Αν δεν γίνει η επέμβαση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί?Όχι με τα φυσίγγια της τότε εποχής,γίνεται πιο ομαλό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα.
Αν δεν γίνει η επέμβαση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί?Όχι με τα φυσίγγια της τότε εποχής,γίνεται πιο ομαλό για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σήμερα.
Πώς δεν μπορεί, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν πειράξει τον κώνο όλοι οι κάτοχοι ,αν ρίχνεις μέχρι 30 γραμμάρια δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με ανάκρουση η κατανομή.Αν δεν γίνει η παρέμβαση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί?
Είναι ασφαλες αυτό το "χειρουργείο",πιστοποιηται,με βάση ποιες προδιαγραφές γίνεται,γνωρίζουμε?Πώς δεν μπορεί, είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν πειράξει τον κώνο όλοι οι κάτοχοι ,αν ρίχνεις μέχρι 30 γραμμάρια δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με ανάκρουση η κατανομή.
Αυτή τη ερώτηση την έκανα σε έναν χειρουργό λόγο που έχω διαφραγματοκηλη και η απάντηση ήταν όλα τα χειρουργεία ενέχουν κινδύνους.Είναι ασφαλες αυτό το "χειρουργείο",πιστοποιηται,με βάση ποιες προδιαγραφές γίνεται,γνωρίζουμε?
Και να σου έλεγα ναι θα με πίστευες ;Τα έχεις δει με τα μάτια σου ότι έσκασαν από τον κωννο?????
Εννοείται!!! Σκέψου να σε χειρουργήσω εγώ....Αυτή τη ερώτηση την έκανα σε έναν χειρουργό λόγο που έχω διαφραγματοκηλη και η απάντηση ήταν όλα τα χειρουργεία ενέχουν κινδύνους.
Συντοπίτης μου, γνωστός, με περίσσεια βεβαιότητα,μου έλεγε πριν λίγες μέρες ότι κλείνει τη sipe 1.90! "Δεν έχει ανάγκη" λέει η καραμπίνα...Και να σου έλεγα ναι θα με πίστευες ;
Ρώτα στην πιάτσα να μάθεις.
Ποιο το ελάχιστο πάχος που σου άφησε στην περιοχή του κώνου ο οπλουργός σου ;Αυτοί που την έκαναν περισσότερο δεν ήταν Οπλουργοι επαγγελματίες και ξέρουμε ποιοι ειναι οι επαγγελματίες 3-4 ονόματα είναι στην Ελλάδα και δεν έκαναν ποτέ τόσο μεγάλους κώνους όλοι μέχρι 5 μαξ έκαναν γιατί είχαν μετρήσει τι πάχος έχουν οι κάνες και ήξεραν την ανοχή τους και σίγουρα είχαν και μπούσουλα Αμερικανούς καταξιωμένους οπλουργους που έκαναν τέτοιες μετατροπές και εκεί δεν παίζουν με την ασφάλεια έχει τρελές αποζημιώσεις. Έχω δει όπλο με κώνο από το 1998 σε Benelli από συγκεκριμένο Οπλουργο και το όπλο ρίχνει ακόμη και έχει ρίξει 6-7 καράβια φυσίγγια σε υδρόβια και πολύ Semi mag και όχι μόνο έχει εξαιρετική απόδοση από την αρχή αλλά και κανένα πρόβλημα μεχρι τώρα. Για αυτό λέω ότι πρέπει να ψάξεις λίγο πριν το κανείς για το που θα πας. Και τα HP ατσάλινα τα ρίχνεις δεν έχεις θέμα η κάνες που τα ρίχνουν έχουν λίγο ποιο παχύ χρώμιο δεν είναι ποιο χοντρές αυτή είναι η διαφορά τους από αυτές που δεν έχουν την σφραγίδα. Και επίσης ακόμη μερικοί την ανοίγουν πάνω από 5 εκατοστά.
Ωστόσο,το δεχόμαστε σε ένα ένα όπλο που έχει αυτό το "πρόβλημα"(κλωτσαει,χαλάει την κατανομή...),δεν το δεχόμαστε όμως σαν βελτίωση σε ένα άλλο...Αυτή τη ερώτηση την έκανα σε έναν χειρουργό λόγο που έχω διαφραγματοκηλη και η απάντηση ήταν όλα τα χειρουργεία ενέχουν κινδύνους.
Κάτι μου θυμίζει αυτό?????Ποιο το ελάχιστο πάχος που σου άφησε στην περιοχή του κώνου ο οπλουργός σου ;
Λογικά το μέτρησε πριν και μετά, εσύ έπρεπε να ρωτήσεις και αυτός να στο μετρήσει μπροστά σου.
Πόσα δέκατα σου αφαίρεσε δηλαδή ?
