Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Bαλε ένα express 32 και καθάρισες...
Έχω ρίξει παρα πολλά σε μπασιματα τσίχλας με την psb1 αλλά σε τρυγόνια όχι... Αν κ από αυτό που μου έχουν δείξει πιστεύω ότι θα είναι καλά κ στην έναρξη...
Γενικά ο Αύγουστος με 35+ βαθμούς θέλει προσοχή στο φυσίγγι για να μην τουφεκαμε τα τρυγόνια κ καταλαβαίνουν ότι έχουν πεθάνει μετά από πέντε λεπτά... Θέλει χαμηλές ταχύτητες κ πιέσεις...

Έχω ρίξει παρα πολλά σε μπασιματα τσίχλας με την psb1 αλλά σε τρυγόνια όχι... Αν κ από αυτό που μου έχουν δείξει πιστεύω ότι θα είναι καλά κ στην έναρξη...
Γενικά ο Αύγουστος με 35+ βαθμούς θέλει προσοχή στο φυσίγγι για να μην τουφεκαμε τα τρυγόνια κ καταλαβαίνουν ότι έχουν πεθάνει μετά από πέντε λεπτά... Θέλει χαμηλές ταχύτητες κ πιέσεις...
Φετος θα δουλεψω λιγο παραπανω τη CH6...απο τρυγονια, μπασιματα τσιχλας κ παπι...για να εχω κ καλυτερη εικονα....αν τελικα μου κατσει σαν πυριτιδα, τοτε σιγουρα δεν θα ξανα φερει ο Κενταυρος......big smile.

Υ.Γ. Ειδα οτι εφερε ξανα τη Drago ×32.

Φετος θα δουλεψω λιγο παραπανω τη CH6...
Λίγο οργιαρα την έχω δει αυτή, σηκώνει κ μπαρ εύκολα από κάτι δοκιμές που έχει πάρει το μάτι μου, δεν με εμπνέει... Τις θέλω πιο "μανταμε" τις πυρίτιδες εγώ...

Φετος θα δουλεψω λιγο παραπανω τη CH6...απο τρυγονια, μπασιματα τσιχλας κ παπι...για να εχω κ καλυτερη εικονα....αν τελικα μου κατσει σαν πυριτιδα, τοτε σιγουρα δεν θα ξανα φερει ο Κενταυρος......big smile.

Υ.Γ. Ειδα οτι εφερε ξανα τη Drago ×32.

Kαλη πυριτιδα ειναι Κωστή... Για την CH6 λεω...Και οπως ολες οι αλλες θελει και αυτη ψαξιμο !!!

Τα σεταπ σου με 11 κενο χωρο κλεισμενα στα 57 χιλιοστα ειχαν δωσει V1,5-430 -433m/s

Στην ΙΔΙΑ δοσολογια με γνησια μαλλινη και ρελι στα 63 με τζαμακι....Εσπασε ο ''τσαμπουκας'' της
και εβγαλε V1,5-390-394m/s. πολυ καλη συγκεντρωση και κατανομη....χωρις να υστερει σε διατρηση!!!

Ο Αρης ομως εχει δικιο....Για εναρξη θελει κατι σε ποιο ''μανταμιστηκο''... το 1,60χ31-Ν8,5 πλησιαζει τα 400μ/δ
για πλακα και ας εχει 13,5 χιλιοστα κενο χωρο....με 11χιλιοστα κενο και στα 57... με την ιδια
δοσολογια....... την ''ακουσες'' Αυγουστο μηνα φιλε !!!

Kαλη πυριτιδα ειναι Κωστή... Για την CH6 λεω...Και οπως ολες οι αλλες θελει και αυτη ψαξιμο !!!

Τα σεταπ σου με 11 κενο χωρο κλεισμενα στα 57 χιλιοστα ειχαν δωσει V1,5-430 -433m/s

Στην ΙΔΙΑ δοσολογια με γνησια μαλλινη και ρελι στα 63 με τζαμακι....Εσπασε ο ''τσαμπουκας'' της
και εβγαλε V1,5-390-394m/s. πολυ καλη συγκεντρωση και κατανομη....χωρις να υστερει σε διατρηση!!!

