Που την είδες την βότκα?View attachment 45440
Αυτη ειναι βοτκα
Που την είδες την βότκα?View attachment 45440
Αυτη ειναι βοτκα
Ο κάπτεν έχει γούστο.View attachment 45440
Αυτη ειναι βοτκα
Δεν ξερεις που λενεΠου την είδες την βότκα?
Είδες όμως κρυφό νόημα την πίνεις κ σου φαίνονται όλες νάρεςView attachment 45440
Αυτη ειναι βοτκα
Όσο πίνω ομορφαίνεις μωρη...Είδες όμως κρυφό νόημα την πίνεις κ σου φαίνονται όλες νάρες
Σε αυτή τη φάση ρε φίλε Λευτέρη...αφήνεις τον πλανήτη να κρίνει το τζάνκι....δεν σηκώνεσαι κουναμενος συνάμενος να ρίξεις χαστούκιαν ήταν εκεί κοντά ,,,,πετάγεσαι σαν κόμπρα κ του τη ρίχνεις...δεν κολλάει η φασηΡε παίδες, ποιος άντρας δεν έχει κάνει μαλ. . ιες για μία γυναίκα που για άλλο λόγο δεν θα έκανε ποτέ ; Και τώρα που έκανε το σωστό αντί για μπράβο, του την λέτε ;
Έχω πιει κάτι μπάζα με το ποτήρι άσε....δεν ήξερα τι να πω για να την κανωΔεν ξερεις που λενε
Αυτο ειναι ενα ´´μωρό´´ να το πιεις στο ποτηρι;
Αυτό δεν ήταν βρασμός ψυχής αλλά ελληνικού καφέ"Εν βρασμώ ψυχής" ... καλά του έκανε του γκράνα.
Έπρεπε να του την χώσει γεμάτη, όχι χαϊδευτική.
Άμα κερνάνε,εγώ κάθομαι με τις ώρες!Έχω πιει κάτι μπάζα με το ποτήρι άσε....δεν ήξερα τι να πω για να την κανω
Τα μπάζα πάντα κερνάνεδεν έχεις ακούσει το φτωχός κ πουστηςίδια φάση....Άμα κερνάνε,εγώ κάθομαι με τις ώρες!
Eδωσε ένα κακό μήνυμα για την αφρό αμερικανική κοινότητα στην καθωσπρέπει υποκριτική Αμερική... Ότι είναι απολιτιστοι γκέτο γκάνγκστερ ακόμα και αν βγάλουν λεφτά και φορέσουν κουστούμια. Καλά αν χαστούκιζε λευκό μπορεί να του έπαιρναν καξ το Όσκαρ...Ρε παίδες, ποιος άντρας δεν έχει κάνει μαλ. . ιες για μία γυναίκα που για άλλο λόγο δεν θα έκανε ποτέ ; Και τώρα που έκανε το σωστό αντί για μπράβο, του την λέτε ;
Μωρε αν βλεπεις τις ασχημες ναρες θα ξεμεθυσεις θα σου περασειΕίδες όμως κρυφό νόημα την πίνεις κ σου φαίνονται όλες νάρες
Υπάρχει ένα αλλά ...αυτή τη φάση ρε φίλε Λευτέρη...αφήνεις τον πλανήτη να κρίνει το τζάνκι....δεν σηκώνεσαι κουναμενος συνάμενος να ρίξεις χαστούκιαν ήταν εκεί κοντά ,,,,πετάγεσαι σαν κόμπρα κ του τη ρίχνεις...δεν κολλάει η φαση
Πολυς σαλος και αναλυση για μια φαπαEδωσε ένα κακό μήνυμα για την αφρό αμερικανική κοινότητα στην καθωσπρέπει υποκριτική Αμερική... Ότι είναι απολιτιστοι γκέτο γκάνγκστερ ακόμα και αν βγάλουν λεφτά και φορέσουν κουστούμια. Καλά αν χαστούκιζε λευκό μπορεί να του έπαιρναν καξ το Όσκαρ...
Με το που έγινε το διάλειμμα αμέσως έπεσε πάνω του ο denzel washington για να του πει ακριβώς αυτό για το μήνυμα που πέρασε για την κοινότητα και για να του θυμίσει ότι φτάσανε εκεί που φτάσανε ως κοινότητα υπομενοντας και παίζοντας με τους κανόνες του συστήματος. Για όσους δεν το ξέρουν ο denzel washington είναι κάτι σαν ηγέτης και συνδικαλιστής των αφροαμερικανων στο Hollywood. Είναι παροιμοιωδες πως για ενα διάστημα είχε επίτηδες λευκό άτομο να του κράτα την ομπρέλα ως αντίδραση στο ότι οι αφρό Αμερικανοί ήταν πάντα υπηρέτες των λευκών εκεί...
Ωραία votca πως την είπαμε μουνοσκαγιαH συσκευασία προστατεύει αυτό που πουλάει, αλλά με σωστή ιδέα μπορεί και να πουλά ότι προστατεύει... Ποιος νοιάζεται για τη βότκα...
View attachment 45435View attachment 45436View attachment 45437View attachment 45438View attachment 45439
Θυμήθηκες την καλύτερη ταινία πρέπει να την έχω δει καμία 50 άρια φορέςΒάλε να δεις τον σημαδεμένο μόνο ένας με μπαικαλ πλάγιο τον έκανε καλά...τους είχαν τελειώσει οι γεμιστήρες....κ αυτός τους έριχνε καντήλια....κέβλαρ κ μαλακίες