Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έχουμε καλά κέντρα κάτω.Ενα 9αρακι στο κεφάλι και μόλις παραδώσει κόψιμο.
Μια φορά είχα καλό αποτέλεσμα με σουτ μυτο και ορειβατικά red-line.
Το τελευταίο σεταπ αλλά με αρβύλα εργασίας με σίδερο μπροστά το έχω δοκιμασει. Καλά αποτελέσματα ειχα.

Και για να μην αρχίσουν μερικοί για βαναυσότητα απέναντι στα ζώα θα πω αυτο. Τα αγαπαω και τα φροντίζω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορω. Καθαριότητα και καλές τροφές τους παρεχω και περνάνε ζάχαρη τα ζωντανά μου. Αλλά αν είναι μαλακιστηρια, ειδικα τα αρσενικά, τρώνε το κεφαλάκι τους νωρις.Είχα κόκορα τόσο ήμερο που καθόμουν και ανέβαινε στα πόδια μου και έμενε εκεί όση ώρα ηθελε! Αυτος πήγε από γηρατεια.

Το τελευταίο σεταπ αλλά με αρβύλα εργασίας με σίδερο μπροστά το έχω δοκιμασει. Καλά αποτελέσματα ειχα.

Και για να μην αρχίσουν μερικοί για βαναυσότητα απέναντι στα ζώα θα πω αυτο. Τα αγαπαω και τα φροντίζω όσο το δυνατόν καλύτερα μπορω. Καθαριότητα και καλές τροφές τους παρεχω και περνάνε ζάχαρη τα ζωντανά μου. Αλλά αν είναι μαλακιστηρια, ειδικα τα αρσενικά, τρώνε το κεφαλάκι τους νωρις.Είχα κόκορα τόσο ήμερο που καθόμουν και ανέβαινε στα πόδια μου και έμενε εκεί όση ώρα ηθελε! Αυτος πήγε από γηρατεια.
Μια χαρα εισαι .shake hands.

Όπως λέμε κάτω,ο κάργας κόκορας κάνει το καλύτερο κοκκινιστό αλλά είμαστε και εξελιγμένοι,έχουμε ειδικά φλομπερ.
Πατρίδα εμείς απέναντι κρατάμε ακόμα τις παραδόσεις
Δουλεύει αντίχειρας με δύο κινήσεις και τέρμα
Τον κόκορα τον καταφέρνω αυτό που με δυσκολεύει είναι το αρσενικό γαλι
Εκεί γίνεται μάχη έχουν περισσότερη δύναμη και το τσίμπημα τους είναι μωλωπας

Έχουν και κάτι νύχια...Θάνατος.

Πες αληθεια
Τους δαγξωνεις το λαιμο και φτυνεις το στραγαλι;
Το ηξερα .big smile. .sarcastic.

Εμείς δεν έχουμε τέτοια.Τον τελευταίο θυμάμαι τον πάταγε με το φορτηγό ο γείτονας για να μαλακώσει.

Πες αληθεια
Τους δαγξωνεις το λαιμο και φτυνεις το στραγαλι;
Το ηξερα .big smile. .sarcastic.
Χρυσανθε το τελευταίο γαλι και το ποιο ζορικο
δούλεψε πατέντα τύπου μαγκουρας
Σίδερο γυρισμένο μπροστά για να χωράει στο πόδι του
και αφού στριφογυρισαμε δύο τρεις φορές το χωράφι
του ορμαγα μου ορμαγε
καταφερα να το πιάσω από το πόδι
και όλα κομπλέ :p

Με ενα καλό σουτ ο ο κόκκορας πιστεύω θα άλλαζε τελείως αυτή την συνήθεια. Για να μην φτάσουμε στην κατσαρόλα που είναι μόνιμη λύση.
Η γιαγια εαν χρειαζονταν τον κοκορα στο κοτετσι του εβγαζε καποια απο τα φτερα και ο κοκορας ημέρευε
Η μανα απλά τους κοβει την μύτη
Εαν δεν ηταν αναγκαιος προχωρουσε ολοταχος για την κατσαρολα, παντα κοκκινιστος με τηγανιτες πατατες.

Χρυσανθε το τελευταίο γαλι και το ποιο ζορικο
δούλεψε πατέντα τύπου μαγκουρας
Σίδερο γυρισμένο μπροστά για να χωράει στο πόδι του
και αφού στριφογυρισαμε δύο τρεις φορές το χωράφι
του ορμαγα μου ορμαγε
καταφερα να το πιάσω από το πόδι
και όλα κομπλέ :p
Βασανιζεσαι αδικα κωστη!!!
Αν ο γαλος ειναι μεγαλος και αγριος το μονο που θες ειναι ενα σεντονι και ενα σχοινι

Ουτε τρεχαματα ουτε δαγκωματα

αλλα δεν μου αρεσει το φαι του

Ο κόκορας βολεύεται.
Τι γίνεται αν σε δαγκώσει γάιδαρος ;
Δάγκωσε τον γιο ενός φίλου στον ώμο.

