Νίκο γιατι επιμένεις στις δοκιμές με τον κύλινδρο και δεν δοκιμάζεις με ενα πιο κλειστό ; Δοκιμές κάνεις και το ψάχνεις ,όμως να σε ρωτήσω κάτι.Αν δοκίμαζες ποτέ μολύβδινα και κατ αντιστοιχία περίπου 6αρια με φυσιγγι εμπορίου και με ενα τσοκ ανοιχτό π.χ 4αρι ,τι συγκέντρωση θα περίμενες να πάρεις στα 40μ ;
Καλησπερα Μητσαρα. Στα 40 μετρα εκανα δοκιμη με κυλιδνρο και 6ρια σκαγια το αναφερω στην σελιδα 7
απαντηση 140. Τα μολυβδινα μου εδωσαν καλυτερη συγκεντρωση απο ατσαλινα....βεβαια πρεπει να πω
οτι φυσεκι ηταν στημενο με αλευρι...και ειχα και επινικελωμενα σκαγια. Και στα 30 μετρα δοκιμασα....παλι
με 5***** μαμα τσοκ και τα ατσαλινα και τα 6ρια επινικελωμενα χωρις αλευρι αυτην την φορα. Και παλι τα
ατσαλινα εδωσαν μικροτερη συγκεντρωση μικρη η διαφορα... αλλα τα επινικελωνα καλυτερα!!!
Δλδ τα ατσαλινα εδωσαν 49% και τα επινικελωμενα 53% , και αν ειχα βαλει αλευρι θα ημουν στο 58% με
τα επινικελωνα. Δεν βαζω φιλε ποιο κλειστο τσοκ....εχω 18,3 αυλο. Δεν σου κρυβω οτι ''φοβαμαι'' να βαλω
3*** αστρα που λενε οι φιλοι και συναδελφοι. Αν μπορεσω θα βαλω φωτο να δουν και αλλοι φιλοι τα
αποτελεσματα.
ΥΓ. Μην νομιζεις οτι τυχαια εβγαλαν αυλους μεχρι 18,9...... κοντος ψαλμος αλληλουια....τα ατσαλινα μας
''κτυπουν'' την πορτα φιλε!!!!
Ισως φταίει και το τσοκ αλλα ταπεινά νομίζω οτι τα 36 γραμ. σε ατσαλινα ισως ειναι βαριά γόμωση τετοια εποχή...μήπως μια δοκιμη με 30 γρ. βγαλει καλύτερη συγκέντρωση;
Ναι ειναι βαρια γομωση....το ιδιο βαρια ειναι και τα 36 -37 γραμμαρια που ριχνω και δοκιμαζω με
επινικελωμενα σκαγια. Εαν παμε στα 30 γραμμαρια ατσαλινα θα ψαχνουμε να βρουμε σκαγια στον στοχο....αυτο
πιστευω.....ειναι μικρη η ποσοτητα των σκαγιων. Δεν ειμαι 100 % σιγουρος....αλλα αυτο εδειξαν οι δοκιμες μου.
Τωρα .....αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη.....τα 30 μετρα τα θεωρω ''αστεια'' αποσταση για το παπι....αυτη
ειναι η γνωμη μου.