω 20 Φ κ 10 κράτησηδεν με σηκώνει...το στρατιωτικό
Ελεύθερος Υπηρεσίας 2 ημέρες.Καλημέρες παίδες
Σαν τον Ράμπο έπαθα.... μέχρι χθες έβλεπα σε όνειρο, να ρωτάω τον δικά...καλά εγώ πότε θα απολυθωάσε που χτύπαγε τηλ κ περίμενα να το σηκώσει ο θάλαμοφύλακαςΕλεύθερος Υπηρεσίας 2 ημέρες.
Όντως πολύ πίσωβλέπεις τα αμερικανικά κ ΛάλαςΑκομη και για στρατιωτικη χρηση το κλασσικο αρβυλο που ξεραμε εχει μεινει πισω σε ολους τους συχρονους στρατους
Ειμουν και ειμαι λατρης του αλλα μονο για τις δουλειες εξω και μονν καλοκαιρι χωρις υγρασιες κλπ
Αυτα εχω πλεον εγω για επιχειρισιακη χρηση
Χρυσανθε δερμα και cordura ειναι τα αρβυλα ;Ακομη και για στρατιωτικη χρηση το κλασσικο αρβυλο που ξεραμε εχει μεινει πισω σε ολους τους συχρονους στρατους
Ειμουν και ειμαι λατρης του αλλα μονο για τις δουλειες εξω και μονν καλοκαιρι χωρις υγρασιες κλπ
Αυτα εχω πλεον εγω για επιχειρισιακη χρηση
Θα σε γελασω φιλε μουΧρυσανθε δερμα και cordura ειναι τα αρβυλα ;
Καλοφορετες Θαλή! Το κουτί πολύ χρήσιμο ειδικά τα καλά μονόβολα και δράμια, πάντα σε τέτοιο κουτί τα έχω.Σήμερα πήγα στο κατάστημα κυνηγητικών/στρατιωτικών που είναι στο σταθμό Λαρίσης και αγόρασα για δεύτερη φορά τις καλύτερες αρβύλες Ελληνικού Στρατού που υπάρχουν. Τιμή 65 ευρώ.
Κατασκευασμένες στο 700 ΣΕ το οποίο το έχουνε κλείσει και πλέον δεν παράγονται. Του έχουν μείνει κάτι ελάχιστα κομμάτια και πήρα ένα. Τις ίδιες είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια, δείτε το πρώτο ποστ, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκείνες τις έχω μόνιμα κάτω στο χωριό, αυτές τις θέλω για Αθήνα και τις εδώ γύρω εξορμήσεις.
Επίσης πήρα και ένα κουτί cal 50 για τα φυσίγγια μου, μόνο 25 ευρώ. Αλλού αυτά τα έχουν 40 ευρώ. Ωραίο μαγαζί αυτό. Όποτε πάω κάτι χρήσιμο βρίσκω και σε λογικές τιμές.
Η ιστοσελίδα του είναι η παρακάτω, αλλά αν θέλεις να δεις τί έχει πρέπει να περάσεις από εκεί. https://www.soldiers.gr/el/
View attachment 80422
View attachment 80424
View attachment 80425
Ευχαριστώ φίλε μου!Καλοφορετες Θαλή! Το κουτί πολύ χρήσιμο ειδικά τα καλά μονόβολα και δράμια, πάντα σε τέτοιο κουτί τα έχω.
Αν έβρισκα ένα τέτοιο ζευγάρι εδώ θα το αγόραζα αμέσως.Σήμερα πήγα στο κατάστημα κυνηγητικών/στρατιωτικών που είναι στο σταθμό Λαρίσης και αγόρασα για δεύτερη φορά τις καλύτερες αρβύλες Ελληνικού Στρατού που υπάρχουν. Τιμή 65 ευρώ.
Κατασκευασμένες στο 700 ΣΕ το οποίο το έχουνε κλείσει και πλέον δεν παράγονται. Του έχουν μείνει κάτι ελάχιστα κομμάτια και πήρα ένα. Τις ίδιες είχα αγοράσει πριν κάποια χρόνια, δείτε το πρώτο ποστ, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκείνες τις έχω μόνιμα κάτω στο χωριό, αυτές τις θέλω για Αθήνα και τις εδώ γύρω εξορμήσεις.
Επίσης πήρα και ένα κουτί cal 50 για τα φυσίγγια μου, μόνο 25 ευρώ. Αλλού αυτά τα έχουν 40 ευρώ. Ωραίο μαγαζί αυτό. Όποτε πάω κάτι χρήσιμο βρίσκω και σε λογικές τιμές.
Η ιστοσελίδα του είναι η παρακάτω, αλλά αν θέλεις να δεις τί έχει πρέπει να περάσεις από εκεί. https://www.soldiers.gr/el/
View attachment 80422
View attachment 80424
View attachment 80425
By the way, εκείνες οι ωραίες αρβύλες που είχες πάρει πως πάνε; Τις δοκίμασες;Αν έβρισκα ένα τέτοιο ζευγάρι εδώ θα το αγόραζα αμέσως.
Πολύ ωραίες! Και 5.11 παντελόνι στη φωτογραφία αν κατάλαβα καλά;Ναι βέβαια τις φοράω που και που..αλλά αυτές που πήρες εσύ είναι πιο ποιοτικές εσωτερικά.
View attachment 80459
Στη Τουρκια !!Αλήθεια τα άρβυλα του ΕΣ που φτιάχνονται τώρα;