Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
εχω μια winchester SX3 με τα συνθετικα μερη και με ενδιεφερει να την βαψω CERaKOTE γιατι εχει πολλα χτυπηματα και στα πλαστικα μερη εχουν φθαρθοι... ξερεις καποις να μου προτεινει καποιον μαστορα καλο περα απο τον Μπουρατζη στο κικλις γιατι ηδη εχω παρει τιμη απο αυτον να δω μηπως υπαρχει κατι πιο οικονομικο

εχω μια winchester SX3 με τα συνθετικα μερη και με ενδιεφερει να την βαψω CERaKOTE γιατι εχει πολλα χτυπηματα και στα πλαστικα μερη εχουν φθαρθοι... ξερεις καποις να μου προτεινει καποιον μαστορα καλο περα απο τον Μπουρατζη στο κικλις γιατι ηδη εχω παρει τιμη απο αυτον να δω μηπως υπαρχει κατι πιο οικονομικο
https://www.oplourgeio-liakos.gr/κε...29.html?sess=fccd94622c09adb08f37a7d95ac0494a
http://www.sklaviscerakote.com/

κ οι δυο εχω ακουση οτι ειναι παρα πολυ καλη εγω προσωπικα δεν εχω καποιο οπλο προς το παρων αλλα καποιος απο δω μεσα θα ξερει
Πηρα τηλ στον sklavis και μου είπε καλη τιμή μπορω να πω , μετα το πασχα ίσως το στείλω

Πηρα τηλ στον sklavis και μου είπε καλη τιμή μπορω να πω , μετα το πασχα ίσως το στείλω
Κωστας Μαδαρος Ελ βενιζελου 124 Νεα Ιωνια τηλ 2167001484.Πολυ καλος στις κεραμικες και το κυριοτερο δεν ξεφλουδιζουν,Αυτος βαφει γνωστα τσοκ για τα οποια γινεταιλ λογος τελευται,τυχαιο δεν νομιζω

Ο σκλαβης στα Γιάννενα δεν ειναι;; ειναι νομίζω απο τους καλύτερους απο θεμα τιμής! Εγω εκει έβαψα το δικο μου, μια χαρα μου φάνηκε η δουλεια του!

Ο σκλαβης στα Γιάννενα δεν ειναι;; ειναι νομίζω απο τους καλύτερους απο θεμα τιμής! Εγω εκει έβαψα το δικο μου, μια χαρα μου φάνηκε η δουλεια του![/QUOT
οχι φιλε μου ειναι ΚΑΒΑΛΑ σημερα τον πηρα τηλ. εχεις καμια φωτογραφια να δω το οπλο σου δεν ξερω ακομα πως να το κανωω

Ναι φιλε μου μπερδεύτηκα Καβάλα, εχουμε πολλα παιδια απο Γιάννενα .sarcastic.! Εχω ανεβάσει στις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος αφου για αυτο το λόγο το ειχα ξεκινήσει κιολας! Ρίξε μια ματια και πες μου αν θες να στις στείλω ξανα γιατι ειμαι απο κινητο τωρα

Έχω στείλει κι εγώ την κοπέλα μου για βάψιμο Cerakote.. Την έστειλα στον Μπουρατζή.. Σίγουρα δεν είναι ο πιο οικονομικός αλλά δίνει 5ετή εγγύηση και οι δουλειές που έχει κάνει φαίνονται πολύ καλές.. Αυτές τις μέρες λογικά την περιμένω.. Θα ανεβάσω φωτογραφίες..

Έχω στείλει κι εγώ την κοπέλα μου για βάψιμο Cerakote.. Την έστειλα στον Μπουρατζή.. Σίγουρα δεν είναι ο πιο οικονομικός αλλά δίνει 5ετή εγγύηση και οι δουλειές που έχει κάνει φαίνονται πολύ καλές.. Αυτές τις μέρες λογικά την περιμένω.. Θα ανεβάσω φωτογραφίες..
Ξερω την δουλειά που κανει ο Στεφανος εχει πάει γνωστός μου το όπλο του .. σκέφτομαι να το στείλω στον Σκλαβη Καβάλα όπως ανέφερα ειναι πιο πολυ οικονομικός απο όσα είπαμε στο τηλ αλλα δεν ξερω αν δίνει εγγύηση δεν μου είπε κατι τέτοιο ...

Γιώργο καλημέρα
Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ & κοίτα & την τιμή

http://www.oplotexnikoi.gr/index.php

Ανοιγω αυτο το θεμα. Αν υπαρχει ηδη κατι δεν θα το εχω λαβει υποψην μου και τοτε ας σβηστει το δικο μου.
Εδω να πουμε για το κατα ποσο χρησημη ειναι μια τετοια παρεμβαση,κυριως στα συγχρονα οπλα αλλα και σε παλαιοτερα που εχουν υποστει φθορες. Κατα ποσο οι βαφες αυτες αντεχουν στο χρονο, τι εμπειριες υπαρχουν μεχρι στιγμης κλπ.
Στο να ανοιξω το θεμα αυτο με παρακινησε μια α302 η οποια βαφτηκε με κεραμικη βαφη στον κ. Σκλαβη και πραγματικα το οπλο ηταν αριστουργημα.

Ανοιγω αυτο το θεμα. Αν υπαρχει ηδη κατι δεν θα το εχω λαβει υποψην μου και τοτε ας σβηστει το δικο μου.
Εδω να πουμε για το κατα ποσο χρησημη ειναι μια τετοια παρεμβαση,κυριως στα συγχρονα οπλα αλλα και σε παλαιοτερα που εχουν υποστει φθορες. Κατα ποσο οι βαφες αυτες αντεχουν στο χρονο, τι εμπειριες υπαρχουν μεχρι στιγμης κλπ.
Στο να ανοιξω το θεμα αυτο με παρακινησε μια α302 η οποια βαφτηκε με κεραμικη βαφη στον κ. Σκλαβη και πραγματικα το οπλο ηταν αριστουργημα.
Μετέφερα εδώ τα μηνύματα σας. Νικόλα ευχαριστώ για την επισήμανση. Το άλλο θέμα διεγράφει...

Back