Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ξέρεις το ρητό "αυτοί με την χαζομάρα τους γεμίζουν την κοιλάρα τους" ;;;
Έψαχνα το site τους χθές διότι τον αντίπαλο πρέπει να τον μελετάς.
Δεν είδα κάτι σοβαρό.
Το πιο σοβαρό που είδα είναι ότι όσοι τρώνε κόκκινο κρέας συνεισφέρουν στην αύξηση του διοξειδίου στην ατμόσφαιρα. :)
Θα συμπλήρωνα ότι όσοι τρώνε φασόλια αυξάνουν το μεθάνιο (με το κλανίδι).
Έχουμε ξεφύγει όλοι ...
Και γω το εψαξα λιγο τις προαλλες για να δω γιατι τους δινουν τοση σημασια
Τους δινουν για να σκανε
Εμεις σιωπαμε και δεν μας δινει σημασια κανενας;)

Καλα η τυπισσα πες γυναικα ειναι, ευαισθητη ειναι κτλ. Ο τυπάς???? Μου φαίνεται πως ο εκθηλυσμος του αντρικού πληθυσμού προχωράει γοργα.
Ένα ζευγάρι Γάλλων ήταν το πως γύριζαν σε εκείνα τα χωριά δεν ξέρω
Δύο φιλαράκια γυρίζοντας από πέρδικες την πέτυχαν στο δρόμο και ο ένας προλαβε και έβγαλε το όπλο και βγήκε έξω αυτή είχε σταματήσει κάτω από τον δρόμο και την πήρε
Την τράβηξε επάνω στο δρόμο και την άφησε εκεί
Με τα πολλά και τα λίγα όταν περνούσαμε από εκεί βρίσκαμε λουλούδια φρέσκα κάθε φορά
Ο γρίφος λύθηκε όταν ένας τσοπάνης που ήταν γνωστός και τον πετύχαμε μάς είπε ότι τους ξέρει και ότι αυτοί άφηναν τα λουλούδια για την μνήμη της αλεπούς

Ο κόκορας βολεύεται.
Τι γίνεται αν σε δαγκώσει γάιδαρος ;
Δάγκωσε τον γιο ενός φίλου στον ώμο.

Τι μου θυμησες τωρα βρε Βασιλη μου!!!!!

Το 1962 Ορεινη Ναυπακτια.....στο χανι του Λιολιου....παραθεριζαμε.....ημουν 11 χρονων....Ολοι οι δρομοι
χωματοδρομοι....Αλλα το χανι του Λιολιου.....ενας παραδεισος....Στο ποιο κατω χωριο..εαν θυμαμαι καλα το
ελεγαν ΑΓ. Δημητριος.....δαγκωσε ενας γαιδαρος μια γυναικα στον καρπο του χεριου της....
Την πηγαιναν με ενα τρακτερ στην Ναυπακτο. Σταματησαν στο χανι και ζητησαν σεντονι και πετσετες να αλλαξουν το ματωμενο σεντονι του χεριου της.
Δεν ξερω τι απεγινε εκεινη η γυναικα με τοση αιμορραγια.....
ΚΟΙΤΑ με τι λεωφορεια πηγαιναμε......

εικόνα_Viber_2021-08-11_14-25-42-458.jpg

Αξεχαστες......και Απιστευτα ομορφες εποχες..... ''δυσκολες''......αλλα με πολυ ομορφιά....που δεν υπαρχει τωρα!!!

Ο κόκορας βολεύεται.

Το 1962 Ορεινη Ναυπακτια.....στο χανι του Λιολιου....παραθεριζαμε.....ημουν 11 χρονων....Ολοι οι δρομοι
χωματοδρομοι....Αλλα το χανι του Λιολιου.....ενας παραδεισος....Στο ποιο κατω χωριο..εαν θυμαμαι καλα το
ελεγαν ΑΓ. Δημητριος.....δαγκωσε ενας γαιδαρος μια γυναικα στον καρπο του χεριου της....
Την πηγαιναν με ενα τρακτερ στην Ναυπακτο. Σταματησαν στο χανι και ζητησαν σεντονι και πετσετες να αλλαξουν το ματωμενο σεντονι του χεριου της.

View attachment 30665

Αξεχαστες......και Απιστευτα ομορφες εποχες..... ''δυσκολες''......αλλα με πολυ ομορφιά....που δεν υπαρχει τωρα!!!
Άγιος Δημήτριος λέγεται καλά θυμάσαι Νίκο
Και μία ακόμα
Θέρμο-Περίστα Leoforio-Karnavalos-6.jpg

Ο κόκορας βολεύεται.

View attachment 30665

Το πρώτο αυτοκίνητο του πατέρα μου ήταν ένα ZAZ σαν αυτό σε κίτρινο χρώμα
280px-Putin_with_his_1972_Zaporozhets.jpg
Για θέρμανση είχε καυστήρα βενζίνης στην μηχανή σαν αερόψυκτο που ήταν (αυτό το έμαθα πέρυσι).
Όσες φορές ξεκινήσαμε για χωριό μέναμε πάντα στον δρόμο. Αυτό θυμάμαι τουλάχιστον. Αυτά τα ζιγκλεράκια όλο βούλωναν.
Όποτε μέναμε κάναμε πικ νικ μέχρι να ξαναπάρει μπρος.
Άγχος μηδέν.
Ταξίδια περιπέτειας.

Μετά από έναν χρόνο πήραμε το Fiat 128 και ηρεμήσαμε.

Ο κόκορας βολεύεται.

View attachment 30665
τι μου θύμησες τώρα... windows 7!!!!!

