D
DrV
Όσο με πιο ψιλό σταδιακά τρίψεις τόσο πιο "καθαρό" ας πούμε θα κάνει το μέταλλο;
Την ειχα "βαψει".Μετα απο σχετικο τριψιμο.Γλυκανε η λειτουργια της και δεν "δαγκωνει".Εχεις σκεφτει να βαψεις την αποθηκη της 9200?
Δεν ξερω αν θα κρατησει ομως γιατι υπαρχει τριβη σε αυτο το σημειο,Δακτυλιδια και ιστοριες..
Κουρκουλος Παπατσαρουχας σιγουρα κανουν και αλλοι. Δουλεια κανουν καλες κανουν και...... Αναλιγως πως τους πιανει. Απο 100 εως 120 παιζουν. Τουλαχιστον μεχρι περσυ.Παιδια ρωτησα και χθες αλλα σβηστηκε,μηπως ξερετε οσοι μενετε Αθηνα ποιος οπλουργος μπορει να κανει θερμή βαφη με αλατα σε κανη? απο τιμες τι να παιζει?καμια εμπειρια?Σ ενα site βρηκα εναν Κουρκουλο Ανδρεα που γραφει οτι κανει και θερμη βαφη,τι να λεει και απο δουλεια αλλα κι απο τιμες?
πάρε 2130362776 και ρώτα.Αν θες ανέφερε και το όνομά μου...καλησπερα μια βαφη για κανη cerakote ποσο παει περιπου? ξερουμε γιατι θα με τρελανουν ο ενας μου λεει 80 βαρια 100 και ο αλλος μου λεει 200....
Πριν 1 μηνα περιπου ο Λιακος στο ασπροπυργο μου ειχε πει για κεραμικη βαφη καννης 100 ευρω και οτι εχει επενδυσει σ αυτη τη βαφη,αρα πρεπει να το κατεχει το θεμα γιατι πιστευω αυτο ειναι και το πιο σημαντικο,η σωστη δουλεια για να μην ξεφλουδισει.Επισης μου ειπε οτι μπορει να τη φτιαξει ειτε ματ, ειτε γυαλιστερη,βεβαια εγω ηθελα βαφη οπως ειναι η εργοστασιακη, δηλαδη θερμη βαφη.καλησπερα μια βαφη για κανη cerakote ποσο παει περιπου? ξερουμε γιατι θα με τρελανουν ο ενας μου λεει 80 βαρια 100 και ο αλλος μου λεει 200....
http://www.oplotexnikoi.gr/ παρε τηλ. Εδω εχει πολυ καλεσ τιμεσ και κάνει πολυ καλη δουλείακαλησπερα μια βαφη για κανη cerakote ποσο παει περιπου? ξερουμε γιατι θα με τρελανουν ο ενας μου λεει 80 βαρια 100 και ο αλλος μου λεει 200....
+1000, εγγυημένο αποτέλεσμα. Του Κώστα είναι το παραπάνω τηλέφωνο που έδωσα στον φίλο...Πριν 1 μηνα περιπου ο Λιακος στο ασπροπυργο μου ειχε πει για κεραμικη βαφη καννης 100 ευρω και οτι εχει επενδυσει σ αυτη τη βαφη,αρα πρεπει να το κατεχει το θεμα γιατι πιστευω αυτο ειναι και το πιο σημαντικο,η σωστη δουλεια για να μην ξεφλουδισει.Επισης μου ειπε οτι μπορει να τη φτιαξει ειτε ματ, ειτε γυαλιστερη,βεβαια εγω ηθελα βαφη οπως ειναι η εργοστασιακη, δηλαδη θερμη βαφη.