Αυτο δεν ειναι που λενε το οπλο εσφιξε ενα τσοκ.
Το λεμε Γρηγορη, ποιος το πιστευει ομως?
Αυτο δεν ειναι που λενε το οπλο εσφιξε ενα τσοκ.
Καλα ρε μαγκες με πησατε....τελικα θα το παρω αποφαση να το φτιαξω το οπλομου. ...ΑΠΟ που να ξεκινησω ειπαμε???Το λεμε Γρηγορη, ποιος το πιστευει ομως?
Και πώς παλεύεται αυτό Παύλε; Με πολύ ανοιχτά τσοκ και φυσίγγια διασποράς ή παρατάς το όπλο στο περπατητό;Ναι Χρηστο, οπου θα εισαι κεντρο στα κοντινα, η μπεκατσουλα και το ορτυκακι θα πεφτουν καπως τσαλακωμενα
Καλα ρε μαγκες με πησατε....τελικα θα το παρω αποφαση να το φτιαξω το οπλομου. ...ΑΠΟ που να ξεκινησω ειπαμε???
Εκανα 26 τρυπες στην καννη με 35μοιρες κλιση προς τα πισω,μετα εφτιαξα ενα τσοκ εσωεξω με στενωση 10/10 και τρυπηθηκε και αυτο με 40μοιρες κλιση προς τα εμπρος ουτοσωστε να βγαζει τον συγκετροτηρα χαρτοπολεμο.στα μπασιματα με ψιλα σκαγια οταν πετυχαινα πουλι οπου και να ηταν απλα καπνιζε,με χοντρα φυςιγγια το αποτελεσμα ηταν τεραστιο σε σχεση με πριν στο θεμα δυναμης της ντουφεκιας,απλα απιστευτη δυναμη κρουσηςτο τσοκ εχει κανενα 80αρη σε ευρω παντα ενω ο κονως θα μεινη και αποτι καταλαβαινω θα εχω μια βελτιωση καλυτερης ντουφεκιας και ψυχολογια
Και πώς παλεύεται αυτό Παύλε; Με πολύ ανοιχτά τσοκ και φυσίγγια διασποράς ή παρατάς το όπλο στο περπατητό;
Και μια άλλη ερώτηση. Η V3 πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται επέμβαση-βελτίωση ή όχι; .xm.
Εκανα 26 τρυπες στην καννη με 35μοιρες κλιση προς τα πισω,μετα εφτιαξα ενα τσοκ εσωεξω με στενωση 10/10 και τρυπηθηκε και αυτο με 40μοιρες κλιση προς τα εμπρος ουτοσωστε να βγαζει τον συγκετροτηρα χαρτοπολεμο.στα μπασιματα με ψιλα σκαγια οταν πετυχαινα πουλι οπου και να ηταν απλα καπνιζε,με χοντρα φυςιγγια το αποτελεσμα ηταν τεραστιο σε σχεση με πριν στο θεμα δυναμης της ντουφεκιας,απλα απιστευτη δυναμη κρουσης
Όχι ακριβώς.Παυλο θες να μας πεις την γνωμη σου γιαωτην φαμπαρμ με το συστημα τριπορ;
Ουσιαστηκα δεν κειτουργει σαν ενας συνεχομενος κωνος;
Δεν υπάρχει Μαγική συνταγή, πας σε κοντακά και φέρνεις το όπλο στα μέτρα σου μετά το πέρνεις επ ώμου και πας σκοπευτήριο, ξεκινας τις πουλες ώστε να το συνηθίσης και να μάθεις να επωμιζεις σταθερά.Βασικές είναι και οι επωμισεις στο σπίτι. Βγες μετά στο κυνήγι και πες μου αν θες βελτιώσεις. Δυστυχώς αγοράζοντας ένα όπλο και πηγαίνοντας στο κυνήγι πάντα για τις αστοχίες θα φταίει το όπλο. Ακούγοντας και διαβάζοντας όλα αυτά επιρεαζεσαι και πιστεύεις ότι θα σε σώσει ο κώνος,το πόρτινγκ και η αποχρωμειωση.Μετά απ όλα αυτά πάλι τίποτε, οπότε το ριμαδι δεν διορθώνεται και πούλα το.Γιαυτό επιμενω μέτρα και προπόνηση.Εν τέλει ποια ειναι η μαγικη συνταγη;
Αν τα πιο πάνω ειναι ίδιαΣτη βλητικη του λειοκαννου που ολα ειναι ρευστα λογο που ριχνουμε σκαγια υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο συγκετρωση,διατρηση,κατανομη.υπαρχει το ακαριαιο ΣΚΟΤΩΜΑ αυτο δεν ειναι ιδιο ακομα και σε δυο ιδια οπλα....
