Tolis SBE1
Banned
Στη benelli το εχω το cervelatti ας βαρεσω κανα τρυγωνι και τ αλλα γινοντεΡε λερα Τολη θελω φωτο στην εναρξη με την μπερετα με καλτσον τυλιγμενο
Στη benelli το εχω το cervelatti ας βαρεσω κανα τρυγωνι και τ αλλα γινοντεΡε λερα Τολη θελω φωτο στην εναρξη με την μπερετα με καλτσον τυλιγμενο
Ενα κοματι υφασμα εναι ρε παιδια πηραμε το σφουγγαρι και το σωνουμε καπωςAντε τωρα να πας κυνηγι και να σε δει η γυναικα μαζι με τα φυσιγγια να παιρνεις και καλσον..........βαλε τι μπορει να σκευτει.......
Και καλα τωρα ειναι γυναικα σου και σε ξερει..και μπορει να μην πει και κατι.....ελα ομως να σε παρουν χαμπαρι αλλοι συναδελφοι να κουβαλας μαζι σου καλσον στα καρτερια.......ερε γλεντια!!!!! ολοι διπλα σου θα ερθουν
Παιδιά τα έχουμε γράψει 100 φορές ΚΑΛΣΟΝ και κατά προτίμηση διχτυοτοΠλανίζεται ευκολα με γυαλοχαρτιέρα και ψιλο γυαλόχαρτο αλλα να ξερεις απο μεσα δεν είναι λείο οπως ειναι τωρα το καινούριο...ειναι σφουγγαρένιο και γι αυτό σκαλώνει καπως στα ρούχα. Του βαλα λίγη μονωτική ταινία μαυρη αλλα ουτε μ αρεσει, ουτε θα αντεξει πολύ.Αν υπαρχει καποια καλύτερη ιδέα θα ηταν καλοδεχούμενη.
Το καλσον αντεχει?Παιδιά τα έχουμε γράψει 100 φορές ΚΑΛΣΟΝ και κατά προτίμηση διχτυοτο
Εάν είναι ελαστικό και το περάσεις μέσα από το πέλμα και το βιδωσεις δεν παθαίνει τίποταΤο καλσον αντεχει?
To θέμα είναι ότι θα πρέπει να αφαιρεθούν 2cm σε μήκος & σχεδόν 1cm σε πλάτος .
Άρα πάμε ταινιολειαντήρα ???
Πρόσεξε μην το σκισειςΤο καλσον αντεχει?
Δεν αξιζει φιλε μου να ασχωληθεις με αυτο το πελμα.........παρε ενα της προκοπης και βαλε.Καλησπέρα .
Είναι εύκολο να πλανιστεί το Cevellati ?
Είναι αρκετά μεγάλο σε μήκος & πλάτος για το Antonio Zoli Ariette2 !
Επισυνάπτω φωτό .
Όποιος γνωρίζει πως θα το κάνω καλύτερα σχολιάζει .
Λοιπον περκορσο και lb 6 αγαπαει η 18.3 και ακανονιστες βγαζει αυτη με τον κωνοΛοιπόν απογευματινό quiz...Μπας και βγάλω και εγώ άκρη δλδ...
Έχουμε δύο κάννες supersport 71cm.Η μια με 18.3 αυλό εργοστασιακή και η άλλη με 18.4 και επιμήκυνση κώνου στα 6,5cm.
Μια από τις δύο αγαπάει τα percorso και τον lb6 και η άλλη βγάζει ντουφέκια εντελώς ακανονιστη σε κατανομή.(πολλές δοκιμές)
Ποια είναι ποια και γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ...???
Τα φώτα της ομάδας παρακαλώ...
Οι κάνες με επιμήκυνση κώνου κ γυάλισμα ρίχνουν κοσμήματα φίλεΛοιπόν απογευματινό quiz...Μπας και βγάλω και εγώ άκρη δλδ...
Έχουμε δύο κάννες supersport 71cm.Η μια με 18.3 αυλό εργοστασιακή και η άλλη με 18.4 και επιμήκυνση κώνου στα 6,5cm.
Μια από τις δύο αγαπάει τα percorso και τον lb6 και η άλλη βγάζει ντουφέκια εντελώς ακανονιστη σε κατανομή.(πολλές δοκιμές)
Ποια είναι ποια και γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο ...???
Τα φώτα της ομάδας παρακαλώ...
Τόλη τιμωρία γράψε 500 φορές θα κάνω κώνο να τελειώνωΛοιπον περκορσο και lb 6 αγαπαει η 18.3 και ακανονιστες βγαζει αυτη με τον κωνο
Μήτσο πάντως ρε φίλε με μπενελι δε βαριέσαι ποτεΤόλη τιμωρία γράψε 500 φορές θα κάνω κώνο να τελειώνω
Τωρα μπενελι δεν έχω φίλε, αυριο έρχεται κανη από μπραουνικ από τον καλλιτέχνη , είχε παει για τουρμπο νιτρο , κανονικα με όλα τα όπλα ποτε δεν βαριέσαι ΕυρυΜήτσο πάντως ρε φίλε με μπενελι δε βαριέσαι ποτε