Prowler®
Banned
με το τσιγκέλι στα βγάζουμε εαν δεν θες να πεις ονόματα δημοσίως (πράγμα απολύτως σεβαστό) στείλε π.μ.Αυτό που λες Γιάννη το έκαναν οι 2 πρώτοι μάστορες..
Ο τελευταίος έκανε αυτό που πρέπει...
με το τσιγκέλι στα βγάζουμε εαν δεν θες να πεις ονόματα δημοσίως (πράγμα απολύτως σεβαστό) στείλε π.μ.Αυτό που λες Γιάννη το έκαναν οι 2 πρώτοι μάστορες..
Ο τελευταίος έκανε αυτό που πρέπει...
Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα γιατί δημοσίως είναι καλύτερα να αποφεύγονται επωνυμίες..με το τσιγκέλι στα βγάζουμε εαν δεν θες να πεις ονόματα δημοσίως (πράγμα απολύτως σεβαστό) στείλε π.μ.
Πολύ σωστός Γιάννη...Επειδή το βλέπω σαν απάντηση από πολλούς συναδέλφους η επιμήκυνση κώνου με άριστη λείανση βελτιώνει βλητικα το όπλο παίρνεις αυτό που λέμε ομοιομορφοτερες και σφιχτοτερες ροζέτες χωρίς τις τρομερές υπερσυγκέντρωσεις αλλά εξαφανίζονται και οι μεγάλες και ασύμμετρες διασπορες.Το όπλο ανταποκρίνεται καλύτερα σε μεγαλύτερο εύρος γομωσεων και ελαφρώς μειώνεται το λάκτισμα,άρα έχεις μικρότερη γκάμα φυσιγγίων που δεν θα σε ικανοποίει.Δεν έχει σχέση ούτε συγκρίνεται με τη λογική τη ντουφέκια μετά κώνου με το 3* θα τη βγάλω με χωρίς κωνο με το 2* .Είναι πολαπλα τα οφέλη ,το μόνο κακό είναι ότι βγάζεις το όπλο εκτός εγγύησης χωρίς αυτό να έχει να κάνει με την ασφάλεια σου είχα πειράξει 4 όπλα στο κώνο όλα είχαν βελτιωθεί άλλο περισσότερο άλλο λιγότερο και η κανη 57 εκ κύλινδρος χωρίς τσοκ που ρίχνω πολλές φορές έχει κώνο και κύλινδρος που είναι πουλί με 32γρ 9 αρακι πρέπει να προσευχηθεί για να φύγει μέχρι τα 35 πραγματικά μέτρα η να κάνω μαλάκια εγώ από θέμα κυλίνδρου κάνης δε φεύγει.
όχι απαραίτηταΚώνο δε κανείς για να κυνηγάς ορτύκια και μπεκάτσες .
Το φουλ δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, πόσο μάλλον πριν 4-5 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά 6 ή 6.5 εκατοστάΕνδιαφέρον θα ήταν στο full πριν και μετά με χοντρά καθώς και στον κύλινδρο ή ic με ψιλά.
Η λογική είναι η εξής.
Αν χάνω τον κύλινδρο ή το ic στα ψιλά και δεν αυξάνεται το Full στα χοντρά, τι νόημα έχει ;
Φυσικά και στο mod.
Ευχαριστούμε για τις φωτό Κώστα.
Έχεις καμιά φωτό με Full ;
Σε τι μήκος τους άνοιξες ;
Σωστά Νικόλα. Μην ρωτήσεις γιατί το έκανα. Καθαρά από περιέργεια, ουδέποτε είχα παράπονο από τα σκότωματα ή τις κατανομές του όπλουΓια την 391 με mobil τσοκ; ;; αυτά; ;; 18.3 αυλό; ;;
Οτι γουστάρει και όπως γουστάρει κυνηγα ο κάθε ένας... επιδει είχα ρίξει με αρκετά beretta σε σύγκριση με το δικό μου 391 18.5 στον κοατ 3 τσόκ με φυσίγγια f2 x 34 γρΣωστά Νικόλα. Μην ρωτήσεις γιατί το έκανα. Καθαρά από περιέργεια, ουδέποτε είχα παράπονο από τα σκότωματα ή τις κατανομές του όπλου
Σόρρυ κιόλας ,αλλά εκεί ,θα έπρεπε να έχει "χρήση"η οποία βελτίωση,στα χοντράεκεί δλδ που κλείνουμε κ τσοκ λόγω μειωμένου αριθμού σκαγιωνΔυστυχώς δεν πρέπει να έχω κάποια με πιο χοντρά σκάγια.
