Τααααασια μούρη τασιαααα ,σαν πας στην εκκλησιά αααα να αναααψεις 2 λαμπαδεεεςςςς κι τεσσειρα κειρια
Την εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα ,ποσο δηλαδη πειραζετε το τουφεκι ; Ποσο ανοιγει η διαμετρος του κονου και ποσο το μηκος του ;;;Το έχω ξαναγράψει η διαφορά που είδα εγώ με το δικό μου όπλο και ενός φίλου που είχε κάνει κώνο είχαμε 40 το ελάχιστο έως 50 σκάγια διαφορά και να σημειώσω εδώ ότι το δικό μου όπλο ήταν από τα πλέον πιο σφιχτά εργοστασιακά που έχω δει, με άλλα όπλα ήταν πολύ πιο μεγαλύτερη.
Μετα τον κώνο αν προσέξετε τα περιφερειακά σκάγια έχουν την ίδια δύναμη με τα κεντρικά αυτό Μπορείς να το δεις εύκολα στον πίνακα, τον μεταλλικό βέβαια. Η σφαιρικότητα των σκαγιών δεν έχει καμία σχέση με πριν.
Να προσθέσω ότι η σύγκριση έγινε με δύο όπλα πριν και μετά τον κώνο.
Γιατί να σημειώσω εδώ ότι υπάρχουν διαφορές από ημέρα σε ημέρα στην τουφέκια οπότε δεν θα δεις ποτέ την ίδια τoυφέκια.
Φιλικά πάντα Τάσος.
Αν σου πο εγω τη εχω κανει στο δυκομου θα παθης κρισηΤην εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα ,ποσο δηλαδη πειραζετε το τουφεκι ; Ποσο ανοιγει η διαμετρος του κονου και ποσο το μηκος του ;;;
Πες ρε Γιαννη γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μερικα δεκατα του χιλιοστου πως γινεται η νυχτα με την μερα ;;Αν σου πο εγω τη εχω κανει στο δυκομου θα παθης κριση
Ο κώνος επιμηκύνεται τόσο ώστε να επιτευχθεί μικρότερη γωνία διέλευσης της δέσμης των σκαγιων....το ποσό είναι αυτόΧου νοουζ νατ ιβεν δε μάστοραΤην εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα ,ποσο δηλαδη πειραζετε το τουφεκι ; Ποσο ανοιγει η διαμετρος του κονου και ποσο το μηκος του ;;;
Χωρις να ανοιξει η διαμετρος του ;Ο κώνος επιμηκύνεται τόσο ώστε να επιτευχθεί μικρότερη γωνία διέλευσης της δέσμης των σκαγιων....το ποσό είναι αυτόΧου νοουζ νατ ιβεν δε μάστορα
Εδώ δεν γνωρίζουμε πόσο θα χρειαστεί....σε μήκος στο κάθε όπλο ....όταν οριστεί ...το μήκος μετά τρως υπό γωνίαΧωρις να ανοιξει η διαμετρος του ;
5 cm μήκος, τα υπόλοιπα είναι του οπλουργού (Κούρκουλος) δεν μπορώ εγώ να τα μετρήσω.Την εχω ξανακανει την ερωτηση αλλα απαντηση δεν πηρα ,ποσο δηλαδη πειραζετε το τουφεκι ; Ποσο ανοιγει η διαμετρος του κονου και ποσο το μηκος του ;;;
Και δηλαδη στους 5 ποντους παραπανω ειναι το μυστικο ! Σε 5 ποντους μικρενουν οι παραμορφοσεις;5 cm μήκος, τα υπόλοιπα είναι του οπλουργού (Κούρκουλος) δεν μπορώ εγώ να τα μετρήσω.
Ακρηβος αυτο.τον εχω κανει 16 ποντους το μερκελ ειναι 14 νομηζωΚαι δηλαδη στους 5 ποντους παραπανω ειναι το μυστικο ! Σε 5 ποντους μικρενουν οι παραμορφοσεις;
Δεν νωμιζω να εχει τοσο διαφορα ρε Γιαννη αν ηταν ετσι τι τους δυσκολευει δηλαδη να το κανουν ολλοι οι κατασκευαστες αυτο!! Εμενα παντος τα μπαικαλ μια χαρα σκοτωνουν προβληματα δεν εχω !Ακρηβος αυτο.τον εχω κανει 16 ποντους το μερκελ ειναι 14 νομηζω
Όλοι το κάνουν πλέον.... σχεδόν... Δεν είναι κάτι μυστικο...Δεν νωμιζω να εχει τοσο διαφορα ρε Γιαννη αν ηταν ετσι τι τους δυσκολευει δηλαδη να το κανουν ολλοι οι κατασκευαστες αυτο!! Εμενα παντος τα μπαικαλ μια χαρα σκοτωνουν προβληματα δεν εχω !