Τα οποία (Kickeez) φθείρονται γρήγορα...Πολυ καλο , το εχω σε οπλο μου , δεν φτανει ομως τα κορυφαια Kickeez
Εγω Τ6ασο το είχα χρόνια και δεν είδα κάτι τέτοιο. Αν έχει να κάνει με κάποια σειρά δεν ξερω.Τα οποία (Kickeez) φθείρονται γρήγορα...
Δημήτρη από δάσκαλο σκοποβολής το έχω ακούσει, δεν έχω προσωπική εμπειρία. Μπορεί να αφορά όπως είπες κάποια σειρά.Εγω Τ6ασο το είχα χρόνια και δεν είδα κάτι τέτοιο. Αν έχει να κάνει με κάποια σειρά δεν ξερω.
Φιλε μου για να βγαλει καποιος συμπερασματα για δοκιμες που αφορουν τα οπλα και τα φυσιγγια....εκτος οτι χρειαζεται μεγαλη πειρα και γνωση πρεπει να διαθετει και καποια αλλα πραγματα.....ποσοι νομιζει εχουν αυτα ολα που χρειαζωνται για να βγαλουν σωστα συμπερασματα????Δεν ειναι βιντεο στο you tube , ειναι ενα τεστ , μια δοκιμη που μπορει να κανει ο καθενας σε οποιοδηποτε πελμα , την δοκιμη αυτη την ειχα διαβασει πριν χρονια σε αμερικανικο φορουμ
Αρα κ.Ηρακλή προτείνετε καποιο πέλμα ως τα 40 ευρώ π.χ; Ενα shu ή ενα wegu ; Γλυστράνε καλά αυτά τα δύο;Φιλε μου για να βγαλει καποιος συμπερασματα για δοκιμες που αφορουν τα οπλα και τα φυσιγγια....εκτος οτι χρειαζεται μεγαλη πειρα και γνωση πρεπει να διαθετει και καποια αλλα πραγματα.....ποσοι νομιζει εχουν αυτα ολα που χρειαζωνται για να βγαλουν σωστα συμπερασματα????
Σιγουρα τα επωνυμα και ποιοτικα πελματα ανταποκρινωνται σε αυτα που λενε....αλλα λιγωτερο και αλλα περισσοτερο.
Οπως και τα φυσιγγια.....ενα φυσιγγι για μενα καλο ...για σενα μπορει να ειναι αχρηστο.
Και για αλλη μια φορα στο λεω πως εχει πεσει πολυ παραμυθι γυρω απο αυτα...το γνωστο Marketing.
Καμια σχεση , καμια φθορα στα 5 χρονια που τα εχω , φιλε Τασο οτι γραφω το εχω κ το ριχνωΤα οποία (Kickeez) φθείρονται γρήγορα...
Μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλοι στον πλανητη που ισχυριζονται οτι η γη ειναι επιπεδη , δεν προσπαθω να πεισω κανεναν , γραφω αυτα που ξερω κ εχω δοκιμασει , κ τελειωνω λεγοντας οτι ο αρνητισμος στα παντα κ η αμφισβητηση ειναι οτι πιο ευκολο , το πιο εξυπνο ειναι να δοκιμαζουμε δωρεαν , αυτα που γραφουν μερικοι οι οποιοι τα εχουν πληρωσει αδραΦιλε μου για να βγαλει καποιος συμπερασματα για δοκιμες που αφορουν τα οπλα και τα φυσιγγια....εκτος οτι χρειαζεται μεγαλη πειρα και γνωση πρεπει να διαθετει και καποια αλλα πραγματα.....ποσοι νομιζει εχουν αυτα ολα που χρειαζωνται για να βγαλουν σωστα συμπερασματα????
Σιγουρα τα επωνυμα και ποιοτικα πελματα ανταποκρινωνται σε αυτα που λενε....αλλα λιγωτερο και αλλα περισσοτερο.
Οπως και τα φυσιγγια.....ενα φυσιγγι για μενα καλο ...για σενα μπορει να ειναι αχρηστο.
Και για αλλη μια φορα στο λεω πως εχει πεσει πολυ παραμυθι γυρω απο αυτα...το γνωστο Marketing.
