Ο πέτρινος τοίχος με σφηνες από κεραμίδι είναι όλα τα λεφτά.Τωρα Νίκο όσο αφορά τις δοκιμές... Καλά καλαμποκια!
Ο πέτρινος τοίχος με σφηνες από κεραμίδι είναι όλα τα λεφτά.Τωρα Νίκο όσο αφορά τις δοκιμές... Καλά καλαμποκια!
Μία χαρά οικολογικά φυσίγγια τα βρίσκω φίλε.Δεν σκοτώνουν και εκεί που πέφτουν δεν λερώνουνΕγω φταιω για τα καλαμποκια ρε φιλε....Να βλεπουν οι φιλοι και συναδελφοι τι μας πουλανε.... γι'αυτο εβαλα
τις φωτο.
Μία χαρά οικολογικά φυσίγγια τα βρίσκω φίλε.Δεν σκοτώνουν και εκεί που πέφτουν δεν λερώνουν
Nαι αλλά Νίκο ρίχνεις με κύλινδρο και μιλάμε πάντα για τα 40μέτρα ; Αν είναι ετσι αυτό δεν μπορείς να πεις ότι είναι πάτοςΣημερα εριξα δυο φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια Ν4....δικο μου στησιμο εντελως διαφορετικο απο
το εμπορικο που δοκιμασα......Σιγουρα ικανοποιημενος δεν ειμαι....εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη....
και ακομα ειμαι πολυ χαμηλα. Ωστοσο το 49% του εμπορικου φυσιγγιου το ξεπερασα ....δεν λεει τιποτα
ομως αυτο. Το 60% που επιασα....θεωρω οτι ειμαι ακομα στον πάτο.
Mια χαρα εισαι φιλε για αρχη.Εχεις δρομο μπροστα σου...Σιγα σιγα.Σημερα εριξα δυο φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια Ν4....δικο μου στησιμο εντελως διαφορετικο απο
το εμπορικο που δοκιμασα......Σιγουρα ικανοποιημενος δεν ειμαι....εχω βαλει πολυ ψηλα τον πηχη....
και ακομα ειμαι πολυ χαμηλα. Ωστοσο το 49% του εμπορικου φυσιγγιου το ξεπερασα ....δεν λεει τιποτα
Όσο προσπαθείς θα φτιάχνεις και καλύτερα!Σημερα εριξα δυο φυσιγγια με ατσαλινα σκαγια Ν4....δικο μου στησιμο εντελως διαφορετικο απο
Nαι αλλά Νίκο ρίχνεις με κύλινδρο και μιλάμε πάντα για τα 40μέτρα ; Αν είναι ετσι αυτό δεν μπορείς να πεις ότι είναι πάτος
Όσο προσπαθείς θα φτιάχνεις και καλύτερα!
Πάντως πιστεύω απο θέμα ασφάλειας δεν έχεις πρόβλημα, μπορείς να βάλεις και τα 4 αστέρια.
Eιναι ο φοβος τα 5* στην αρχη.Μετα εχεις μονιμα το 3αρι πανω.
Οταν μπαινεις στα ατσαλινα εχεις μια πισινη,αλλαζει και ο ηχος
της ντουφεκιας,ακους και διαφορα απο κυνηγαραδες που τα εχουν
δει μονο στα ραφια και γινεται μυλος....Ολα καλα θα πανε,προχωρα!
Ειμαι σιγουρος!Οταν ερθει εκεινη η ωρα,μπορω να ριξω και εγω ενα?Ετσι για το καλο...Μεγαλη και σοφή κουβεντα ειπες για τους κυνηγαραδες που τα εχουν δει μονο στα ραφια.......
Εχω διαβασει....οτι ανοησια ( το ειπα ευγενικα ) θελεις απο διαφορους τετοιους.....τουλαχιστον δεν
βγαζουν τον σκασμο.....απλα και μονο για να δημιουργησουν εντυπωσεις λενε οτι τους κατεβει!!!
Αλεξ.....θα την βρω την ''ακρη'' ......θεμα δοκιμων ειναι φιλε!!!!
Κατάλαβα τι λες και συμφωνώ μαζί σου......απο τη στιγμή που εβαλες ενα στοχο πρεπει να τον φερεις εις περας. Θα τα καταφερεις εσυ δε σε φοβαμαι.Μιχαλη το θεμα ασφαλειας σιγουρα προεχει φιλε.!!! Εαν πιασω το ποσοστο που θελω με 5***** αστρα....
ας δοκιμασουν οι αλλοι συναδελφοι ...με 4**** αστρα. Και εγω θα δοκιμασω....αλλα ασε να ''βγαλω'' πρωτα
αυτο που θελω με 5***** φιλε!!!
Ειμαι σιγουρος!Οταν ερθει εκεινη η ωρα,μπορω να ριξω και εγω ενα?Ετσι για το καλο...
Να δω τι ψαρια πιανω δηλαδη,οχι τιποτα αλλο...
Κατι εχω κανει κυριε....Οταν ερθει η ωρα ομως!Θα βγαλεις καλη ''ψαριά'' αρκει να ασχοληθεις...
Κατάλαβα τι λες και συμφωνώ μαζί σου......απο τη στιγμή που εβαλες ενα στοχο πρεπει να τον φερεις εις περας. Θα τα καταφερεις εσυ δε σε φοβαμαι.
Το εχω καταλαβει ρε φιλε οτι μοιραζεσαι τις γνωσεις σου και μακαρι να εκαναν ολοι ετσι. Αλλωστε μηπως θα τα παρουμε μαζι μας και στην αλλη ζωη? Αντε περιμενουμε να μαθουμε και το σεταπ μολις το σενιαρεις γιατι εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα απο ατσαλινα ακομα.Απο το στομα σου .....και στου Θεου το αυτι !!!!! Να θυμασαι και να ξερεις....για ολους τους φιλους και
συναδελφους ''παλευω''....οτι γνωριζω και μαθαινω.....το μοιραζομαι!!!!
Μ
Το εχω καταλαβει ρε φιλε οτι μοιραζεσαι τις γνωσεις σου και μακαρι να εκαναν ολοι ετσι. Αλλωστε μηπως θα τα παρουμε μαζι μας και στην αλλη ζωη? Αντε περιμενουμε να μαθουμε και το σεταπ μολις το σενιαρεις γιατι εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα απο ατσαλινα ακομα.