....πάρε κανά εργαλείο τέλος πάντων, μας έσκασες!
Τέλος πάντων αν εσύ θεωρείς οτι 5 και 10 μ/δλ κάνουν διαφορά εμένα δεν μου πέφτει λόγος....πάσο και τα ρέστα μου!
Τα βλέπω. Καπετάνιο δεν πιστεύω να έχετε στρώσει χαρτάκι στο πλοίο.
....πάρε κανά εργαλείο τέλος πάντων, μας έσκασες!
Τέλος πάντων αν εσύ θεωρείς οτι 5 και 10 μ/δλ κάνουν διαφορά εμένα δεν μου πέφτει λόγος....πάσο και τα ρέστα μου!
Τα βλέπω. Καπετάνιο δεν πιστεύω να έχετε στρώσει χαρτάκι στο πλοίο.
Παίδες αν η υγρασία της ατμόσφαιρας επηρεάζει με κάποιον τρόπο την τουφεκιά αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.Βασίλη για μένα ν.1 είναι η υγρασία και τη διαφορά την βλεπεις στα μπασιματα τον Οκτώβριο που μέχρι να βγει ο ήλιος τα φυσίγγια σέρνονται.
Μονοβασικη τραβάει στο κρυο, στην υγρασία τα παίζει.....
Καί το χειροτερο υγρασία σε συνδιασμό με κρυο!
Δεν ξέρω Γιάννη ... δύσκολο όμως τόσο μεγάλη διαφορά να έχουμε δει μόνο εμείς ...Μάλλον εκεί που δοκιμαζουν ή κυνηγούν έχουν άλλο κλίμα φίλε ή λένε μαλακίες.Δεν μπορώ να πιστευω τι λέει ο καθένας όταν τα έχω δει και πάθει αυτοπροσώπως.
Με κάποιον τρόπο ότι συμβαίνει, συμβαίνει στον 1ο λογο......Παίδες αν η υγρασία της ατμόσφαιρας επηρεάζει με κάποιον τρόπο την τουφεκιά αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.
1. εξωτερική βλητική, άρα επηρεάζει όλα ανεξαιρέτως τα φυσίγγια και όλες τις τουφεκιές το ίδιο, με ότι πυρίτιδα χρησιμοποιείς ακόμα και την καλύτερη στον κόσμο, άρα το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι υψηλές αρχικές ταχύτητες και σφαιρικά σκάγια
ή
2. εσωτερική βλητική, η υγρασία με κάποιον τρόπο διεισδύει στην πυρίτιδα (πολύ δύσκολο σε σημερινά φυσίγγια)
Και εγώ αυτό πίστευα ότι δηλαδή η υγρασία επηρεάζει και μάλιστα πολύ ... η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω ειδικά για υψηλές τιμές υγρασίας (>95%) είναι η προηγούμενη.
Το θέμα είναι ότι κανένας άλλος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ακόμα και σε εξειδικευμένες μελέτες δεν το αναφέρει. Και έχω ψάξει πάρα πολύ.
Βρείτε μου μια αναφορά και μια πιθανή εξήγηση οπουδήποτε στον κόσμο, οπουδήποτε στο internet εκτός από την Ελλάδα. !!!
Οπότε επιτρέψτε μου να έχω μερικές αμφιβολίες ...
Δεν ξέρω Γιάννη ... δύσκολο όμως τόσο μεγάλη διαφορά να έχουμε δει μόνο εμείς ...
Δεν το λέει καμία άλλη φυλή ... αυτό με βάζει σε σκέψεις ...
Συνήθως μενω πισω γαμω τα βάσανα.....Θα ρωτήσω τον Ολλανδό ... αν πει και αυτός ότι δεν επηρεάζει η υγρασία ... πρέπει να βρούμε άλλη δικαιολογία για τις αστοχίες μας
Κάτσε έστειλα το email ... ή θα κουφαθεί με την ερώτηση ή θα με κουφάνει η απάντηση που θα λάβω ...Συνήθως μενω πισω γαμω τα βάσανα.....
Απο που και ποσοο τα πηρες αρη?
Μετα να μη κοπει στα δυο το τουφεκι αχαχαχαχααχαχααχαΜπορεί να είχα ρίξει και τίποτα federal.
Είχα και από αυτά κάτι χοντρά.
Πάνε πολλά χρόνια τώρα.
Νομίζω όμως ότι τέτοια είχα ρίξει ... κατά ριπάς
Μονο με ρεμινγκτον 3200 θα ειναι σωστη και δικαιη η δοκιμη με το κανονι σουΜην εισαι τοσο σιγουρος φιλαρακι μου, σε δοκιμη μου με πλαγιο μπαικαλ του 80 δεν ειχαμε καμια επαφη...
