Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και ο Νικος Γιαννη με το δικο του οπλο κρινει και τα φυσιγγια που ειναι στημενα κι ραμμενα για το δικο του οπλο, ολοι για τα δικα μας οπλα λεμε πως πανε με τα ταδε φυσιγγια δεν λεει κανενας για του αλλουνου...μ'αυτο που κυνηγα ο καθενας μ'αυτο βγαζει τα συμπερασματα του.
Δεν νομιζω να ειμαι καπου λαθος.

Τρία εμπορικά φυσίγγια μ'έκαναν να ζηλέψω την απόδοση τους .
ΝSI percorso caccia 36 gr n.5 χειμώνα
NSI classica 32 gr n.5 -n.6 έναρξη μέχρι Νοέμβριο
RC2 34 gr μπλέ ν.6 έναρξη αλλά και μέχρι Νοέμβριο
Όταν κάποιος ζήτησε συνταγή για C7 στα 32 γρ στο κυπριακό forum
καί έδωσα το set up classica δέχθηκα ομαδική επίθεση απο τα λυκόσκυλλα
του forum ότι είμαι επικίνδυνος κι'εκτός προδιαγραφών :)
Αυτά τα λυκόσκυλλα είχαν την συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας
του forum o_O
Όπως βλέπετε η κριτική σκέψη είναι είδος πρός εξαφάνιση στους καιρούς που ζούμε .
Ο σημερινός άνθρωπος έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις ΑΛΛΑ καί φθόνο για τον δίπλα
που ΠΙΘΑΝΟΝ να γνωρίζει 1-2 πράγματα περισσότερα απ'αυτόν .
Ο μ. ο πατέρας μου μου κληροδότησε πολλά .
Ένα απ'αυτά ήταν το '' Να θαυμάζεις καί να επικροτείς τον καλύτερο σου κι'όχι να τον ζηλεύεις ''
Έμαθα τόσα πολλά απο τα πόστ των Βασίλη καί Λευτέρη καί τους ευχαριστώ δημόσια .
Όσο αφορά τους κουμπάρους νεοκύπριους με τα λυκόσκυλλα τους, έκλεισαν δυστυχώς το μαγαζί
καί το δυστυχώς το εννοώ διότι είναι απώλεια για το σύνολο αυτού που μας αρέσει .
AZ 20 σε Νο7 , αργότερα έγινε classica σε Νο7,5 και ενδιάμεσα το 206 formula σε Νο 7 ήταν τα φυσίγγια που χρησιμοποιούσα αποκλειστικά σε κυνήγι πέρδικας με τσοκ 4*&3* και φανταστικά αποτελέσματα χωρίς καθόλου ζωντανά πουλιά......αυτά περίπου εικοσιπέντε χρόνια.......

Δεν μπορο να το καταλάβω αυτό είναι πολύ συγκετροτικο αυτό δεν ψαχνουμε… αλλάξτε τσοκ. Κυνηγήστε με κυληνδρο
Λιακουρα
Δικαννο σταθερα τσοκ 4-2 απο επιλογη μου
Παιξτε εσεις με τα τσοκ εγω δεν εχω αυτη την ταση και δεν θα το αναπτυξω….
δεν ψαχνουμε ολοι την μεγαλη συγκεντρωση εκτος εαν πρεπει να γινει χρηση της!
Εγω οπλο μου εχω την παρατηρηση και το μερος
Καθομαι εκει που τα πουλια θα πιασουν μετα την ενοχληση απο τους αλλους πιο αργα και αφου αλλαξουν πορεια

Συνηθως εχω πολυ γρηγορες και κοντινες -κανονικες βολες να κανω

Εαν δεν βγειντο σχεδιο και πρεπει αναγκαστικα να ριξω ψηλα τοτε θα ριξω αφου ζυγιασω τα πραματα

Προτιμω να μην προδωθω παρα να παρω μερικα πουλια παραπανω

Επιπλεον πολυ δυσκολα θα βρω τα ψηλα ντουφεκισμενα πουλια στο μερος εκεινο

Περσυ αφησα τρια απο τα εξι χαμω και ειχα και αστοχιες σε μερικες βολιδες που θυμιζαν μαυρες στο πρωινο του γενναρη!

