BENELLI. SUPER BLACK EAGLE 1 KAI2 3,5ing.Kai σημφωνω απολητα σε αυτα που ειπες...Οκαθε ενας μετην πλακια του.
Εισαι λεβεντια
BENELLI. SUPER BLACK EAGLE 1 KAI2 3,5ing.Kai σημφωνω απολητα σε αυτα που ειπες...Οκαθε ενας μετην πλακια του.
Γιατί τοτε κανεις απ τους βελτιωτες δεν παρουσιάζει στοιχεία με ντοκουμέντα...όσον αφορά...συγκεντρωση κατανομή διατριση...ο Randy wakeman έμεινε παγωτό ...οταν ο τάδε του λέει....οχι δεν διαπιστώσαμε ούτε διαφορα στην διατριση αλλα κ πουθενά αλλου!
Εν τέλει ποια ειναι η μαγικη συνταγη;
συνκυνηγος φιλος και γνωστης αρκετων πραγματων,ειναι καθετος οταν το συζηταμε για την βελτιωση του οπλου,εχουμε το ιδιο οπλο και μου λεει αν θελεις να στο χαλασουν στειλτω εσυ θα χτυπας την κεφαλα σου την ξερει, 2000Ε οπλο αυτοι τοσοι μαστορεοι δε ξερουν πωσ πρεπει να ειναι η κανη!Mαγικη συνταγη δεν υπαρχει, απλα τι ευχαριστει πιο πολυ εσενα για τα κυνηγια που κανεις. Για μενα ειναι μακρυς κωνος, χωρις πορτινγκ, αλλα ριχνω μονο τσοκ φρενου
Φιλε μου δεν ειναι πως δεν ξερουν, απλα δεν θελουν. Στα ακριβα σκοπευτικα ξερουν και μπορουν, στις καραμπινες θελουν να αγοραζεις καθε 2 με 3 χρονια καινουργια, ψαχνοντας για καλυτερη τουφεκια. Καθε 18 μηνες οι περισσοτερες εταιρειες και καινουργιο μοντελο.συνκυνηγος φιλος και γνωστης αρκετων πραγματων,ειναι καθετος οταν το συζηταμε για την βελτιωση του οπλου,εχουμε το ιδιο οπλο και μου λεει αν θελεις να στο χαλασουν στειλτω εσυ θα χτυπας την κεφαλα σου την ξερει, 2000Ε οπλο αυτοι τοσοι μαστορεοι δε ξερουν πωσ πρεπει να ειναι η κανη!
Φιλε μου δεν ειναι πως δεν ξερουν, απλα δεν θελουν. Στα ακριβα σκοπευτικα ξερουν και μπορουν, στις καραμπινες θελουν να αγοραζεις καθε 2 με 3 χρονια καινουργια, ψαχνοντας για καλυτερη τουφεκια. Καθε 18 μηνες οι περισσοτερες εταιρειες και καινουργιο μοντελο.[/QUOTEΠαυλε εγω λεω να το παρω το ρισκο μου εδωσε και ενα τηλ.ο Τολις θα τον τηλ.για λεπτομεριες.Με την ευκαιρια που σε βρηκα τωρα να σε ρωτησω εκεινα τα 2 τσοκ με τισ τρυπες και την κοκκινη ταπα που μπορω να τα βρω;
το τσοκ εχει κανενα 80αρη σε ευρω παντα ενω ο κονως θα μεινη και αποτι καταλαβαινω θα εχω μια βελτιωση καλυτερης ντουφεκιας και ψυχολογιαΣυναδελφε black eagle
Δεν σε σταματω καθουδενα λογο
Αλλα πριν πας να δωσεις χρηματα γιατι δεν δοκιμαζεις κ το τσοκ που σου παν τα παιδια πιο πανω;
Καπου θα βρεις ενα δανεικο στους γουρουναδες
Απλα να δεις εαν σε ικανοποια το αποτελεσμα με τα δραμια κ μετα
Το λεω μονο κ μονο απο θεμα να μην ξοδεψεις παραπανω χρηματα
Στη βλητικη του λειοκαννου που ολα ειναι ρευστα λογο που ριχνουμε σκαγια υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο συγκετρωση,διατρηση,κατανομη.υπαρχει το ακαριαιο ΣΚΟΤΩΜΑ αυτο δεν ειναι ιδιο ακομα και σε δυο ιδια οπλα....Γιατί τοτε κανεις απ τους βελτιωτες δεν παρουσιάζει στοιχεία με ντοκουμέντα...όσον αφορά...συγκεντρωση κατανομή διατριση...ο Randy wakeman έμεινε παγωτό ...οταν ο τάδε του λέει....οχι δεν διαπιστώσαμε ούτε διαφορα στην διατριση αλλα κ πουθενά αλλου!
Μια χαζή απορία. Μετά από την βελτίωση της κάννης, υπάρχει ενδεχόμενο να επηρεαστεί η τουφεκιά στις κοντινές αποστάσεις στο περπατητό κυνήγι φέρμας;
Αυτο δεν ειναι που λενε το οπλο εσφιξε ενα τσοκ.Aν κανετε μια σοβαρη αναλυση στα νουμερα του πινακα που παραθεσα πριν και μετα την επιμυκηνση του κωνου θα δειτε οτι η βελτιωση της τουφεκιας ειναι πολυ μεγαλη. Αν παρετε το μεσαιο παραδειγμα που ειναι Ν 8 μολυβι, βλεπεται οτι με το μεσαιο τσοκ που χρησιμοποιει η συνολικη συγκεντρωση ανεβαινει απο 85% σε 96% συνολο 44 σκαγια παραπανω στο κυκλο των 75 εκ, εκ των οποιων 39 παραπανω στο κεντρο της τουφεκιας στο κυκλο των 25 εκ. Ειδικα αυτο το πυκνο κεντρο εχει βλητικα τεραστια σημασια για μακρινες τουφεκιας και στο καρτεριτζιδικο κυνηγι πεστο τσιχλας, αυτος με το βελτιωμενο κωνο θα εκανε παπαδες ενω η στανταρντ εκδοση θα ειχε απλα καλες τουφεκιες.