Βρε σίγουρα το έχει προσπαθήσει εκατοντάδες φορές αλλά τα 15 είναι πάρα πολλά...Βέβαια μπορεί να προσπάθησε "μερικές φορές" για να το πετύχει ...
Βρε σίγουρα το έχει προσπαθήσει εκατοντάδες φορές αλλά τα 15 είναι πάρα πολλά...Βέβαια μπορεί να προσπάθησε "μερικές φορές" για να το πετύχει ...
Είναι ναιΒρε σίγουρα το έχει προσπαθήσει εκατοντάδες φορές αλλά τα 15 είναι πάρα πολλά...
Που να το πήγαιναν και Αλβανία...
Στην Εύβοια τα έχουν ψωμοτυρι αυτά.Είναι ναι
Βέβαια μπορεί να προσπάθησε "μερικές φορές" για να το πετύχει ...
Βρε σίγουρα το έχει προσπαθήσει εκατοντάδες φορές αλλά τα 15 είναι πάρα πολλά...
...ελα βρε Βασίλη!...εσυ με τη μπενέλα τρια-τρια θα τα χτυπάς!!!....λίγο εξάσκηση....και ουρά τα γκομενικά μετά...ποιος Ρίγκο!!!!Είναι ναι
Μέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω...ελα βρε Βασίλη!...εσυ με τη μπενέλα τρια-τρια θα τα χτυπάς!!!....λίγο εξάσκηση....και ουρά τα γκομενικά μετά...ποιος Ρίγκο!!!!
...και του φέρνεις του Μαγκάρετ ε?...στο ετούτο σου!!!!Μέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω
Για ποιον με πέρασες ;;; Για τον Στήβ Μαγκάρετ ; Αχαχα
Πιτογυρα λες;Μέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω
Για ποιον με πέρασες ;;; Για τον Στηβ Μαγκάρετ ; Αχαχα
Ρε το σκοτωνακο με το αμερικανικό για να σπάσει τα 15 πρέπει να κοιματε σε ράντζο στην εξοχή και μάλλον ρίχνει και ξαπλωμένος τον έχω να έχει ρίξει ίσα με δύο καραβίες φυσίγγια
Νομίζεις ότι το παίρνεις ολόκληρο μόνο τα αρχιδια παίρνεις
Ρε συ ειδα το βιντεοΜέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω
Μέχρι 3 ίσως χτυπάω ... Παραπάνω δεν νομίζω
Ρε που τον θυμηθήκατε !!! Αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας, αγαπημένη σειρά Hawaii Five-0, την έβλεπα φανατικά στα χρόνια του γυμνασίου - λυκείου !!! Εντυπωσιασμένος, τότε, από τις τεράστιες αμερικάνικες κουρσάρες, Κάντιλακ κλπ. (... τώρα ούτε να τα βλέπω τέτοιου στυλ αυτοκίνητα) !!! Γούσταρα επίσης τρελά το κοντόκαννο (2 ίντσες) περίστροφο που χρησιμοποιούσαν, Smith & Wesson mod.36, 5-σφαιρο .38 special (... και όχι μόνο αυτό, βέβαια !!...και του φέρνεις του Μαγκάρετ ε?...στο ετούτο σου!!!!
Ψψψςςςςς....κααααλα....πριν το τελωνείο κιολας...τελειωμενη υποθεση με συνοπτικες διαδηκασιες...Που να το πήγαιναν και Αλβανία...
Ολο τέτοια κοιτάς Γιάννη παντρεμενος ανθρωπος....