Το microcore ειναι σαν τα ψωμια του σουπερ μαρκετ ωραια κορα και μεσα αδειοκαι το old English της wegu, πααρα πολυ καλο...το μονο που κοβεται ειναι το microcore της Beretta.....
Ουτε αρνητικος ειμαι αλλα ουτε και ευκολοπιστος......εχω δει πολυ ''παραμυθι'' στο οτι αφορα το κυνηγι και τα γυρω απο αυτο......εχω μαθει πλεον πως οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.Μην ξεχνας οτι υπαρχουν πολλοι στον πλανητη που ισχυριζονται οτι η γη ειναι επιπεδη , δεν προσπαθω να πεισω κανεναν , γραφω αυτα που ξερω κ εχω δοκιμασει , κ τελειωνω λεγοντας οτι ο αρνητισμος στα παντα κ η αμφισβητηση ειναι οτι πιο ευκολο , το πιο εξυπνο ειναι να δοκιμαζουμε δωρεαν , αυτα που γραφουν μερικοι οι οποιοι τα εχουν πληρωσει αδρα
Τα SHU που τα δουλευω τους τελευταιους μηνες τα θεωρω πολυ καλα για αυτα που κοστιζουν.....αντιθετως τα Pachmayr ζητουν πολλα για αυτα που προσφερουν ......καλα μεν ακριβα δε.........αντιθετως ολα τα αφρωδη ειναι για να πλενουν πιατα...οχι για οπλα.Αρα κ.Ηρακλή προτείνετε καποιο πέλμα ως τα 40 ευρώ π.χ; Ενα shu ή ενα wegu ; Γλυστράνε καλά αυτά τα δύο;
Μηπως ομως επηδη εισαι μαστορας σε ενφιαφερουν λογο οτι ειναι και ευκολοδουλευτα τα SHU! Για τα pachmayer συμφωνω πολυ ακρυβαΤα SHU που τα δουλευω τους τελευταιους μηνες τα θεωρω πολυ καλα για αυτα που κοστιζουν.....αντιθετως τα Pachmayr ζητουν πολλα για αυτα που προσφερουν ......καλα μεν ακριβα δε.........αντιθετως ολα τα αφρωδη ειναι για να πλενουν πιατα...οχι για οπλα.
Και για ακομα μια φορα θα το πω.........κοκαλινα και ξυλινα ειναι τα πλεον ακαταλληλα......
Αντιθετως...τα SHU εχουν την περισσοτερη δουλεια και ποιο δυσκολη εφαρμογη γιατι εχουν διαφορετικο τροπο φαγωματος περιμετρικα απο τα αλλα.Μηπως ομως επηδη εισαι μαστορας σε ενφιαφερουν λογο οτι ειναι και ευκολοδουλευτα τα SHU! Για τα pachmayer συμφωνω πολυ ακρυβα
Ηρακλή τα ceverlati τι λένε εμένα μου αρέσουν πολύ αποδοτικά στην ανάκρουσηΤα SHU που τα δουλευω τους τελευταιους μηνες τα θεωρω πολυ καλα για αυτα που κοστιζουν.....αντιθετως τα Pachmayr ζητουν πολλα για αυτα που προσφερουν ......καλα μεν ακριβα δε.........αντιθετως ολα τα αφρωδη ειναι για να πλενουν πιατα...οχι για οπλα.
Και για ακομα μια φορα θα το πω.........κοκαλινα και ξυλινα ειναι τα πλεον ακαταλληλα......
Τεο οταν το τριψεις αυτο για να εφάρμόσει στο κοντακι μενει γυμνο το αφρωδες εσωτερικό του...πως το κανεις να μην σκαλωνει στα ρούχα;Ηρακλή τα ceverlati τι λένε εμένα μου αρέσουν πολύ αποδοτικά στην ανάκρουση
Δεν μου σκαλωνει καθόλου συνήθως το βάζω στα καινούργια κοντάκια που φτιάχνω για τα όπλα μουΤεο οταν το τριψεις αυτο για να εφάρμόσει στο κοντακι μενει γυμνο το αφρωδες εσωτερικό του...πως το κανεις να μην σκαλωνει στα ρούχα;
Οτι πρεπει για τα πιατα.....σκετο σφουγγαρι....Ηρακλή τα ceverlati τι λένε εμένα μου αρέσουν πολύ αποδοτικά στην ανάκρουση