Άγιος Δημήτριος λέγεται καλά θυμάσαι Νίκο
Και μία ακόμα
Θέρμο-Περίστα View attachment 30667

Γιωργο τετοιο λεωφορειο ερχοταν στο πανηγυρι του 15αυγουστου της Παναγίας ...Περναγε γκρειντερ και
εφτιαχνε τον δρομο....πριν της Παναγιας!!!!
Απιστευτα χρονια ......απιστευτη ομορφια.....μια τεραστια μουρια ( ισως να την εβλεπα ετσι ) καθομουν απο
κατω και κυνηγουσα με την σφεντονα μου!!!!! :)

Το πρώτο αυτοκίνητο του πατέρα μου ήταν ένα ZAZ σαν αυτό σε κίτρινο χρώμα
View attachment 30666
Για θέρμανση είχε καυστήρα βενζίνης στην μηχανή σαν αερόψυκτο που ήταν (αυτό το έμαθα πέρυσι).
Όσες φορές ξεκινήσαμε για χωριό μέναμε πάντα στον δρόμο. Αυτό θυμάμαι τουλάχιστον. Αυτά τα ζιγκλεράκια όλο βούλωναν.
Όποτε μέναμε κάναμε πικ νικ μέχρι να ξαναπάρει μπρος.
Άγχος μηδέν.
Ταξίδια περιπέτειας.

Μετά από έναν χρόνο πήραμε το Fiat 128 και ηρεμήσαμε.

Βασιλη μου....αυτα τα ΖΑΖ και τα vw οι σκαραβαιοι.....Δεν βουλωναν τα ζιγκλερ τους....οι τρομπες
βενζινης σταματουσαν να δουλευουν απο υπερ θερμανση.... Στα ''μεγαλα'' ταξιδια.....κοβαμε μια ντοματα
στην μεση και καπελωναμε την αντλια βενζινης ωστε να δροσιζετε......Που να δεις....ποσο γλυκια ηταν
μετα η ντοματα ψημενη!!!!:D.big smile.

Βασιλη μου....αυτα τα ΖΑΖ και τα vw οι σκαραβαιοι.....Δεν βουλωναν τα ζιγκλερ τους....οι τρομπες
βενζινης σταματουσαν να δουλευουν απο υπερ θερμανση.... Στα ''μεγαλα'' ταξιδια.....κοβαμε μια ντοματα
στην μεση και καπελωναμε την αντλια βενζινης ωστε να δροσιζετε......Που να δεις....ποσο γλυκια ηταν
το λουκούμι που το εβαζαν?

Γιωργο τετοιο λεωφορειο ερχοταν στο πανηγυρι του 15αυγουστου της Παναγίας ...Περναγε γκρειντερ και
εφτιαχνε τον δρομο....πριν της Παναγιας!!!!
Απιστευτα χρονια ......απιστευτη ομορφια.....μια τεραστια μουρια ( ισως να την εβλεπα ετσι ) καθομουν απο
κατω και κυνηγουσα με την σφεντονα μου!!!!! :)
Υπάρχει μια ωραία ελληνική ταινία που σε πηγαίνει σ' εκείνες τις εποχές: Το δέντρο που πληγώναμε
(ατάκα του αγροφύλακα στην ταινία: "Τα παιδιά και τα σκατά δεν πιάνονται")

Υπάρχει μια ωραία ελληνική ταινία που σε πηγαίνει σ' εκείνες τις εποχές: Το δέντρο που πληγώναμε
(ατάκα του αγροφύλακα στην ταινία: "Τα παιδιά και τα σκατά δεν πιάνονται")
Επίσης πολύ καλή, είναι η "Εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων". Του ίδιου σκηνοθέτη, Δήμος Αβδελιώδης, στο ίδιο νοσταλγικό κλίμα με αυτή που περιγράφεις.

Ο πατέρας μου τα ζιγκλέρ φύσαγε :)
Το θυμάμαι χαρακτηριστικά ...

Βέβαια ποτέ δεν έπαιρνε μπρος παρά μετά από ώρα το οποίο συνάδει με την βλάβη που αναφέρεις αχαχα
Τσ ταπεράκια με το φαγητό τελείωναν σε κάθε στάση.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ...
Γράφτηκα μέλος στο κίνημα "Τα πουλιά δεν είναι αληθινά"

https://birdsarentreal.com

Λέω να αγοράσω και ένα τέτοιο μπλουζάκι ... ας τολμήσει κανένας να μου την πει :)

1628708843710.png

224116931_4016038158506906_3074054001158109925_n.jpg

Αν δείτε αυτό το βίντεο θα πειστείτε και εσείς ότι τα πουλιά δεν είναι αληθινά !!!
Τα επιχειρήματα που παρουσιάζονται είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ !!!

Πάρτα ρε Μπόμπο ...

Last edited:
Για να μην ξεχνιόμαστε ...

Λέω να αγοράσω και ένα τέτοιο μπλουζάκι ... ας τολμήσει κανένας να μου την πει :)

View attachment 30680

View attachment 30681

Αν δείτε αυτό το βίντεο θα πειστείτε και εσείς ότι τα πουλιά δεν είναι αληθινά !!!

Πάρτα ρε Μπόμπο ...
Απ' ότι είδα πέρδικες, μπεκάτσες και πρασίνια λείπουν από τον κατάλογο, άρα είναι τα μόνα αληθινά.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ...

View attachment 30680

View attachment 30681

Τα επιχειρήματα που παρουσιάζονται είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ !!!

Πάρτα ρε Μπόμπο ...
Υπάρχει και σχετικό γνωμικό! "άλλο το πουλί του ναύτη κι΄άλλο του καντηλανάφτη"

Status
Not open for further replies.
Back