Θυμάμαι παλιά στο χωριό με τον ξάδερφο μας έτρεχε στο κτήμα πέρα δώθε, μικρά παιδιά τι φόβο είχαμε.Τελικά του ξεφύγαμε το είπαμε στον παππού και τον έσφαξε επιτόπου.Είχα και εγω έναν κατάμαυρο που ήταν μαλακιστηρι σαν αυτόν στο βίντεο. Έκανε μια σούπα άλλο πραμα!!!!
Άμα ειναι ζαβο το κοκορι είναι επικίνδυνο. Εγώ τον είχα μεγαλώσει από μικρό και τον καμαρωνα. Μια μέρα ήρθε ύπουλα και μου έκοψε μια και με πήραν τα αιματα. Υπέγραψε την καταδίκη του ο αλητης!Θυμάμαι παλιά στο χωριό με τον ξάδερφο μας έτρεχε στο κτήμα πέρα δώθε, μικρά παιδιά τι φόβο είχαμε.Τελικά του ξεφύγαμε το είπαμε στον παππού και τον έσφαξε επιτόπου.
Υπόψιν για άλλο ξάδερφο λέει που φοβόταν τα κοκκορια, μη μας βγει και το όνομα, εγώ είμαι αλουπα τους κόβω τα λαρυγγιαΘυμάμαι παλιά στο χωριό με τον ξάδερφο μας έτρεχε στο κτήμα πέρα δώθε, μικρά παιδιά τι φόβο είχαμε.Τελικά του ξεφύγαμε το είπαμε στον παππού και τον έσφαξε επιτόπου.
Κάτσε να βγεις πρώτα πρόεδρος και μετά ξεκίνα τις παρατηρήσεις
Σε ποιον απευθύνεται;;;
Ένας τέτοιος είχε τσιμπιση τον αδελφό μου ακόμα το θυμάται δεν πρόλαβε το έφαγε το κεφάλι του στην κυριολεξία τόν αποκεφάλισε η γιαγιά μου. Ωραίος ήταν με τά μακαρόνια θυμάμαι.χαχα
Και. Που να σου τύχει μαλακιστηρι Κριός..
Και όμως το πραγματικό μαλακιστηρι κόκορας δεν μασάει από σουτ. Μόλις γυρίσεις την πλάτη κάνει ντου παλι!. Εντάξει όμως , αν το σουτ είναι καλό και γεμάτο , καλού κακού ετοίμασε και την κατσαρολα.Με ενα καλό σουτ ο ο κόκκορας πιστεύω θα άλλαζε τελείως αυτή την συνήθεια. Για να μην φτάσουμε στην κατσαρόλα που είναι μόνιμη λύση.
Ένα ταπεινό ελατήριου μπαικαλακι κάνει την δουλειά αθόρυβα και δεν τον τρέχεις κιόλας. Βολίδα , μαχαίρι , καθάρισμα κατσαρολα!!!!!Όπως λέμε κάτω,ο κάργας κόκορας κάνει το καλύτερο κοκκινιστό αλλά είμαστε και εξελιγμένοι,έχουμε ειδικά φλομπερ.
Δεν έχουμε καλά κέντρα κάτω.Ενα 9αρακι στο κεφάλι και μόλις παραδώσει κόψιμο.Ένα ταπεινό ελατήριου μπαικαλακι κάνει την δουλειά αθόρυβα και δεν τον τρέχεις κιόλας. Βολίδα , μαχαίρι , καθάρισμα κατσαρολα!!!!!