Ατσάλινα Σκάγια ( φυσίγγια )

εαν το απαγορευσουν και κανουν ελενχους να δουν εαν οντος εχουμε ατσαλινα και μας περνουν την αδεια ,τοτε τι γινετε ,οτι θα βρισκουμε μολυβδινα και μετα θα βρισκουμε , οπως βρισκουν τοσα απαγορευμενα μεσα για το κυνηγι , οπως οι κραχτες , ηχομιμητικες συσκευες , τα αεροβολα που τα περνουμε ελευθερα μονο για σκοπευτηρια , που εδω στο νησι δεν εχουμε σκοπευτηριο για αεροβολα
Κάτσε να έρθουν πρώτα μην ακούτε τον κάθε μαλακοπιτουρα τι λέει.....το ατσάλι έχει τρομερά προβλήματα αυτοί που κυνηγάνε μπεκάτσες / λαγό/ πέρδικα..θα πρέπει να κόψουν το κυνήγι από τους εξωστρακισμους...δηλαδή πάμε ουσιαστικά για τερματισμό του κυνηγιού. Αυτό δεν το καταλαβενουν τα μεγάλα κεφάλια

αληθεια το ιδιο θα ισυει και για τα αεροβολα και ραβδωτα , τα 9βολα θα ριχνουν και αυτα ατσαλινα , η μονο τα λειοκανα , εγω πιστευω θα γινει κατι σαν τα χαρτινα καλαμακια , που δεν ειχαν επιτυχια , θα πειραματιστουν με τα ατσαλια και εαν αρχισουν και οι τραυματισμοι απο εξοστρακισμους και ειδικα με τα 9βολα , τοτε θα ξανα γυρισουν στο μολυβι , αλλα ποιοι θα ειναι οι ατυχοι που θα την πληρωσουν

Καλημέρα σε ολους ξέρει κάποιος μετα από ποια χρονολογία τα οπλα δεν ρίχνουν ατσάλινα σκαγια; Δεν νομίζω εκατομμύρια οπλα ανα τον κοσμο να βγουν σε αχρηστία.
Κανένα όπλο σύγχρονο δεν θα βγει άχρηστο απλά θα χρειαστεί να ρίχνουνε όλοι με ανοιχτά τσοκαρίσματα κι αν δεν έχει ανοιχτό τσοκάρισμα εκφύσεως θα αναγκαστεί να πάει σε έναν υπουργό να το ανοίξει από mod και πάνω δηλαδή θα τουφεκάνε με ανοιχτά τσοκαρίσματα αυτές οι μαλακίες που λένε ότι θα πάνε χιλιάδες όπλα άχρηστα με φυσίγκια νορμάλ πιέσεων και ανοιχτά τσοκαρίσματα κανένα όπλο δεν θα πάει άχρηστο είναι μαλακίες στο μυαλό του καθενός που σε τούτο τον τόπο γίνανε όλοι βλητικοί και γνώστες ο κάθε δημοσιογράφος έγινε βλητικος

θυμαμε μικρος που καναμε σκοποβολη με αεροβολο με τους φιλους μου στο χωριο , τοτε που ειχε ο καθε πιτσιριακας και ενα αεροβολο , που ριχναμε παντου σε δρομους σε αυλες , στο προαυλιο του σχολειου , που πουλουσαν αεροβολα μεχρι και τα μπακαλικα , που εαν συμπληρωνες ενα αλπουμ με καρτες ποδοσφαιριστων κερδιζες ενα αεροβολο , λιπον καναμε σκοποβολη ανταγωνιστηκη ποιος θα ειναι ο καλυτερος και με στοιχημα , και σε χρονο και σε ευθηβολια ,και βαζαμε της μολυβδινες βολιδες μεσα στο στομα μας για ποιο γρηγορο γεμισμα , που πολλες φορες αφηναν καταλιπα και γρεζια στο στομα μας . Εγω σαν μυωπας χωρις να το εχω καταλαβη οτι εχω μυωπια παντα εχανα το κουτακι απο της βολιδες που ειχαμε βαλει στοιχημα οποιος κανει το καλυτερο χρονο και την καλυτερη ευθηβολια

Κάτσε να έρθουν πρώτα μην ακούτε τον κάθε μαλακοπιτουρα τι λέει.....το ατσάλι έχει τρομερά προβλήματα αυτοί που κυνηγάνε μπεκάτσες / λαγό/ πέρδικα..θα πρέπει να κόψουν το κυνήγι από τους εξωστρακισμους...δηλαδή πάμε ουσιαστικά για τερματισμό του κυνηγιού. Αυτό δεν το καταλαβενουν τα μεγάλα κεφάλια
Μην ξεχνάς ότι πρώτη το εφάρμοσε η Νορβηγία και το πήρε πίσω λόγω άσκοπων τραυματισμών των θηραμάτων. Αυτό όλοι οι ειδικοί ξεχνάνε να το πουν...

