Γαμω τις ταινίες ντισκομπαλες και κεφάλια σα μπρόκολα ωραία εποχή αν και ήμουν μικρός καλύτερη από τη σημερινή στάνταρ
Γαμω τις ταινίες ντισκομπαλες και κεφάλια σα μπρόκολα ωραία εποχή αν και ήμουν μικρός καλύτερη από τη σημερινή στάνταρ
Για να μην του πάρουν το Όσκαρ. Η Ακαδημία έχει δικαίωμα να αφαιρέσει τίτλους για δυσφήμιση του χώρου και αναρμοστη συμπεριφορά... Άλλωστε ζήτησε συγνώμη από την Ακαδημία και το κοινό, όχι από τον Ροκ..Τη φαπα καλά έκανε και την έριξε τη μαλάκια μετά να ζητήσει συγνώμη δεν ξέρω γιατί την έκανε.
...είδες τι έκανες πάλι? το διαλύσαμε το "Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα"....με το "βατέυσιμη"!!!Βατεύσιμη.
Ρώτα τον @Johnny brow τι σημαίνει ο παραπάνω όρος αχαχα
Να την πιεις στο ποτήρι!H συσκευασία προστατεύει αυτό που πουλάει, αλλά με σωστή ιδέα μπορεί και να πουλά ότι προστατεύει... Ποιος νοιάζεται για τη βότκα...
View attachment 45435View attachment 45436View attachment 45437View attachment 45438View attachment 45439
Αααααα......γειά σου! είδες πώς γίνεται? ο μόνος που δεν το έχει καταλάβει ακόμη, είναι εκείνος ο μαλάκας ο Ζελένσκι!
το είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος. Δεν δέχεται τα Κοπρόσκυλα!Η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρω ποιόν είχε αποδέκτη η παρατήρηση.
AgrinioPress: Πάνος Καμμένος: «Μας πέταξαν έξω από εστιατόριο στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται “κοπρόσκυλα”».
https://www.agriniopress.gr/panos-k...o-kai-mas-eipan-oti-den-dechontai-koproskyla/
Ελα ντε....η βαρας κ φευγεις κυριος ή δεν σηκωνεις χερι καν....τράτζικ.....Τη φαπα καλά έκανε και την έριξε τη μαλάκια μετά να ζητήσει συγνώμη δεν ξέρω γιατί την έκανε.
Πολυβόλο ο τυπος και η win φυσικα...
Βέβαια μπορεί να προσπάθησε "μερικές φορές" για να το πετύχει ...