Εγώ ένα τέτοιο όπλο θα το έδινα δεν γουστάρω με τίποτα την μερική αποχρωμιωση και γενικά τα αχρωμιωτα ούτε να μου τα χαρίσεις.Ωστόσο,το δεχόμαστε σε ένα ένα όπλο που έχει αυτό το "πρόβλημα"(κλωτσαει,χαλάει την κατανομή...),δεν το δεχόμαστε όμως σαν βελτίωση σε ένα άλλο...
Γιάννη αν θυμάμαι καλά στα Robust ο κώνος είναι περίπου 1εκ και τον κάνουν περίπου 2,5εκ.Ωστόσο,το δεχόμαστε σε ένα ένα όπλο που έχει αυτό το "πρόβλημα"(κλωτσαει,χαλάει την κατανομή...),δεν το δεχόμαστε όμως σαν βελτίωση σε ένα άλλο...
Έτσι είναι.Συντοπίτης μου, γνωστός, με περίσσεια βεβαιότητα,μου έλεγε πριν λίγες μέρες ότι κλείνει τη sipe 1.90! "Δεν έχει ανάγκη" λέει η καραμπίνα...
Να ναι καλά,το περιμένω το κλείστρο να με προσπεράσει καμιά μέρα!
Είναι πολλά... Θελει μέτρο!
Και στα όπλα και στα φυσίγγια και στα πάντα...
Αυτό ποιος θα το έκανε δεν ξέρω κανένα να κάθετε να το κάνει αυτό και να μου το έλεγε δεν θα ήξερα αν μου λέει μπαρούφες. Εγώ μπορώ να σου πω αυτό που θες να ακούσεις και να μην είναι έτσι. Πιστεύω ότι αυτοί ξέρουν πόσα πρέπει και σίγουρα δεν το αναφέρουν σε κανέναν είναι κάποια από τα μυστικά πιθανών που δεν τα αναφέρουν.Ποιο το ελάχιστο πάχος που σου άφησε στην περιοχή του κώνου ο οπλουργός σου ;
Λογικά το μέτρησε πριν και μετά, εσύ έπρεπε να ρωτήσεις και αυτός να στο μετρήσει μπροστά σου.
Πόσα δέκατα σου αφαίρεσε δηλαδή ?
Μια χαρά τα λένε εμένα μου εξήγησε ποσό θα πάει και τον λόγο που δεν τον κάνει μεγαλύτερο από 5εκ γιατί υπάρχει θεμα ασφαλείας ότι λεπταίνει η κάνη μετά. Όπως ανέφερε και κάποιον οχι ονομαστικά που κάνει μεγαλύτερους και έχουν ανοίξει όπλα και τι όπλα ήταν. Και δεν πιστεύω ότι ένας Οπλουργος από το 1979 μέχρι σήμερα δεν ξέρει να κάνει κώνους με ασφάλεια όταν αν δούμε τι άλλες παρεμβάσεις κανει σε όπλα ο κώνος είναι αστεία παρέμβαση.Έτσι είναι.
Δεν προειδοποιούν τα ατυχήματα και έχουν συμβεί πολλά και στην Ελλάδα, απλά δεν γίνονται γνωστά.
Και με φυσιγγάκια σκοπευτικά.
Αν μιλάμε για ιδιογόμωση με το επίπεδο των περισσότερων ιδιογομωτών που έχουμε εδώ, κλάφτα.
Συμφωνούμε!Γιάννη αν θυμάμαι καλά στα Robust ο κώνος είναι περίπου 1εκ και τον κάνουν περίπου 2,5εκ.
Είναι άλλο να πας από τα 2-2,5εκ στα 5-7εκ. Ξεφεύγεις δηλαδή από το πολύ ενισχυμένο σημείο των Καννών. Προφανώς ένας έμπειρος οπλουργος μετράει και δεν ξεπερνάει τις επιτρεπόμενες ανοχες.
Γιατί από το μέρος που είσαι εσύ οι ιδιογωμοτες το ΑΠΘ τελειώνουν;Έτσι είναι.
Δεν προειδοποιούν τα ατυχήματα και έχουν συμβεί πολλά και στην Ελλάδα, απλά δεν γίνονται γνωστά.
Και με φυσιγγάκια σκοπευτικά.
Αν μιλάμε για ιδιογόμωση με το επίπεδο των περισσότερων ιδιογομωτών που έχουμε εδώ, κλάφτα.
Δεν είναι μυστικό το ελάχιστο πάχος στον κώνο.Αυτό ποιος θα το έκανε δεν ξέρω κανένα να κάθετε να το κάνει αυτό και να μου το έλεγε δεν θα ήξερα αν μου λέει μπαρούφες. Εγώ μπορώ να σου πω αυτό που θες να ακούσεις και να μην είναι έτσι. Πιστεύω ότι αυτοί ξέρουν πόσα πρέπει και σίγουρα δεν το αναφέρουν σε κανέναν είναι κάποια από τα μυστικά πιθανών που δεν τα αναφέρουν.