Υγρασία δεν παίζει παίδες από εξωτερική βλητική.
Μόνο βροχή ...
Πριν προτρέξετε να πείτε οτιδήποτε, σας πληροφορώ ότι ο τύπος δεν είναι καθόλου τυχαίος.
Μετάφραση αυτόματη
Αγαπητέ Μπιλ,
Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνάντησα κάποιον που σκέφτεται τη συμπύκνωση σε αυτό το πλαίσιο. Περιστασιακά έχω διαβάσει για σταγόνες βροχής.
Από τότε που σταμάτησα (1991) ως μεταδιδάκτορας στην Πυρηνική Φυσική Υψηλής Ενέργειας (GSI.de) και έκανα καριέρα στην Επιστήμη των Υπολογιστών, ακόμη και η φυσική της καθημερινής ζωής μου έγινε περισσότερο διαισθητική παρά γνώστης. Τούτου λεχθέντος, ορίστε τα λίγα σεντς μου.
Το φαινόμενο συμπύκνωσης, εάν οδηγεί σε πρόσθετη οπισθέλκουσα, πρέπει να μπορεί να τραβήξει πρόσθετα μόρια νερού από το εξωτερικό της διαδρομής των σφαιρών σε μια θέση πάνω της, κοντά στο μπροστινό μέρος της σφαίρας. Το βρίσκω δύσκολο να το φανταστώ.
Το φαινόμενο της συμπύκνωσης μπορεί να φανεί στα αεροπλάνα που γίνονται υπερηχητικά.
https://aviation.stackexchange.com/...nsation-cones-created-by-supersonic-airplanes
Έκανα γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα καμία πληροφορία σχετική με την αύξηση της αντίστασης του αέρα.
Θυμάμαι να υπολόγισα πριν από πολύ καιρό την πιθανότητα μια σφαίρα να χτυπήσει μια σταγόνα βροχής. Θα πρέπει να κάνετε τον υπολογισμό και από τα μεγέθη του σταγονιδίου και του σκαγιού μπορείτε να υπολογίσετε μια μέγιστη απώλεια ορμής του σκαγιού.