Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Πιθανολογω το οτι θα χρειαζοταν πολλες εργατοωρες ακομα, ισως ειδικη γραμμη παραγωγης, αλλα μηχανηματα, οποτε και αλλη τιμη λιγοτερο ανταγωνιστικη.

Δηλαδή το έτοιμο όπλο από κατασκευής του θα ήταν ακριβότερο από το σύνολο των εξόδων που κάνει κάποιος καταναλωτής για την αγορά όπλου συν τις όποιες βελτιώσεις - παρεμβάσεις συν το ρίσκο της επιτυχούς εργασίας από τον οπλουργό; Μήπως θα συνέφερε τον καταναλωτή να αγοράσει έτοιμο το όπλο έστω και πιο ακριβά χωρίς καμμιά περαιτέρω βελτίωση-παρέμβαση γλυτώνοντας χρήμα (ισοφαρίζοντας το επιπλέον ποσό της αγοράς), χρόνο και ρίσκο και να έχει το κεφάλι του ήσυχο; Εκτός βέβαια αν μιλάμε για τεράστια οικονομική διαφορά του έτοιμου με το custom made ...

Καντε κωννους καντε πορτινγ καντε αποχρωμιωςεις και οτι βελτιωσεις μπορει να παρει η καννη σας......ΚΑΝΤΕ ΤΑ.
Θα συμφονισο με τον φιλο venetatos στα οσα γραφι. Το οπλο ειναι οπος ενα αμαξι καπι το εχουν οπος ειναι οτε μια βιδα παραπανο. Και καπι βαζουν εξατμισι.αναρτισι.ζαντολαστιχα.τουρμπο.προγραμα.νιτρο.και παι λεγοντας. Ετσι ειναι και το ΟΠΛΟ. Εγο προτιμαο να κανο περικοπες σε ρουχα σε τσιγαρα σε και αλλα πραγματα. για να φτασο στο επιθιμιτο αποτελεζμα που θελω στο κυνηγι. Οσο για εγγισι που ειπαι ενας φιλος πιο πανο. Εγω θα πω πως φτιαξε ενα σπιτι απο τιν αρχει απο τα θεμελια με μπετο η οτι αλλο ειναι. Θα σου δοση κανενας μηχανηκος γραπτι εγγιειση για το σπιτι. Προσοπικι μου αποψι παντα.;)

Δηλαδή το έτοιμο όπλο από κατασκευής του θα ήταν ακριβότερο από το σύνολο των εξόδων που κάνει κάποιος καταναλωτής για την αγορά όπλου συν τις όποιες βελτιώσεις - παρεμβάσεις συν το ρίσκο της επιτυχούς εργασίας από τον οπλουργό; Μήπως θα συνέφερε τον καταναλωτή να αγοράσει έτοιμο το όπλο έστω και πιο ακριβά χωρίς καμμιά περαιτέρω βελτίωση-παρέμβαση γλυτώνοντας χρήμα (ισοφαρίζοντας το επιπλέον ποσό της αγοράς), χρόνο και ρίσκο και να έχει το κεφάλι του ήσυχο; Εκτός βέβαια αν μιλάμε για τεράστια οικονομική διαφορά του έτοιμου με το custom made ...

Η μεγαλυτερη και πιο αποδοτικη customια που μπορει να κανει κανεις σε οπλο, ειναι να φτιαξει κοντακι στα μετρα του. Αυτο φυσικα προυποθετει να πας σε ενα πινακα να δεις πως ριχνεις, που ριχνει το οπλο, και μετα σε ενα κοντακα να σε μετρησει και να φτιαξει κοντακι. Για μενα απο κει επρεπε να ξεκιναει η μετατροπη ενος οπλου, και φυσικα να μη σταματαει οπουδηποτε, αρκει να ικανοποιει τον κατοχο του. Μετα ομως, εχουμε ενα απολυτως προσωπικο οπλο, που δεν ειναι απαραιτητο πως θα βρει αγοραστη εαν θελουμε να το δωσουμε

Με κανει μεγαλη διασπορα στα δραμια εχω δδοκημασση σχεδον ολες τις μαρκες φυσηγγια ολα τα μαμα τσοκ μεχρι και το ufo αγορασα παλι τανοιγη
Το U.F.O φιλε γι να ξερεις δουλευει πολη καλα απο νο5 μεχρι νο1. με δραμια δεν παει καλα.Υπαρχουν τσοκ υδικα για δραμιαοπος πχ το κογιοτ .Ηψαξου με διαφορ. μαρκες γιατι μπορη να μην τα παει το οπλο σου.Τι θηραματα κηνηγας??