Και ηταν πουλια σε κοντινες βολες απλα ειμαι δυσκολο μερος αλλιως θα ειχα διπλα μου αλλους 30 κυνηγους

Οποταν καλη η συγκεντρωση αλλα εκει που πρεπει
Δεν κολαω στις συγκεντρωσεις αλλα στο πως θα εχω άποτέλεσμα

και εκει δεν θελω την μεγαλη συγκεντρωση εαν βγει το πλανο!

Φυσιγγια 29-30 γρ με d20 νουμερο 5 εκτος απο την πρωτη που ηταν με ροτβαιλ 36

Attachments

• 40428C6A-4783-47D1-9E20-4F25715AE270.png
    40428C6A-4783-47D1-9E20-4F25715AE270.png
    4,2 MB · Προβολές: 47
Παιδιά αν θεωρείτε τα περκορσο σούπερ φυσιγγια, δοκιμαστε αυτα τα 2 που ανοιξε ο βασιλης τα κολομπο και τα λονγκ ντιστανς, στο κυνηγι και πειτε μου τι διαπιστωσατε...
Το long distance το εριχνα καποτε και ειναι φυσιγγαρα αλλα δεν θελω πλεον 2 νουμερα σκαγιων και 38γρ, το colombo ανωτερο ακομα, για λαγο αξιζουν για φασσα ειναι πολλα τα λεφτα.
Φέρνουν φέρνουν .my man.
Ποσα ξερεις εσυ...εγω δεν καταφερα να βρω πουθενα...
Εγώ παίρνω ότι και εσύ :)

Καταχωρήθηκε.
Ευχαριστώ και τον Λάμπη ...

Τα percorso πολύ σφιχτά αλλά και τα Rem XLR σε #4 με 3* πήρα 80%.
Θα ρίξω και με 1*.
Πολύ ακριβά όμως.
Ζηλιαρηηη....το Rem xlr καλο αλλα πανακριβο, κι αυτο μονο για λαγο θα το αγορςζα, παρε classica no6 και κανε συγκριση με το percorso no6 36 μετρα με το Lm

Το long distance το εριχνα καποτε και ειναι φυσιγγαρα αλλα δεν θελω πλεον 2 νουμερα σκαγιων και 38γρ, το colombo ανωτερο ακομα, για λαγο αξιζουν για φασσα ειναι πολλα τα λεφτα.

Ποσα ξερεις εσυ...εγω δεν καταφερα να βρω πουθενα...

Ζηλιαρηηη....το Rem xlr καλο αλλα πανακριβο, κι αυτο μονο για λαγο θα το αγορςζα, παρε classica no6 και κανε συγκριση με το percorso no6 36 μετρα με το Lm
Ότι έβγαλε αυτή η ρουφιάνα η μαγιονκι ήταν σύρμα‼️την Νόμπελ δεν την πολυγουσταρα ,σαν τη καλλονη νύφη(μαγιό) που παντρεύτηκε κωλογερο μου έκατσε‼️(η σκαντζα)Σοφία Λόρεν Κάρλο Πόντι ένα πράγμα‼️

Ότι έβγαλε αυτή η ρουφιάνα η μαγιονκι ήταν σύρμα‼️την Νόμπελ δεν την πολυγουσταρα ,σαν τη καλλονη νύφη(μαγιό) που παντρεύτηκε κωλογερο μου έκατσε‼️(η σκαντζα)Σοφία Λόρεν Κάρλο Πόντι ένα πράγμα‼️
Γιατι ρε, ολα τα φυσιγγια της με αποσπωμενο πατο ειναι πολυ καλα, εγω αυτα που δεν γουσταρω ειναι τα b&b κανενα δεν μου εκατσε καλα.

Γιατι ρε, ολα τα φυσιγγια της με αποσπωμενο πατο ειναι πολυ καλα, εγω αυτα που δεν γουσταρω ειναι τα b&b κανενα δεν μου εκατσε καλα.
Όλοι οι πατοι δεν είναι το ίδιο‼️λολ
Το 38 εμ τζι 2 καλό είναι‼️αλλά κ εγώ όπως εσύ γενικά‼️

Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Δεν γουστάρω τα nsi με τίποτα. Αλλά τα b&p τα πάω με χίλια