Κανένα όπλο σύγχρονο δεν θα βγει άχρηστο απλά θα χρειαστεί να ρίχνουνε όλοι με ανοιχτά τσοκαρίσματα κι αν δεν έχει ανοιχτό τσοκάρισμα εκφύσεως θα αναγκαστεί να πάει σε έναν υπουργό να το ανοίξει από mod και πάνω δηλαδή θα τουφεκάνε με ανοιχτά τσοκαρίσματα αυτές οι μαλακίες που λένε ότι θα πάνε χιλιάδες όπλα άχρηστα με φυσίγκια νορμάλ πιέσεων και ανοιχτά τσοκαρίσματα κανένα όπλο δεν θα πάει άχρηστο είναι μαλακίες στο μυαλό του καθενός που σε τούτο τον τόπο γίνανε όλοι βλητικοί και γνώστες ο κάθε δημοσιογράφος έγινε βλητικος
Σε υπουργό δεν το πάω το όπλο μου για κανένα λόγο, θα το μαγαρησει😆😆😆

Μην ξεχνάς ότι πρώτη το εφάρμοσε η Νορβηγία και το πήρε πίσω λόγω άσκοπων τραυματισμών των θηραμάτων. Αυτό όλοι οι ειδικοί ξεχνάνε να το πουν...
Το είχα διαβάσει αλλά δεν το έγραψα γιατί δεν θυμόμουν την χώρα ...όσο για τους ειδικούς άστο γιατί θα ρίξω μπινελικια και θα φάω μπαν

Aστεία-αστεία στην αρχαιότητα πώς κυνηγούσαν αγριογούρουνα και ελάφια με τόξα και δόρατα;Και βέβαια μπορεί να γίνει!
Ο μέσος σύγχρονος άνθρωπος δεν διαθέτει ΚΑΝΕΝΑ από τα φυσικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το κυνήγι, όπως γινόταν στην αρχαιότητα. Τώρα αν μιλάμε για Αμερικανιες του στυλ: ρίχνω 200 κιλά καλαμπόκι και ανεβαίνω με πλατφόρμα σε ένα δέντρο στα 10 μέτρα από το "τάισμα", τότε Νάι το κυνηγάς με βαλιστρα είτε ένα σύγχρονο κυνηγετικό τόξο.

Καθίστε πρώτα να εφαρμοστούν τα ατσάλια για όλα και βλέπουμε γιατί το θεωρώ πανδύσκολο να γενικευτεί, τσίχλες ορτύκια μπεκάτσα με ατσάλια. Σε κάποια θηράματα θα υπάρξουν προβλήματα,εξάλλου η κάθε χώρα έχει και τις ιδιαιτερότητες της που οφείλει να τονίσει και να ασκήσει ένσταση σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους απόφαση . Βέβαια ποτέ το έκανε η Ελλάδα για να το κάνει σε αυτό αν συμβεί? Αν έρθει η ώρα ίσως χρειαστεί να αντιδράσουμε και να μετρήθουμε πραγματικά όσοι θα έχουμε μείνει για να υπάρξει μια σωστή απόφαση με βάση λογικής γιατί δεν πάει πονάει χέρι κόβουμε χέρι ,θα τουφεκάμε ορτύκια και λαγό σε Πετροβούνι με ατσάλια και μετά θα παρακαλάς μη τραυματίσει κάποιον τριγύρω .Αυτά θέλουν μελέτη και διευκρινίσεις και απαιτούν σοβαρότητα γιατί αν περάσουν έτσι απλά λόγο άλλων προβλημάτων που θα δημιουργήσουν θα φέρουν νέες απαγορεύσεις θηραμάτων .

Ακόμα το συζητάμε, κακός δεν χρειάζεται απο τώρα τόσος "ντόρος" ετσι παίρνουν αέρα
κάποιοι και το αναδεικνείουν σε μέγα πρόβλημα. Γνώμη μου το υποβαθμίζεις για τώρα και μολίς ξαναέρθει στην
φόρα λες "τί αφου τότε δεν πέτυχε" γιατί να το ξαναζητάτε.

πεστε μου γιατι μας εχουν πριξη με τα ατσαλινα , οτι θα ερθουν σε 3 χρονια η 5 αργα η γρηγορα , τι θελουν να κερδισουν , και οτι τα παλια οπλα θα ειναι αχρηστα , και τους εχει πιασει ο πονος ξαφνικα , για να τρεξουμε να αγορασουμε καινουρια οπλα για ατσαλινα .

Back