Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, τωρα οσον αφορα τα φυσιγγια classica και percorso ειναι φυσιγγαρες και τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση αλλα εδω το πιο χοντρο ειναι το νο6, ηθελα να δοκιμασω και νο5 αλλα δεν φερνουν
Kαί το 34άρι το μπλέ RC είναι φοβερό φυσίγγι πλήν όμως αγνώστου πυρίτιδας .

Kαί το 34άρι το μπλέ RC είναι φοβερό φυσίγγι πλήν όμως αγνώστου πυρίτιδας .
Λάμπη σε τι καιρό τα έριξες τα rc;
Τα έριχνε ξάδερφος μια μέρα με ομίχλη και κρύο και είδα ωραίες τουφεκιές. Από τότε με έχει φαει η περιέργεια να τα δοκιμάσω.Ελπιζω φέτος

Λάμπη σε τι καιρό τα έριξες τα rc;
Τα έριχνε ξάδερφος μια μέρα με ομίχλη και κρύο και είδα ωραίες τουφεκιές. Από τότε με έχει φαει η περιέργεια να τα δοκιμάσω.Ελπιζω φέτος
Δοκίμασε τα απο Αύγουστο έναρξη .
Θα τα ερωτευτείς .
Μούδωσαν λαγό στα 45 μ με ν.6 σέκο .Καί να φανταστείς κάνη BERETTA
Aυτό τόκανε πολύ σπουδαίο στην αξιολόγηση του .o_O

Παιδιά αν θεωρείτε τα περκορσο σούπερ φυσιγγια, δοκιμαστε αυτα τα 2 που ανοιξε ο βασιλης τα κολομπο και τα λονγκ ντιστανς, στο κυνηγι και πειτε μου τι διαπιστωσατε...
Έχεις δοκιμάσει και τα καινούργια και έμεινες ευχαριστημένος ή μόνο τα παλιά;

.my man.Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, τωρα οσον αφορα τα φυσιγγια classica και percorso ειναι φυσιγγαρες και τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση αλλα εδω το πιο χοντρο ειναι το νο6, ηθελα να δοκιμασω και νο5 αλλα δεν φερνουν
Φέρνουν φέρνουν .my man.

Ισως το δοκιμασω καποια στιγμη, παντως classica θα παρω παλι φετος
Εγώ παίρνω ότι και εσύ :)

Καταχωρήθηκε.
Ευχαριστώ και τον Λάμπη ...

Τα percorso πολύ σφιχτά αλλά και τα Rem XLR σε #4 με 3* πήρα 80%.
Θα ρίξω και με 1*.
Πολύ ακριβά όμως.

Εγώ παίρνω ότι και εσύ :)

Καταχωρήθηκε.
Ευχαριστώ και τον Λάμπη ...

Τα percorso πολύ σφιχτά αλλά και τα Rem XLR σε #4 με 3* πήρα 80%.
Θα ρίξω και με 1*.
Πολύ ακριβά όμως.
Τελειωσε ο μικρος τις εξετασεις;
Για κοιτα να βρεις τοπο να πιασει το γοφαρακι του γιατι αν δεν πιασει φετος σε βλεπω να κανεις εσυ το γοφαρι μπας και καταφερεις να κοιμηθεις .big smile.

Αυτά είναι Βασίλη.Απο τα καλύτερα εμπορικά για εμένα και ειδικά για τρυγόνια φασσες στην έναρξη. Σε 7,5 τα ρίχνω εγώ συνήθως.
Έχει πάει στο θεό η τιμή,αλλά για 2-3 κουτιά για τρυγόνια παλεύεται. Είδα άλλαξε συσκευασία φέτος η nsi.

Έχω ρίξει στο παρελθόν πολλά από δαυτα... Με 4 άστρα κ LM σκότωναν στο θεό... Παλιότερα ήταν λίγο πιο μαλακά κ πιο σφιχτά από τα πιο καινούργια μου φαίνεται... Τούφες τα πούπουλα από τρυγόνια κ παπιά το Σεπτέμβρη

Αυτά είναι Βασίλη.Απο τα καλύτερα εμπορικά για εμένα και ειδικά για τρυγόνια φασσες στην έναρξη. Σε 7,5 τα ρίχνω εγώ συνήθως.
Έχει πάει στο θεό η τιμή,αλλά για 2-3 κουτιά για τρυγόνια παλεύεται. Είδα άλλαξε συσκευασία φέτος η nsi.
Έχω πολύ πράγμα για έναρξη ...
Απλά τα καταγράφω για να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή ... θα γίνω αρχιδοκιμαστής ... αχααχαχ

Δεν ειναι πολυ συγκεντρωτικα ρε παιδια;

Για φασσα εαν περνανε ψηλα εξ αναγκης οκ

Αλλα για τρυγονια βολιδες ειδικα σε μερη με δεντρα;

Για ψηλες καλοκαιρινες θερμοκρασιες 35 βαθμων και πανω τα συστηνετε;

Τα έχει ο σαλαπατας 7,50€ τουλαχηστον έτσι γραφη

Δεν ειναι πολυ συγκεντρωτικα ρε παιδια;

Για φασσα εαν περνανε ψηλα εξ αναγκης οκ

Αλλα για τρυγονια βολιδες ειδικα σε μερη με δεντρα;

Για ψηλες καλοκαιρινες θερμοκρασιες 35 βαθμων και πανω τα συστηνετε;
Δεν μπορο να το καταλάβω αυτό είναι πολύ συγκετροτικο αυτό δεν ψαχνουμε… αλλάξτε τσοκ. Κυνηγήστε με κυληνδρο

Status
Not open for further replies.
Back