Οχι ολο το οπλο. Ψηφιαλη παραγη ομως κι αλλα τετοια. Μπες στο σαιτ του σκλαβη στα διγματα και θα καταλαβειςΚεραμικη παραλλαγης?για την καννη αναφερεσαι μονο να φανταστω?
Οχι ολο το οπλο. Ψηφιαλη παραγη ομως κι αλλα τετοια. Μπες στο σαιτ του σκλαβη στα διγματα και θα καταλαβειςΚεραμικη παραλλαγης?για την καννη αναφερεσαι μονο να φανταστω?
Μαριε αμα ειναι να πληρωσω την κεραμικη παραλλαγη οσο πήρα το όπλο να μου λειπει το βύσσινο..... Υλικα υδροβαφης και το κανω μονος μου...Οχι ολο το οπλο. Ψηφιαλη παραγη ομως κι αλλα τετοια. Μπες στο σαιτ του σκλαβη στα διγματα και θα καταλαβεις
Simfono alla apantisa ston filo. Exeis dikioΜαριε αμα ειναι να πληρωσω την κεραμικη παραλλαγη οσο πήρα το όπλο να μου λειπει το βύσσινο..... Υλικα υδροβαφης και το κανω μονος μου...
με τον καιρό όλες ξεθωριάζουν στα σημεία τριβής και επαφής με τα χέριαΜια απορια.....οι καραμπινες με εργοστασιακη υδρογραφια, χαλαει,ξεθωριαζει,ξεφλουδιζεται?.xm......δε μιλαω να τη κοπαναμε απο δω κι απο κει ή να τη χρησιμοποιουμε για παλουκι για να ψαχνουμε στα βατα.....ετσι απο περιεργεια....
Ευχαριστω.με τον καιρό όλες ξεθωριάζουν στα σημεία τριβής και επαφής με τα χέρια
μία browning gold 3.5" φίλου μου καταπληκτικό τουφέκι σε απόδοση δεν το πήρα πριν 5-6 χρόνια γι αυτό τον λόγο
αν και η τιμή ήταν δελεαστική η εικόνα αρνητική για τα γούστα μου
το ίδιο έχω δει και σε 2 franchi 612
Ναι, χάλια γίνονται.οι καραμπινες με εργοστασιακη υδρογραφια, χαλαει,ξεθωριαζει,ξεφλουδιζεται?.xm.
Και από ότι φαίνεται τα πήγες μια χαράΕγω δοκιμασα και το εβαψα μονος....
ωραίος Πατριώτη .. μπράβο .Εγω δοκιμασα και το εβαψα μονος....
Εύκολη χρηστο το κοστος 40 ευρωωραίος Πατριώτη .. μπράβο .
τι κόστος είχε η αγορά των υλικών σου ? η διαδικασία ήταν εύκολη ?
Εσενα σε περιμενω με το ποτηστηρι σου....Μπράβο Κώστα τελικά θα βγει ωραιος ο καρναβ,,,,,,,
ωραιος ο πατριωτης!!!Κωστα τι βαφη απο που την πειρες ειναι ευκολη η διαδικασια?Και το τελικο στάδιο με κεραμικη βαφη burnt bronze....
Νικολα δεν την πέρασα εγω την κεραμικηωραιος ο πατριωτης!!!Κωστα τι βαφη απο που την πειρες ειναι ευκολη η διαδικασια?
α οκ,που την εστηλες κ ποσο στοιχησε?Νικολα δεν την πέρασα εγω την κεραμικη
Ωραία δουλεια!!Εγω δοκιμασα και το εβαψα μονος....
Εγω δοκιμασα και το εβαψα μονος....
Hydroprint θεσσαλονικηπολυ καλο μπραβο τα υλικα απο που τα πηρες αν μπορεις να μας πεις