Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Αφού τόσο είναι φτιαγμένο να κόβει το αλεζουαρ του Γιώργου .yel.
χαχαχαχαχχα.....και του ειπα αλλαξε το να τον φτασουμε αν δινει ανοχες η κανη στα 9 εκατοστα......τιποτα αυτος.....αν στον κανω 9 εκατοστα μου λεει θα ριχνεις σαν μονοβολα μετα.....

Κόστος?
Οι πρωτες εικονες της ιταλιδας μετα την επεμβαση στον φουστανο......
FYZfmkr.jpg

87QDC1d.jpg

CPpUxnm.jpg

Βλέπω και ο Καλαματιανός να φτιάχνει κωννο,σιγά σιγά βλεποντας την δικιά σου ψήνεται .evil.
Αν κ είμαι ευχαριστημένος γενικά Τάκη, αυτό το "πατάκι του καφέ" οπότε το σκέφτομαι ανατριχιαζω κ φέρνω ωραία πράγματα στο μυαλό μου... .pop..ghe.

Αν κ είμαι ευχαριστημένος γενικά Τάκη, αυτό το "πατάκι του καφέ" οπότε το σκέφτομαι ανατριχιαζω κ φέρνω ωραία πράγματα στο μυαλό μου... .pop..ghe.
Άρη μου δεν εννοούσα εσένα προς αποφυγήν παρεξήγησης,τον Τasos mp πειράζω που είναι πατριώτης σου!!.sarcastic.

Άρη μου δεν εννοούσα εσένα προς αποφυγήν παρεξήγησης,τον Τasos mp πειράζω που είναι πατριώτης σου!!.sarcastic.
Τα λεγαμε προχθες τυχαια με τον Τασο, αλλα ο χρονος λιγος... Οσο για το σε ποιον αναφεροσουν, εδω κολλαει αυτο που λεμε... "οποιος εχει τη μυγα"... .sarcastic.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που μπορώ στην Αθήνα να δώσω ένα benelli crio για επιμήκυνση κώνου προσαρμογής? Και ένα κοστολόγιο αν είναι εύκολο. Επίσης δέχομαι συμβουλές για το αν αξίζει η διαδικασία καθώς από Ρόδο που είμαι έχω και τα μεταφορικά-ταλαιπωρία.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει που μπορώ στην Αθήνα να δώσω ένα benelli crio για επιμήκυνση κώνου προσαρμογής? Και ένα κοστολόγιο αν είναι εύκολο. Επίσης δέχομαι συμβουλές για το αν αξίζει η διαδικασία καθώς από Ρόδο που είμαι έχω και τα μεταφορικά-ταλαιπωρία.
Εχεις μνμ πανο

Back