Τι ομολογησε για πιο συγκεκριμενα???Γνωστός γνωστού καλός σκοπευτής πείραξε αυλό σε 304 και ομολόγησε το ίδιο. Κανένας δεν ξέρει και από παρεμβάσεις ασιγουρα πράματα ολα
Αυτο με το κωνο συνεχεια και συνεχεια στα benelli...εγω δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το 5 αστρα τσοκ να ριχνω σα να ειναι το 3 ή το 3 σα να ναι το 1 κ.λ.π?για κατανομες?με aftermarket τσοκ διορθωνεται..αυτο εγω εχω δει.Για το λακτισμα?progressive comfort.Γιατι?Φιλεβο κωνος κανει αυτα που λες οι αλλοι δεν ειναι σηγουροι αν τον θελουν γτ στενευει πολυ η τουφεκια
Λεωνιδα ο κωνος δεν στενευει την τουφεκια σε τοσο μεγαλο βαθμο..αυτο που κανει ειναι να σου μαζευει τα τρελα περιφερειακα σκαγια..τωρα αν πας και κοτσαρεις σε οπλο με κωνο κανα κικς φουλ ε τοτε λογικο να παει μπαλαΑυτο με το κωνο συνεχεια και συνεχεια στα benelli...εγω δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το 5 αστρα τσοκ να ριχνω σα να ειναι το 3 ή το 3 σα να ναι το 1 κ.λ.π?για κατανομες?με aftermarket τσοκ διορθωνεται..αυτο εγω εχω δει.Για το λακτισμα?progressive comfort.Γιατι?
Να κρατησεις το παλιο να κανεις κωνο μια χαρα και πολυ πιοτηκες ειναι οι παλιες και να σου βγει κανα 150€ κωνο βαψιμο ειτε χειμηκη ειτε cerakoteΠαιδια για κώνο το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά αλλά απ την άλλη λέω τόσο λάθος θα είχε κάνει ο κατασκευαστής που δεν είχε κάνει μεγάλο κωνο..;;;;Είμαι σε δίλημμα.. Ειδικά όταν μιλάμε για παλιό όπλο που θέλει και βάψιμο κάνης θεωρώ καλύτερα να πάρω καινούρια καραμπινα. Για ριχτε ιδέες.
Το δυστύχημα είναι ότι έχουν πουληθεί όπλα με μετατροπή και οι πρωην κάτοχοι ξέχασαν νά τό αναφέρουν στους νυν κάτοχους.Οποιος αγοράζει μεταχειρισμένη benelli επιβάλεται να κάνει έλεγχο σε οπλουργο ιδίως την κάννη.Αυτο με το κωνο συνεχεια και συνεχεια στα benelli...εγω δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το 5 αστρα τσοκ να ριχνω σα να ειναι το 3 ή το 3 σα να ναι το 1 κ.λ.π?για κατανομες?με aftermarket τσοκ διορθωνεται..αυτο εγω εχω δει.Για το λακτισμα?progressive comfort.Γιατι?
"ΞΕΧΑΣΑΝ"Το δυστύχημα είναι ότι έχουν πουληθεί όπλα με μετατροπή και οι πρωην κάτοχοι ξέχασαν νά τό αναφέρουν στους νυν κάτοχους.Οποιος αγοράζει μεταχειρισμένη benelli επιβάλεται να κάνει έλεγχο σε οπλουργο ιδίως την κάννη.
Οταν αγοραζουμε ενα οπλο,και εφοσον εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι καποια στιγμη θα το πουλησουμε για κατι αλλο,καλα θα ηταν(κατα τη γνωμη μου) ειτε να μη κανουμε πειραματα πανω του,ειτε να ενημερωνουμε τον υποψηφιο αγοραστη με ταυτοχρονη σημαντικη πτωση της αξιας του οπλου...εγω ειμαι της αποψης να μην πειραζουμε τ οπλο κι αν δε μας ικανοποιει,να ψαχνομαστε για κατι αλλο που θα ικανοποιει τα γουστα μας.Αρα...οποιος θελει μακρυ κωνο,διερυμενο αυλο γιατι να μη παρει beretta,browning ή κατι αλλο?Το δυστύχημα είναι ότι έχουν πουληθεί όπλα με μετατροπή και οι πρωην κάτοχοι ξέχασαν νά τό αναφέρουν στους νυν κάτοχους.Οποιος αγοράζει μεταχειρισμένη benelli επιβάλεται να κάνει έλεγχο σε οπλουργο ιδίως την κάννη.
Έτσι είναι και να ξέρουν οι συνάδελφοι κυνηγοί ότι ένα μεταχειρισμένο όπλο θα πιάσει την ανώτερη τιμή πώλησης όταν είναι απείραχτο και πιο κοντά στην εργοστασιακή του κατάσταση.Οταν αγοραζουμε ενα οπλο,και εφοσον εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι καποια στιγμη θα το πουλησουμε για κατι αλλο,καλα θα ηταν(κατα τη γνωμη μου) ειτε να μη κανουμε πειραματα πανω του,ειτε να ενημερωνουμε τον υποψηφιο αγοραστη με ταυτοχρονη σημαντικη πτωση της αξιας του οπλου...εγω ειμαι της αποψης να μην πειραζουμε τ οπλο κι αν δε μας ικανοποιει,να ψαχνομαστε για κατι αλλο που θα ικανοποιει τα γουστα μας.Αρα...οποιος θελει μακρυ κωνο,διερυμενο αυλο γιατι να μη παρει beretta,browning ή κατι αλλο?