δεν εχεις ακουσει δυο ιδια οπλα αγωρασμενα μαζι μπορει να μην δουλευουν τα ιδια φησηγγια.Το ενα να σκοτονει ακαρ. και το αλλο να ξεπουπουλιαζει και να φευγουν.Αν τα πιο πάνω ειναι ίδια
..για πιο λόγο η μια να σκοτώνει ακαριαία ενώ γη αλλη όχι?
δεν μιλάμε για προτίμηση σε φυσίγγια...λεμε...ιδια όπλαδεν εχεις ακουσει δυο ιδια οπλα αγωρασμενα μαζι μπορει να μην δουλευουν τα ιδια φησηγγια.Το ενα να σκοτονει ακαρ. και το αλλο να ξεπουπουλιαζει και να φευγουν.
Ρε Παυλο το Χειμονα καηκαμε στο ντουφεκηδι και δεν καναμε μια σηγκρηση στα οπλα μας...Η το απεφηγες εσκεμενα..ha ha ha..ha ha ha..pop.Χρηστο οσο ποιο ανοιχτο τσοκ γινεται, προτιμητεο συμβατικο, η τσοκ διασπορας
Η V3 αποτι ειδα μεχρι τωρα δεν χρειαζεται βελτιωση. Εχει 6.5 εκ κωνο απο το εργοστασιο
Δυο ιδια οπλα,Αλλα δυο διαφορετικοι κυνηγοι....Σωστα?δεν εχεις ακουσει δυο ιδια οπλα αγωρασμενα μαζι μπορει να μην δουλευουν τα ιδια φησηγγια.Το ενα να σκοτονει ακαρ. και το αλλο να ξεπουπουλιαζει και να φευγουν.
ΣΟΡΥ εγω ετσι το καταλαβα.δεν μιλάμε για προτίμηση σε φυσίγγια...λεμε...ιδια όπλα
..ιδια διατριση ισοκατανομή συγκέντρωση...γινετε η μια να σκοτώνει ακαριαία κ η άλλη όχι?
οχι ιδια οπλα και κηνηγοι. δεν λεμε για σημαδι.Δυο ιδια οπλα,Αλλα δυο διαφορετικοι κυνηγοι....Σωστα?
Eχεις κανει πολλες πατεντες στο οπλο σου και σε φοβαμαι. Εγω απο την αλλη εριχνα με οπλο κατευθειαν απο το κουτι με τα βιομηχανικα γρασσα ακομα πανωΡε Παυλο το Χειμονα καηκαμε στο ντουφεκηδι και δεν καναμε μια σηγκρηση στα οπλα μας...Η το απεφηγες εσκεμενα..ha ha ha..ha ha ha..pop.
Ποτε μη λες ποτεΧρηστο οσο ποιο ανοιχτο τσοκ γινεται, προτιμητεο συμβατικο, η τσοκ διασπορας
Η V3 αποτι ειδα μεχρι τωρα δεν χρειαζεται βελτιωση. Εχει 6.5 εκ κωνο απο το εργοστασιο
λιγο κονο εχω ρε φιλε στο ταπινο μου μπενελακι.mornin cofEχεις κανει πολλες πατεντες στο οπλο σου και σε φοβαμαι. Εγω απο την αλλη εριχνα με οπλο κατευθειαν απο το κουτι με τα βιομηχανικα γρασσα ακομα πανω
λιγο κονο εχω ρε φιλε στο ταπινο μου μπενελακι.mornin cof