gvp9000
Banned
άστο καλύτερα ... θα κάνω ένα kitkatπας για καταρριχηση.
άστο καλύτερα ... θα κάνω ένα kitkatπας για καταρριχηση.
Αστα αυτά κουφαλα παλεύεις με τους ΜΟΝΙΑΔΕΣ 200ΚΙΛΑ και μου λες τέτοιαάστο καλύτερα ... θα κάνω ένα kitkat
Κόψε 150 κιλά γιατί θα τους σκοτώσω όλουςΑστα αυτά κουφαλα παλεύεις με τους ΜΟΝΙΑΔΕΣ 200ΚΙΛΑ και μου λες τέτοια
Εχω πληροφοριες οτι τα κάπρια τα δαγκωνεις απο το σβερκο και τα βγαζεις πανω σαν αιλουρος που αρπαζει το θηραμα του!Κόψε 150 κιλά γιατί θα τους σκοτώσω όλους
αχαχαχα
Τους διαβάζει τις βλητικες του αναλύσεις που έχει διαβάσει και αυτός και πέφτουν ξερά να γλιτώσουν τα βασανιστήρια της βλητικης...Ε
Εχω πληροφοριες οτι τα κάπρια τα δαγκωνεις απο το σβερκο και τα βγαζεις πανω σαν αιλουρος που αρπαζει το θηραμα του!
Δες viber σε λίγο.Εχω πληροφοριες οτι τα κάπρια τα δαγκωνεις απο το σβερκο και τα βγαζεις πανω σαν αιλουρος που αρπαζει το θηραμα του!
Στην Κύπρο συνηθως εχουμε αρκετα μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ ορεινων και παραλιων και μεγαλη μεταβολη αναμεσα στο βραδυ και την μερα, τουλαχιστον τους πληστους μηνες
Τι είν τούτου ;;;
Φίλε λογικά υπάρχουν σταγονίδια και ναι εξηγείται έτσι.
Ποια εποχή παρουσιάζεται αυτό ;
αφού τους πιει το αίμα πρωταΕ
Εχω πληροφοριες οτι τα κάπρια τα δαγκωνεις απο το σβερκο και τα βγαζεις πανω σαν αιλουρος που αρπαζει το θηραμα του!
ακόμα καλύτερα τα βάζει να εξηγήσουν τα διαγράμματά του!Τους διαβάζει τις βλητικες του αναλύσεις που έχει διαβάσει και αυτός και πέφτουν ξερά να γλιτώσουν τα βασανιστήρια της βλητικης...
Εγώ να πω άλλη μια φορά ότι πιστεύω όσα λένε τα παιδιά, απλά δεν μπορώ να τα εξηγήσω.Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω σκεπτόμενος ότι, οι υδρατμοί ως αέριο δεν μπορούν να μεταφέρουν άλατα - τα οποία δεν εξατμίζονται. Αντιθέτως μικροσκοπικές σταγόνες θαλασσινού νερού περιέχουν όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην θάλασσα.
Έτσι εξηγείται το "αλατισμένο" αυτοκίνητο. Και τα παράπονα των παραθαλάσσιων φίλων για φυσίγγια που τα "φτύνουν" στον νοτιά! πράγμα που δεν διαπιστώνουν οι ορεσίβιοι!
Κυρ. ΝικοΔεν ξερω για αλλα μερη. Αλλα εδω στην Σαμο η υγρασια ειναι σε μεγαλα ποσοστα...και περα απο
την ομιχλη που κυριως την εχουμε μονο χειμωνα....η υγρασια ''βασιλευει'' τις 300 απο τις 365 μερες
του χρονου !!!
Και τι λεω εγω υγρασια....ΠΧ Αυγουστο μηνα 5,30 ωρα το πρωι...πριν βγει ο ηλιος με 22-24 βαθμους θερμοκρασια
να βγαινεις απο το αυτ/το και στα 50 μετρα να εισαι ''μουσκεμα''....να κολλαει το μπουζακι επανω σου
και το οπλο στα χερια σου !!!
Και αν τυχον περασεις μεσα απο αμπελι το παντελονι απο τους μηρους και κατω ειναι σαν σε εβρεξαν με
τον κουβα!!
Οσον αφορα το αλατι....με καλο βορια 7-8 μποφορ....το αλατι φτανει μεχρι το σπιτι μου στα 350 μετρα
υψομετρο και 7 χιλιομετρα μακρια απο την θαλασσα !!!
Εδω και σε τετοιες συνθηκες μονο οι διβασικες πυριτιδες δουλευουν με αξιοπρεπεια...και σιγουριά...
εκτος και αν σου αρεσουν τα ρισκα !!!
Καποιες τροποποιημενες αντεχουν περισσοτερο απο τις απλες μονοβασικες....εξαρταται παντα κατα ποσον
θελεις να ρισκαρεις...
Κυρ. Νικο
Εγω σου ευχομαι να γεμισει η Σαμος Τσιχλες
Να ριξεις οτι εχεις στοκ και να γυρισεις σπιτι να φτιαξεις και αλλα να χεις
Γιατι με την καταντια που εχουμε στα νησια τα τελαυταια χρονια που δεν μας κανουν το χαρητι ουτε τσιχλες ουτε ορτυκια ουτε τιποτα
Στο τελος δεν θα μιλαμε για ρισκο να μας προδωσει το φουσεκι
Αλλα για ρισκο αν θα δουμε μια τσιχλα να το ριξουμε
Ναι αλλά τώρα Έχετε γουρούνια κύριε Νίκο Όποτε μπορείτε να γίνεται γουρουνάδες !!!Να εισαι καλα Χρυσανθε !!! Απο το στομα σου και στου Θεου το ΑΥΤΙ !!!
Τα τελευταια 4 χρονια απο το κακο στο χειροτερο παμε εδω φιλε μου !!!
Τα ορτυκια εδω μονο σε φωτο....Τρυγονια ελαχιστα....Φασσες οτι ντοπιαρες υπηρχαν σχεδον δεν
αφησαν ουτε για δειγμα....περδικες δεν προλαβαινουν να ''αγριεψουν''.... δεν παω καθολου...
Μπεκατσες...νεοτερος πηγαινα στον Κερκη....αγκορτσα και μπεκατσα...Τωρα τιποτα ''θρηνος''....
Λες και ο Θεος καταραστηκε το νησι...τι να πω....μιλαω για κατάντια....δεν εχουμε θηραματα...
Εχω πολυ μεγαλο στοκ τσιχλοφυσιγγιων.....και ευχομαι να μην τα ριξω στα δισκακια....Σταματησα να γεμιζω
γιατι την σεζον που περασε 300 φυσιγγια δεν εριξα στην τσιχλα...
Τις καλες σεζον δεν μου εφταναν 1000 τον μηνα....Για τετοια μειωση λεω!!
Ας ερθουν οι τσιχλες.... και αλλα θηραματα.....και ας ρισκαρουμε με τα φυσεκια μας....φιλε !!!
ΜΜΜ Αυτά τα γρουνια αυτά είναι για να σύρουν κάναν μπάλοΝαι αλλά τώρα Έχετε γουρούνια κύριε Νίκο Όποτε μπορείτε να γίνεται γουρουνάδες !!!
Ίσα-ίσα είναι και Τουρκάλες για κανέναν χορό της κοιλιάς είναιΜΜΜ Αυτά τα γρουνια αυτά είναι για να σύρουν κάναν μπάλο