Bill μελέτες μπορεί να μην υπάρχουν, το φαινόμενο όμως είναι υπαρκτό και δεν μπορούμε να το αγνοούμε.Το θέμα είναι ότι κανένας άλλος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ακόμα και σε εξειδικευμένες μελέτες δεν το αναφέρει. Και έχω ψάξει πάρα πολύ.
Σίγουρα υπάρχει από το 90 % και πάνω μπορεί να παίζει ρόλο και το κλίμα που έχουμε εδώ .Ίσως να ξέρουν και οι ξένοι ότι παίζει ρόλο απλά στο τοπο τους τα ποσοστά αυτά υγρασίας να είναι σπάνια και ελάχιστες φορές για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και άρα να μην μπαίνει σαν μετρήσιμους παράγοντας .Παντός αν το αγνοούν και λένε δε παίζει ρόλο θα πω ότι είναι περιορισμένης εμβέλειας και οι μελέτες τους .Bill μελέτες μπορεί να μην υπάρχουν, το φαινόμενο όμως είναι υπαρκτό και δεν μπορούμε να το αγνοούμε.
Βασίλη, το έχετε παρατηρήσει σε όλα τα φυσίγγια ανεξαρτήτως πυρίτιδας ;Bill μελέτες μπορεί να μην υπάρχουν, το φαινόμενο όμως είναι υπαρκτό και δεν μπορούμε να το αγνοούμε.
Τα πάντα είναι πιθανά.Σίγουρα υπάρχει από το 90 % και πάνω μπορεί να παίζει ρόλο και το κλίμα που έχουμε εδώ .Ίσως να ξέρουν και οι ξένοι ότι παίζει ρόλο απλά στο τοπο τους τα ποσοστά αυτά υγρασίας να είναι σπάνια και ελάχιστες φορές για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και άρα να μην μπαίνει σαν μετρήσιμους παράγοντας .Παντός αν το αγνοούν και λένε δε παίζει ρόλο θα πω ότι είναι περιορισμένης εμβέλειας και οι μελέτες τους .
τι δοκιμες να κανεις τωρα μολις γυρισα απο δρομολογιο 7 βαθμους και οι υαλοκαθαρηστηρες να δουλευουν λες και εβρεχε !!! ουτε ταχογραφο δεν μπορεις να στησεις δεν θα διαβαζουν τα ματια !!!Ειδικα οι αγγλοι παρακαλενε να βρεξει που να ξερουν απο υγρασια ρε παιδια εχει κανει κανεις δωκιμες και μετρισεις με υγρασια να δουμε τουλαχιστον στη διατρυση αν εχουμε πτωση η απο τον ηχο τα καταλαβενετε οτι κλασανε????
εγω σε υγρασια δεν ειχα ποτε προβλημα και τοσο σοβαρο που να μην μπορεις να κυνηγησης ,πεφτεις σε νουμερο σκαγια και κλεινεις τσοκ αμα δεν εχεις το καταλληλο πυρομαχικο και τελειωσε ,εκει που εχω δει εγω οτι κλανουν τα φυσιγγια ειναι μονο στο παγο στους μειον βαθμους και με πολλα μποφορ αερα.Βασίλη, το έχετε παρατηρήσει σε όλα τα φυσίγγια ανεξαρτήτως πυρίτιδας ;
Αν ναι, μπορεί να είναι υπαρκτό και η εξήγηση είναι η παραπάνω.
Αν όχι, ή δεν είναι υπαρκτό ή υπάρχει άλλος λόγος που δεν μπορώ να σκεφτώ.
Να μην δουλεύει το φυσίγγι το πρωί και μετά από 2-3 ώρες να δουλεύει με την ίδια περίπου θερμοκρασία ακούγεται περίεργο.
Δεν χρειάζεται ο ταχογράφος.τι δοκιμες να κανεις τωρα μολις γυρισα απο δρομολογιο 7 βαθμους και οι υαλοκαθαρηστηρες να δουλευουν λες και εβρεχε !!! ουτε ταχογραφο δεν μπορεις να στησεις δεν θα διαβαζουν τα ματια !!!
Βρε κομάντο δεν είναι ότι δε σκοτώνει, είναι ότι θα έχεις τραυματισμένα, θα κυνηγάς, θα έχεις αίματα κτλ, με λίγα λόγια αλλάζει η συμπεριφορά, ίσως χρειαστεί να κατέβω νουμερο ή να σφίξω τσοκ ή να μεγαλώσω προσκοπευση......Ειδικα οι αγγλοι παρακαλενε να βρεξει που να ξερουν απο υγρασια ρε παιδια εχει κανει κανεις δωκιμες και μετρισεις με υγρασια να δουμε τουλαχιστον στη διατρυση αν εχουμε πτωση η απο τον ηχο τα καταλαβενετε οτι κλασανε????
Αυτό καραεπηρεάζει, όχι ταχύτητες όμως, ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ.με πολλα μποφορ αερα.