Μια ερωτηση,η εταιρεια δινει στο οπλο οριο αντοχης(bar) πχ 1260,οταν εσυ επεμβεις στο οπλο με κωνο,πορτινγκ και τα λοιπα η αντοχη του οπλου παραμενει η ιδια?
εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο κωνος και το πορτινγκ ελαχιστοποιουν τις πιεσεις εντος θαλαμης.....Μια ερωτηση,η εταιρεια δινει στο οπλο οριο αντοχης(bar) πχ 1260,οταν εσυ επεμβεις στο οπλο με κωνο,πορτινγκ και τα λοιπα η αντοχη του οπλου παραμενει η ιδια?
Κανονικα,χρειαζεται επαναδοκιμη!Μια ερωτηση,η εταιρεια δινει στο οπλο οριο αντοχης(bar) πχ 1260,οταν εσυ επεμβεις στο οπλο με κωνο,πορτινγκ και τα λοιπα η αντοχη του οπλου παραμενει η ιδια?
Το πορτινγκ οχι,Κώστα!εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ο κωνος και το πορτινγκ ελαχιστοποιουν τις πιεσεις εντος θαλαμης.....
Επιμήκυνση.....είναι καλύτεροΗ διευρυνση του κωνου ναι!
καθεις οπως βολευεται....Επιμήκυνση.....είναι καλύτερο
Επιμήκυνση.....είναι καλύτερο
Η επικρατούσα (οπλουργική) ορολογία είναι "επιμήκυνση κώνου" ... Αλλά, σε ένα κώνο - είναι το σχήμα τέτοιο που - η επιμήκυνση δημιουργεί και διεύρυνση ... Και αντιστρόφως, η διεύρυνση θα προκαλέσει και επιμήκυνση! Το ένα είναι άμεση συνέπεια του άλλου, δηλαδή ...καθεις οπως βολευεται....
Τόσο λάθος κάνω; .xm.Αλλά, σε ένα κώνο - είναι το σχήμα τέτοιο που - η επιμήκυνση δημιουργεί και διεύρυνση
Κατανοητό, το αλεζουαρ τρώει μέταλλο σε όλο το μήκος και πλάτος (σφαιρικά) της καννης για να εισχωρήσει.Η επικρατούσα (οπλουργική) ορολογία είναι "επιμήκυνση κώνου" ... Αλλά, σε ένα κώνο - είναι το σχήμα τέτοιο που - η επιμήκυνση δημιουργεί και διεύρυνση ... Και αντιστρόφως, η διεύρυνση θα προκαλέσει και επιμήκυνση! Το ένα είναι άμεση συνέπεια του άλλου, δηλαδή ...
.asking..asking..asking..asking..asking.το αλεζουαρ τρώει μέταλλο σε όλο το μήκος και πλάτος (σφαιρικά) της καννης για να εισχωρήσει.
Η διαμετρος προς το τέλος του κώνου διευρύνεται οσο αυξάνεται το μήκος του, και ο λόγος για να δοθεί οσο το δυνατόν λιγότερες μοίρες κλίσεις ως προς τον αυλόΔεν μου απαντάτε όμως, η διάμετρος της αρχής και του τέλους του κώνου θα είναι μεγαλύτερη από πριν;
Αν ναι,τότε έχουμε διεύρυνση, αν όχι τότε δεν έχουμε διεύρυνση
Γιωργο,οι διαστασεις ειναι δεδομένες...Δεν μου απαντάτε όμως, η διάμετρος της αρχής και του τέλους του κώνου θα είναι μεγαλύτερη από πριν;
Αν ναι,τότε έχουμε διεύρυνση, αν όχι τότε δεν έχουμε διεύρυνση
Το θέμα είναι αν μπορεί να μεγαλώσει η γωνία, χωρίς να μεγαλώσει η διάμετρος στο τελείωμα.
ναι τακη εννοειται οτι εχω κρατησει αρχειο δοκιμων πρινΚώστα δοκίμασες πίνακα προ επέμβασης??