Ο Αρης ομως εχει δικιο....Για εναρξη θελει κατι σε ποιο ''μανταμιστηκο''... το 1,60χ31-Ν8,5 πλησιαζει τα 400μ/δ
για πλακα και ας εχει 13,5 χιλιοστα κενο χωρο....με 11χιλιοστα κενο και στα 57... με την ιδια
δοσολογια....... την ''ακουσες'' Αυγουστο μηνα φιλε !!!
Στα 31gr με Τασκωφ 22 δινει 395 αν θυμαμαι καλα κ κλεισμενο στα 57.4mm περιπου...το τρυγονακι για καλο κ για κακο, το θελει το 400άρι του...

Πριν 30 χρόνια που τα φυσίγγια είχαν 340/360/380 έχω την εντύπωση ότι έπεφταν περισσότερα τρυγονακια κάτω και δεν ήταν θέμα ποσότητας θηράματος ούτε απόστασης αλλά μάλλον σταθερότητας φυσιγγίου γιατί μου φένεται ότι τα φυσίγγια χρόνο με το χρόνο όλο και χαλάνε αντί να βελτιώνονται.Γιατι τα πουλιά δε πετάνε γρηγορότερα αλλά τα φυσίγγια χαλάνε από παρτίδα σε παρτίδα αυτό καταλαβαίνω.

Πριν 30 χρόνια που τα φυσίγγια είχαν 340/360/380 έχω την εντύπωση ότι έπεφταν περισσότερα τρυγονακια κάτω και δεν ήταν θέμα ποσότητας θηράματος ούτε απόστασης αλλά μάλλον σταθερότητας φυσιγγίου γιατί μου φένεται ότι τα φυσίγγια χρόνο με το χρόνο όλο και χαλάνε αντί να βελτιώνονται.Γιατι τα πουλιά δε πετάνε γρηγορότερα αλλά τα φυσίγγια χαλάνε από παρτίδα σε παρτίδα αυτό καταλαβαίνω.
Όχι Γιάννη απλός τσιγκουνεύονται οι βιοτέχνες στην μπαρούτι ( ευτηχως όχι όλλοι) μπορούν να βγάλουν φυσηγγια καλά

Εμείς πάντως βαρούσαμε τρυγόνια με χάρτινα, 6.45, ιντεάλ, overpowder, μάλλινη και σκάγια ψιλοαχταρμά κλεισμένα από εμένα χωρίς συγκεντρωτήρα.
Φαντάσου.
Εποχές που ερχόντουσαν 1-2-10-20-30 και καθόντουσαν σε γκορτζιές ή πλατάνια ή λεύκες.
Να πας για το σημείο το απόγευμα και να σηκώνονται μέσα από τις καλαμιές κοπάδια ντοπιάρικα.

Απλά τώρα θέλουμε να βαράμε μέχρι εκεί που το βλέπουμε. :) Ψιλοαστείο ...

Οποιοδήποτε καλό #6,7,8 θα κάνει δουλειά.
Δεν θέλει σούπερ φυσίγγι.

το εριξες το καινουργιο με ακουιλα στα τρυγονια?
Το καινούργιο όχι. Μάπα τελείως το καρπούζι? Απ γνωστούς που το έριξαν σε τσίχλα πάντως αναφέρθηκε ότι δεν είναι το παλιό καλό φυσιγγιο που ξέραμε. Αν ισχύει είναι κρίμα..

Το καινούργιο όχι. Μάπα τελείως το καρπούζι? Απ γνωστούς που το έριξαν σε τσίχλα πάντως αναφέρθηκε ότι δεν είναι το παλιό καλό φυσιγγιο που ξέραμε. Αν ισχύει είναι κρίμα..
Ωχ,το καινούργιο δεν το έχω ρίξει ακόμα και εγώ κωστα αλλά θα το δοκιμάσω να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Απόσταση 36, 50 μέτρα
Τσοκ 3*
Σκάγια 240 από 331
Συγκέντρωση 72%View attachment 49891
Βαγγο ωραιες οι δικιμες κ με γεματους κύκλους....
Ετοιμαζω κι εγω 2 στησίματα με Sipe, "πατενταρισμενα" στα 35gr No4....μολις παρω αυτο που θελω, θα ποσταρω...ως τοτε λιγο υπομονη να κανω τις δοκιμες μου κ να παρω πρωτα ολη την ευθύνη του ασφαλούς setup...
Σκοπός του setup, ανω των 36m με 2* (σταθερό τσόκ).

Status
Not open for further replies.
Back