Ποιο συστήνεις Άρη;Εγώ όχι
Ποιο συστήνεις Άρη;Εγώ όχι
Για καύσωνα κ 35 βαθμούς συν που έχουν τα λιοσπορα της έναρξης οποιοδήποτε φυσίγγι με ταχύτητα κάτω από 390 ... Πολύ αποδοτικά από εμπορικά σε αυτές της συνθήκες είναι τα τορντο30 και τα Κένταυρος Σπόρτινγκ αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε...στον καύσωνα αυτά τα δύο είμαι εξαιρετικάΠοιο συστήνεις Άρη;
Και το score του Θεοδωρίδη που έριχνα παλιά στις τσίχλες, με καλό καιρό έως ζέστη για την εποχή καιρό, κένταγαν και θα ήθελα να τα δω και στα τρυγόνια.Τα έχει δοκιμάσει κανείς;Για καύσωνα κ 35 βαθμούς συν που έχουν τα λιοσπορα της έναρξης οποιοδήποτε φυσίγγι με ταχύτητα κάτω από 390 ... Πολύ αποδοτικά από εμπορικά σε αυτές της συνθήκες είναι τα τορντο30 και τα Κένταυρος Σπόρτινγκ αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε...στον καύσωνα αυτά τα δύο είμαι εξαιρετικά
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σουΓια καύσωνα κ 35 βαθμούς συν που έχουν τα λιοσπορα της έναρξης οποιοδήποτε φυσίγγι με ταχύτητα κάτω από 390 ... Πολύ αποδοτικά από εμπορικά σε αυτές της συνθήκες είναι τα τορντο30 και τα Κένταυρος Σπόρτινγκ αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε...στον καύσωνα αυτά τα δύο είμαι εξαιρετικά
Κάτσε να δούμε τρυγόνι πρώτα και μετά βλέπουμε τι φυσίγγι θα ρίξουμε.θα ήθελα να τα δω και στα τρυγόνια.Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
Καλά εννοείται εδώ μπορεί και να μην πάω που έλεγα.Απλά σαν σκέψη ήθελα να ήξερα, με κάποιον που τα έχει δοκιμάσει, να έβγαζα τα συμπεράσματά μου!Κάτσε να δούμε τρυγόνι πρώτα και μετά βλέπουμε τι φυσίγγι θα ρίξουμε.
Άσε τα σάπια, Λάμπρο βάζεις!Το έχω και το 40αρι όπως και το mg2 fiber για πρώτο
Έχω να τουφεκίσω τρυγόνι τόσα χρόνια που έχω ξεχάσει τι φυσίγγια χρησιμοποιούσα ...Καλά εννοείται εδώ μπορεί και να μην πάω που έλεγα.Απλά σαν σκέψη ήθελα να ήξερα, με κάποιον που τα έχει δοκιμάσει, να έβγαζα τα συμπεράσματά μου!
Κατάλαβα... Πάνε οι δεκαοχτουρες.Έχω να τουφεκίσω τρυγόνι τόσα χρόνια που έχω ξεχάσει
Οι ποιες ?????Κατάλαβα... Πάνε οι δεκαοχτουρες.
Τα τρυγόνια που κάθονται στα σύρματα λέω...Οι ποιες ?????
Αααα αυτά ;;; ... έχει πολύ πράμαΤα τρυγόνια που κάθονται στα σύρματα λέω...
Μια φορά ειμασταν με τον ξάδερφο για μπεκάτσα ,φερμαρει ο σκύλος κ περιμένουμε το ξεπέταγμα ε που βρέθηκε το κωλοτριγωνο κ έριξα τι ρίχνεις ρε μου λέει,τρίγωνι φωνάζω το πήρα,,,,τι τρίγωνι ρε μου λέει Νοέμβρη μήνα(δεν ήταν)η μπεκάτσα πετάχθηκε απ' το μέρος μου κ την έριχνα ως τα 80 μέτρα ,από μέσα μου έλεγα ,πέσε ρε ρουφιάνα πέσε κ γίναμε ρόμπαΚατάλαβα... Πάνε οι δεκαοχτουρες.
Ευτυχώς φίλε εμείς εδώ στην Αττική δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με φυσιγγια για τρυγόνια, γιατι απλά δεν τα βλέπουμε!Κάτσε να δούμε τρυγόνι πρώτα και μετά βλέπουμε τι φυσίγγι θα ρίξουμε.
Την πληρώνουν οι ανυποψιαστες καρακάξες της πρώτης μέρας.Ευτυχώς φίλε εμείς εδώ στην Αττική δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με φυσιγγια για τρυγόνια, γιατι απλά δεν τα βλέπουμε!
(την πρώτη μέρα έναρξης μαζεύονται πάνω από εκατό κυνηγοί για δυο τρία ζευγάρια τρυγόνια κ μετά ξεσπουν στα βρομοπεριστερα που δεν τα τρώνε ούτε τα σκυλιά)
Bαλε ένα express 32 και καθάρισες...Για καύσωνα κ 35 βαθμούς συν που έχουν τα λιοσπορα της έναρξης οποιοδήποτε φυσίγγι με ταχύτητα κάτω από 390 ... Πολύ αποδοτικά από εμπορικά σε αυτές της συνθήκες είναι τα τορντο30 και τα Κένταυρος Σπόρτινγκ αλλά όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε...στον καύσωνα αυτά τα δύο είμαι εξαιρετικά
Τα ξαδέρφια θα μας σώσουν.Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας ξάδερφος.........
το εριξες το καινουργιο με ακουιλα στα τρυγονια?Bαλε ένα express 32 και καθάρισες...