Έτσι μπορεί να έμαθε στην δική σου κάνηΘα σου στείλω προσωπικό μήνυμα γιατί δημοσίως είναι καλύτερα να αποφεύγονται επωνυμίες..
Άλλωστε εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος από τους 2 πρώτους,άλλος όμως μπορεί να έμεινε..
Γιάννη ο κάθε ένας κάνει δοκιμές σύμφωνα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη περίοδο συνήθως. Εγώ τότε κυνηγούσα ως επί το πλείστον μόνο τσιχλοκοτσυφα γιατί ότι είχε γεννηθεί ο γιος μου και δεν είχα χρόνο για μακρινά και πολυωρα κυνήγια.Σόρρυ κιόλας ,αλλά εκεί ,θα έπρεπε να έχει "χρήση"η οποία βελτίωση,στα χοντράεκεί δλδ που κλείνουμε κ τσοκ λόγω μειωμένου αριθμού σκαγιων
Τις δοκιμές θα έπρεπε να τις κάνεις με μεσαίο σκαγι όπως το 6
Γιάννη ο κάθε ένας κάνει δοκιμές σύμφωνα με τα φυσίγγια που χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη περίοδο συνήθως. Εγώ τότε κυνηγούσα ως επί το πλείστον μόνο τσιχλοκοτσυφα γιατί ότι είχε γεννηθεί ο γιος μου και δεν είχα χρόνο για μακρινά και πολυωρα κυνήγια.
Δεν σε έχω πετύχει στις συμμαζώξεις των Πασταφάρι.
Αντί να τρέχεις για αποστολή στα ταχυδρομεία πάρε ένα παχύμετρο και μία ζυγαριά ακριβείας αν δεν έχεις ήδη και σφάξε τα μόνος σου. Να μετρήσεις το βάρος της πυρίτιδας , το βάρος των σκαγίων, το μήκος του κάλυκα πριν τα σφάξεις και την διάμετρο των σκαγίων δειγματοληπτικά. Επίσης βγάλε φωτο τον συγκεντρωτήρα και την πυρίτιδα και τα υπόλοιπα θα σου τα πουν εδώ τα παιδιά.Για πείτε μου σε πιο μέλος τα στέλνω για σφάξιμο. Συγνώμη είμαι νέος στο φόρουμ και με τόσο διάβασμα έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Remington shurshot 4 στα 32, Winchester 89αρι ατσάλινα νο Τ και τρίτο (λείπει από φωτό) victory 34gr νο ΒΒ (4,2 mm).
Καλησπέρα η συζήτηση περί κώνου και φυσίγγια ιδιογόμωσης.
Ξεκινάμε Λοιπόν από το κοντάκι και τα μέτρα τού όπλου, εκεί πιστεύω ότι είναι το Α και το Ω.
Τώρα επειδή έχω φτιάξει κώνο, ο κώνος κάνει διαφορά και μεγάλη διαφορά. Εφόσον είναι φτιαγμένος από σωστό τεχνίτη.
Λοιπόν όλα σκοτώνουν και τα φυσίγγια και τα όπλα και με κώνο και χωρίς κώνο. Ακόμα και αν κλείνεις τα φυσίγγια με 11 + 12 + 13 + 14 χιλιοστά 'η με 2 - 3 -4 - 5 στάδια, πάλι θα κάνουν τη δουλειά τους,, από εκεί και πέρα επιλέγει ο καθένας βάσει της δικής του λογικής και τι θέλει να επι λέξει.
Οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να ερχόμαστε σε κόντρα για κώνους η φυσίγγια και σε πόσα χιλιοστά θα πρέπει να κλείνουμε… ο καθένας καταθέτει τις απόψεις του και όποιος θέλει τις πιστεύει η τις προσπερνά.
Πάντα φιλικά
Πόση διαφορά, που, με τι σκάγια, γομώσεις κτλ αυτό ψάχνουμε να βρούμε Τάσο.Τώρα επειδή έχω φτιάξει κώνο, ο κώνος κάνει διαφορά και μεγάλη διαφορά. Εφόσον είναι φτιαγμένος από σωστό τεχνίτη.