Τί δεν σε ικανοποιεί στην απόδοση του όπλου σου?Παιδια για κώνο το σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά αλλά απ την άλλη λέω τόσο λάθος θα είχε κάνει ο κατασκευαστής που δεν είχε κάνει μεγάλο κωνο..;;;;Είμαι σε δίλημμα.. Ειδικά όταν μιλάμε για παλιό όπλο που θέλει και βάψιμο κάνης θεωρώ καλύτερα να πάρω καινούρια καραμπινα. Για ριχτε ιδέες.
Φίλε φιλικά όλα τα παραπάνω είναι τα ακόλουθα. Η 0αρεμβαση γίνεται για διαχείριση γομωσεων ποιότητα σκαγιων κλπΑυτο με το κωνο συνεχεια και συνεχεια στα benelli...εγω δε καταλαβαινω γιατι θα πρεπει με το 5 αστρα τσοκ να ριχνω σα να ειναι το 3 ή το 3 σα να ναι το 1 κ.λ.π?για κατανομες?με aftermarket τσοκ διορθωνεται..αυτο εγω εχω δει.Για το λακτισμα?progressive comfort.Γιατι?
ΑκριβωςΟταν αγοραζουμε ενα οπλο,και εφοσον εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι καποια στιγμη θα το πουλησουμε για κατι αλλο,καλα θα ηταν(κατα τη γνωμη μου) ειτε να μη κανουμε πειραματα πανω του,ειτε να ενημερωνουμε τον υποψηφιο αγοραστη με ταυτοχρονη σημαντικη πτωση της αξιας του οπλου...εγω ειμαι της αποψης να μην πειραζουμε τ οπλο κι αν δε μας ικανοποιει,να ψαχνομαστε για κατι αλλο που θα ικανοποιει τα γουστα μας.Αρα...οποιος θελει μακρυ κωνο,διερυμενο αυλο γιατι να μη παρει beretta,browning ή κατι αλλο?
Τί δεν σε ικανοποιεί στην απόδοση του όπλου σου?
Γιάννη αν βάλεις χέρι έβαλες πάει και τελείωσε αν δεν σου αρέσει πάς για άλλη καννη μετά η την ανέχεσαι όπως είναιΒγαζει χειρότερη ντουφεκια στα δραμια και στα σκάγια από άλλα 5 που την συγκρίναμε.Βεβαια έχει δύναμη το όπλο ακόμα και με λίγα σκάγια βλέπω φασες να πέφτουν όπως κ με δραμια βλέπω γουρούνια να πέφτουν με 2 δραμια πάνω τους.. Αλλά. Μου τι δίνει να βάζω σε στόχο 2 με 3 δραμια και η μ2 πχ να βάζει 6,μια deluxe να βάζει 5 όπως και μια crio πίσω ήρθα ακόμα και από browning, beretta.. Κατανομες σε σκάγια άστα να πάνε. Βελτιώθηκε λίγο με αφτερ μάρκετ τσοκ αλλά ο κώνος ίσως το έκανε πυραβλο το οπλο
Δε ξερω ρε φίλε είμαι σε μέγα δίλημμα.. Απ τη μία λέω αν βελτιωθεί και γίνει οπλαρα αλλά απ την άλλη αν δεν βελτιωθεί καθόλου η γίνει χειρότερη τότε τι κάνω;;; αν δεν την πειράξω θα πάρω ένα τσοκ κικς κι επίσης βρήκα μεταχειρισμένες 2 benelli σε άρτια κατάσταση η μία μία 123 550 ευρώ και η άλλη μια σούπερ 90 600 ευρώ.. Δίλημμα ειν αυτόΓιάννη αν βάλεις χέρι έβαλες πάει και τελείωσε αν δεν σου αρέσει πάς για άλλη καννη μετά η την ανέχεσαι όπως είναι
Μήπως να ψαχτεις λίγο ακόμα στα τσοκ και τα φυσίγγια στην τελική τα τσοκ εάν δεν σου κάνουν μπορείς να τα πουλήσεις με μικρή χασούρα
Αφού τα ξαπλώνεις και όπως είναι μην βιαστείςΔε ξερω ρε φίλε είμαι σε μέγα δίλημμα.. Απ τη μία λέω αν βελτιωθεί και γίνει οπλαρα αλλά απ την άλλη αν δεν βελτιωθεί καθόλου η γίνει χειρότερη τότε τι κάνω;;; αν δεν την πειράξω θα πάρω ένα τσοκ κικς κι επίσης βρήκα μεταχειρισμένες 2 benelli σε άρτια κατάσταση η μία μία 123 550 ευρώ και η άλλη μια σούπερ 90 600 ευρώ.. Δίλημμα ειν αυτό
Γιατί επιμένεις τόσο πολύ σ αυτήν την εταιρία?Δε ξερω ρε φίλε είμαι σε μέγα δίλημμα.. Απ τη μία λέω αν βελτιωθεί και γίνει οπλαρα αλλά απ την άλλη αν δεν βελτιωθεί καθόλου η γίνει χειρότερη τότε τι κάνω;;; αν δεν την πειράξω θα πάρω ένα τσοκ κικς κι επίσης βρήκα μεταχειρισμένες 2 benelli σε άρτια κατάσταση η μία μία 123 550 ευρώ και η άλλη μια σούπερ 90 600 ευρώ.. Δίλημμα ειν αυτό