Το U.F.O φιλε γι να ξερεις δουλευει πολη καλα απο νο5 μεχρι νο1. με δραμια δεν παει καλα.Υπαρχουν τσοκ υδικα για δραμιαοπος πχ το κογιοτ .Ηψαξου με διαφορ. μαρκες γιατι μπορη να μην τα παει το οπλο σου.Τι θηραματα κηνηγας??
γουρουνια και οταν τελιωνη η κυν.περιοδο καμια 10 εξοδουσ σε φασσες.Το ufo το πηρα μονο και μονο για να με συγκετρωση τα δραμια σαν καλυτερο της αγορας

παιδιά αν είμαι πολύ fan τις βελτιώσεις γενικά πιστεύω ότι αν δεν βελτιώσουμε πρώτα τις ικανότητες μας κ μετά στα εργαλεία μας, γιατί δεν πιστεύω ότι θα είναι κ τόσο αξιοποιήσιμες ανάλογα βεβαία το τι θέλει ο καθένας

Έχω πάντα μια μόνιμη απορία. Γιατί δεν πωλείται όπλο έτοιμο από το εργοστάσιο με όλες αυτές τις βελτιώσεις ειδικά ώστε να ξεχωρίζουν στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς; .xm.

Χρηστο για τον απλουστατο λογο οτι το τελευταιο πραγμα που ενδοιαφερεται μια εταιρεια οπλων, ειδικα καραμπινων, ειναι η ποιοτητα της τουφεκιας. Τους αρεσει βασικα να φαινεται ομορφη και να εχει καλο μηχανισμο λειτουργιας. Κανενας δεν κανει διαφημιση για ποιοτητα τουφεκιας

Εγω δεν εχω δει πολλα βελτιωμενα οπλα να πουλιουνται.....μονο κατι σουπερ ντουπερ εργοστασιακα σχεδον καινουργια

Ουτε προκειται ποτε να πουληθουν. Ειναι μονο για το μερακλη κατοχο τους να απολαμβανει την αποδοση τους και τους διπλανους του στο κυνηγι να τριβουν τα ματια τους

γουρουνια και οταν τελιωνη η κυν.περιοδο καμια 10 εξοδουσ σε φασσες.Το ufo το πηρα μονο και μονο για να με συγκετρωση τα δραμια σαν καλυτερο της αγορας
Οχι δεν ειναι καλο σε δραμια.Καλο για δραμια ειναι το dead coyote tis CARLSONS.

Χρηστο για τον απλουστατο λογο οτι το τελευταιο πραγμα που ενδοιαφερεται μια εταιρεια οπλων, ειδικα καραμπινων, ειναι η ποιοτητα της τουφεκιας. Τους αρεσει βασικα να φαινεται ομορφη και να εχει καλο μηχανισμο λειτουργιας. Κανενας δεν κανει διαφημιση για ποιοτητα τουφεκιας
Μα νομίζω πως τα ονόματα που δίνουν στις κάννες τους όπως "Optima", "tribore", "power bore", "crio" κλπ παραπέμπουν και προϊδεάζουν τον καταναλωτή σε πατέντες με στόχο την καλύτερη-ποιοτικότερη τουφεκιά ...

Με κανει μεγαλη διασπορα στα δραμια εχω δδοκημασση σχεδον ολες τις μαρκες φυσηγγια ολα τα μαμα τσοκ μεχρι και το ufo αγορασα παλι τανοιγη

Οπότε τώρα που έθεσες το "πρόβλημά" σου, περίμενε προτάσεις και γνώμες από τους συναδέλφους. Ίσως να μπορεί να λυθεί το θέμα με την αγορά ενός πιο κατάλληλου τσοκ και να γλυτώσεις όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που σπάνε το κεφάλι σου... ;)

Μα νομίζω πως τα ονόματα που δίνουν στις κάννες τους όπως "Optima", "tribore", "power bore", "crio" κλπ παραπέμπουν και προϊδεάζουν τον καταναλωτή σε πατέντες με στόχο την καλύτερη-ποιοτικότερη τουφεκιά ...
Χρηστο διαφημιση και μαρκετινκ απο οτι εχω καταλαβη ολεσ το ιδιο ριχνουν.

Οπότε τώρα που έθεσες το "πρόβλημά" σου, περίμενε προτάσεις και γνώμες από τους συναδέλφους. Ίσως να μπορεί να λυθεί το θέμα με την αγορά ενός πιο κατάλληλου τσοκ και να γλυτώσεις όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες που σπάνε το κεφάλι σου... ;)
E!!!! To θελει και οBLACK EAGLE λιγο το δαχτιλακι του πος να το κανουμε..sarcastic.;)

Χρηστο διαφημιση και μαρκετινκ απο οτι εχω καταλαβη ολεσ το ιδιο ριχνουν.
Οχι φιλε μου δεν ριχνουν ολλες το ιδιο. καποιες ριχνουν καλητερα και καποιες χιροτερα.Εγω προσοπηκα θασου ελεγα να ψαχτεις με τα πυρομαχικασου να παρειςενα τσοκ για δραμια.Και καποια στηγμη να φτιαξεις κονο για να σφηξεις την τουφεκιασου και να βελτιοσεις το οπλοσου απο θεμα κατανομης.

Οχι φιλε μου δεν ριχνουν ολλες το ιδιο. καποιες ριχνουν καλητερα και καποιες χιροτερα.Εγω προσοπηκα θασου ελεγα να ψαχτεις με τα πυρομαχικασου να παρειςενα τσοκ για δραμια.Και καποια στηγμη να φτιαξεις κονο για να σφηξεις την τουφεκιασου και να βελτιοσεις το οπλοσου απο θεμα κατανομης.
και συ το ιδιο οπλο εχεις αν δεν κανω λαθος

Back