Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είχα και εγω έναν κατάμαυρο που ήταν μαλακιστηρι σαν αυτόν στο βίντεο. Έκανε μια σούπα άλλο πραμα!!!!
Θυμάμαι παλιά στο χωριό με τον ξάδερφο μας έτρεχε στο κτήμα πέρα δώθε, μικρά παιδιά τι φόβο είχαμε.Τελικά του ξεφύγαμε το είπαμε στον παππού και τον έσφαξε επιτόπου.

Θυμάμαι παλιά στο χωριό με τον ξάδερφο μας έτρεχε στο κτήμα πέρα δώθε, μικρά παιδιά τι φόβο είχαμε.Τελικά του ξεφύγαμε το είπαμε στον παππού και τον έσφαξε επιτόπου.
Άμα ειναι ζαβο το κοκορι είναι επικίνδυνο. Εγώ τον είχα μεγαλώσει από μικρό και τον καμαρωνα. Μια μέρα ήρθε ύπουλα και μου έκοψε μια και με πήραν τα αιματα. Υπέγραψε την καταδίκη του ο αλητης!

Υπόψιν για άλλο ξάδερφο λέει που φοβόταν τα κοκκορια, μη μας βγει και το όνομα, εγώ είμαι αλουπα τους κόβω τα λαρυγγια:cool:

Μου χουν τυχει και πετεινος και κριος

το πιο επικυνδυνο απο ολα και χειροτερο ομως και εχει τυχει στον κουμπαρο μου ειναι ταυρος

σε σκοτωνει για πλακα
Ο ταυρος και ο κριος μουνταρουν συνηθως μολις γυρισεις πλατη

Τωρα για το βιντεο
Ο τυπος εχει το λαθος

Ο πετεινος νιωθει τον φοβο του
Ακομη και να φοβασαι τοσο πολυ δεν πρεπει να το δειξεις
Εαν κατεβαινε και προχωρουσε προς τον πετεινο ο πετεινος θα τα παρατουσε πολυ πιο ευκολα

εν παση περιπτωση αν τον δυσκολευει ας μας πει να παμε να τον ηρεμησουμε
Θα χουμε μαζι καλο κρασακι και χυλοπιττες
Κανουν δουλεια .big smile.

Παλικαρια....μου ετυχε....και δεν πιστευα στα ματια μου!!! Διακοπες στο χωριο της γυναικας μου....
Ο γιος μου 17 μηνων....βολτα σε ενα χωραφι διπλα στο σπιτι....και του κανει επιθεση ο πουστης ο κοκορας
σημαδευοντας τα ματια του παιδιου!!!!o_O
Τον αρπαζω την δευτερη φορα που πηδηξε για τα ματια του παιδιου....και απο τυχη τον αρπαξα απο τον
λαιμο.....
Αυτο ηταν και το τελος του....Τον εφερα 5 σβουρες....μεχρι που το κεφαλι του εμεινε στα χερια μου.....
Ευτυχως το παιδι δεν το ειδε....ειχε τρομαξει...και του ειχα πει φυγε και πηγαινε στην μαμα.
Φωναξα την γειτονισα....και της λεω....τωρα κανε τον οπως θελεις.....;)

Με ενα καλό σουτ ο ο κόκκορας πιστεύω θα άλλαζε τελείως αυτή την συνήθεια. Για να μην φτάσουμε στην κατσαρόλα που είναι μόνιμη λύση.
Και όμως το πραγματικό μαλακιστηρι κόκορας δεν μασάει από σουτ. Μόλις γυρίσεις την πλάτη κάνει ντου παλι!. Εντάξει όμως , αν το σουτ είναι καλό και γεμάτο , καλού κακού ετοίμασε και την κατσαρολα.

Όπως λέμε κάτω,ο κάργας κόκορας κάνει το καλύτερο κοκκινιστό αλλά είμαστε και εξελιγμένοι,έχουμε ειδικά φλομπερ.
Ένα ταπεινό ελατήριου μπαικαλακι κάνει την δουλειά αθόρυβα και δεν τον τρέχεις κιόλας. Βολίδα , μαχαίρι , καθάρισμα κατσαρολα!!!!!

Ένα ταπεινό ελατήριου μπαικαλακι κάνει την δουλειά αθόρυβα και δεν τον τρέχεις κιόλας. Βολίδα , μαχαίρι , καθάρισμα κατσαρολα!!!!!
Δεν έχουμε καλά κέντρα κάτω.Ενα 9αρακι στο κεφάλι και μόλις παραδώσει κόψιμο.
Μια φορά είχα καλό αποτέλεσμα με σουτ μυτο και ορειβατικά red-line.

Status
Not open for further replies.
Back