Πρίν μερικές ημέρες σας είπα αστειευόμενος ότι η Μπόμπο θα απαγορεύσει και το σφάξιμο των αρνιών το Πάσχα.
Ψάχνοντας βρήκα λαβράκι.

https://pfpo.gr/ti-kanoume-otan-sfa...gelloume-ti-grafoume-sti-minysi-i-katangelia/

Μας βλέπω σε λίγα χρόνια να τρώμε ραδίκια το Πάσχα.
Αν δε, βγεί κανένα ιντερνετικό μπουλούκι που να μας απαγορεύει να κόβουμε και τα χόρτα την κάτσαμε την βάρκα.

Ο κόκορας βολεύεται.

Πρίν μερικές ημέρες σας είπα αστειευόμενος ότι η Μπόμπο θα απαγορεύσει και το σφάξιμο των αρνιών το Πάσχα.
Ψάχνοντας βρήκα λαβράκι.

https://pfpo.gr/ti-kanoume-otan-sfa...gelloume-ti-grafoume-sti-minysi-i-katangelia/

Αν δε, βγεί κανένα ιντερνετικό μπουλούκι που να μας απαγορεύει να κόβουμε και τα χόρτα την κάτσαμε την βάρκα.
Τι κανεται??? Παίρνετε οοοοοοσο πιο πολύ φόρα μπορείτε και μας κλανετε τα @ρχιδι@. Τώρα αν καμία γειτόνισσα της σαλουφα θέλει να σφάξει το καναρίνι της και την δει ας της κάνει μήνυση.

Ο κόκορας βολεύεται.

Ψάχνοντας βρήκα λαβράκι.

Και γιατι ρε φιλε επειδη ειπε αυτο το πραμα μια αρτηριοσκληρωμενη πρεπει να γινει δηλαδη;
Δηλαδη εγω αμα αυριο κανω οργανωση ελληνων αεριστων και απαιτησω να τρωμε αερα θα ερθει το κρατος να επιβαλει στον λαο να πεθανει γιατι εγω λεω οτι θα ζω με τον αερα;

κανενας δεν θα απαγορευσει σε κανενα να σφαζει οικοσιτα και να τρωει το κρεας τους

Ο κόκορας βολεύεται.

Ψάχνοντας βρήκα λαβράκι.

Επειδή τώρα λύνω κάτι διαφορές που έχω με κάτι μπύρες θα σας γράφω άλλη στιγμή για ζευγάρι που άφηνε λουλούδια σε μια μεριά που είχαν βρει μία σκοτωμένη αλεπού για να καταλάβετε τι ανωμαλία κυκλοφορεί
Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το είδα

Παιδιά δεν δίνω σημασία τι λέει ο κάθε πικραμένος και τι ανακοινώσεις βγάζει.
Γι αυτό το έβαλα στα αστεία ...
Επειδη Απο χτες με αγχωσες!!!
Ολοι οι κωλοι ιδιοι
Οχι να τρωμε αρνι

θα παω να αγορασω το γοφαρι να το δεσω στο αγκιστρι του μικρου να σε αφησει να παρεις αερα γιατι δεν πας καλα
.sarcastic.

Επειδή τώρα λύνω κάτι διαφορές που έχω με κάτι μπύρες θα σας γράφω άλλη στιγμή για ζευγάρι που άφηνε λουλούδια σε μια μεριά που είχαν βρει μία σκοτωμένη αλεπού για να καταλάβετε τι ανωμαλία κυκλοφορεί
Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το είδα
Καλα η τυπισσα πες γυναικα ειναι, ευαισθητη ειναι κτλ. Ο τυπάς???? Μου φαίνεται πως ο εκθηλυσμος του αντρικού πληθυσμού προχωράει γοργα.

Επειδη Απο χτες με αγχωσες!!!
Ολοι οι κωλοι ιδιοι
Οχι να τρωμε αρνι

θα παω να αγορασω το γοφαρι να το δεσω στο αγκιστρι του μικρου να σε αφησει να παρεις αερα γιατι δεν πας καλα
.sarcastic.
Καλά δεν είναι όλοι οι κώλοι οι ίδιοι, απλά κάνουν την ίδια δουλειά ;)

Τον μικρό τον έστειλα με την μάνα του στο χωριό.
Θα ακολουθήσω και εγώ την Παρασκευή.
Μέχρι τότε έχετε διορία να μου πείτε μέρη με γοφάρια. :)

κανενας δεν θα απαγορευσει σε κανενα να σφαζει οικοσιτα και να τρωει το κρεας τους
Το ξέρεις το ρητό "αυτοί με την χαζομάρα τους γεμίζουν την κοιλάρα τους" ;;;
Έψαχνα το site τους χθές διότι τον αντίπαλο πρέπει να τον μελετάς.
Δεν είδα κάτι σοβαρό.
Το πιο σοβαρό που είδα είναι ότι όσοι τρώνε κόκκινο κρέας συνεισφέρουν στην αύξηση του διοξειδίου στην ατμόσφαιρα. :)
Θα συμπλήρωνα ότι όσοι τρώνε φασόλια αυξάνουν το μεθάνιο (με το κλανίδι).
Έχουμε ξεφύγει όλοι ...

Καλα η τυπισσα πες γυναικα ειναι, ευαισθητη ειναι κτλ. Ο τυπάς???? Μου φαίνεται πως ο εκθηλυσμος του αντρικού πληθυσμού προχωράει γοργα.
Κανενα βραδυ που δεν θα του σηκωνεται και θα του βαλει η τυπισσα λουλουδια θα καταλαβει τι μαλακιες κανει .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back