Λιακουρα
Δικαννο σταθερα τσοκ 4-2 απο επιλογη μου
Παιξτε εσεις με τα τσοκ εγω δεν εχω αυτη την ταση και δεν θα το αναπτυξω….
δεν ψαχνουμε ολοι την μεγαλη συγκεντρωση εκτος εαν πρεπει να γινει χρηση της!
Εγω οπλο μου εχω την παρατηρηση και το μερος
Καθομαι εκει που τα πουλια θα πιασουν μετα την ενοχληση απο τους αλλους πιο αργα και αφου αλλαξουν πορεια

Συνηθως εχω πολυ γρηγορες και κοντινες -κανονικες βολες να κανω

Εαν δεν βγειντο σχεδιο και πρεπει αναγκαστικα να ριξω ψηλα τοτε θα ριξω αφου ζυγιασω τα πραματα

Προτιμω να μην προδωθω παρα να παρω μερικα πουλια παραπανω

Επιπλεον πολυ δυσκολα θα βρω τα ψηλα ντουφεκισμενα πουλια στο μερος εκεινο

Περσυ αφησα τρια απο τα εξι χαμω και ειχα και αστοχιες σε μερικες βολιδες που θυμιζαν μαυρες στο πρωινο του γενναρη!

Και ηταν πουλια σε κοντινες βολες απλα ειμαι δυσκολο μερος αλλιως θα ειχα διπλα μου αλλους 30 κυνηγους

Οποταν καλη η συγκεντρωση αλλα εκει που πρεπει
Δεν κολαω στις συγκεντρωσεις αλλα στο πως θα εχω άποτέλεσμα

και εκει δεν θελω την μεγαλη συγκεντρωση εαν βγει το πλανο!

Φυσιγγια 29-30 γρ με d20 νουμερο 5 εκτος απο την πρωτη που ηταν με ροτβαιλ 36
Ααα οκ ψάξε Μάλινοταπα για κοντα

Όλοι οι πατοι δεν είναι το ίδιο‼️λολ
Το 38 εμ τζι 2 καλό είναι‼️αλλά κ εγώ όπως εσύ γενικά‼️
Εχεις δικιο ειναι το μοναδικο που γουσταρα.
Εγώ ακριβώς το αντίθετο. Δεν γουστάρω τα nsi με τίποτα. Αλλά τα b&p τα πάω με χίλια
Εσυ θα φας μπαναρισμα αν δεν αλλαξεις μαρκα...

Έστειλα mail στον σαλαπατα αν ισχειουν η τιμές που έχει στο σάιτ, εδώ και μια εβδομάδα…με έγραψε κανονικά… :mad:
Τηλέφωνο φίλε και ξεμπερδεύεις, άμα δεν είναι παραγγελία σιγά μην απαντήσουν...Τώρα όσον αφορά τις τιμές,που λες συνέχεια ότι έχει το τάδε τόσο, έχουμε πει ότι στα πιο πολλά δεν έχει απόθεμα.Οι τιμές αυτές είναι αν έχει αποθέμα, αν δεν έχει θα έρθει νέα παρτίδα με αναπροσαρμογές προς τα πάνω.Δηλαδή αν κάνει πόσο καιρό να σου πει με ιμέιλ ότι ισχύουν οι τιμές και άλλο τόσο μετά για διαθεσιμότητα, άστο πέταξε το πουλάκι.Ένα τηλεφωνάκι πάλι θα σου έλυνε όλες σου τις απορίες και την αναμονή...Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά που είχε λεχθεί ότι οι τιμές θα είναι καλύτερες μετά (στον φίλο τον @wingmaster) πιστεύω πως καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο...

Last edited:
Έχω ρίξει στο παρελθόν πολλά από δαυτα... Με 4 άστρα κ LM σκότωναν στο θεό... Παλιότερα ήταν λίγο πιο μαλακά κ πιο σφιχτά από τα πιο καινούργια μου φαίνεται... Τούφες τα πούπουλα από τρυγόνια κ παπιά το Σεπτέμβρη
Το ίδιο πράγμα διαπίστωσα και εγώ κάτι αλλάξανε πάλι .πολλά ζωντανά πλέον.

Τηλέφωνο φίλε και ξεμπερδεύεις, άμα δεν είναι παραγγελία σιγά μην απαντήσουν...Τώρα όσον αφορά τις τιμές,που λες συνέχεια ότι έχει το τάδε τόσο, έχουμε πει ότι στα πιο πολλά δεν έχει απόθεμα.Οι τιμές αυτές είναι αν έχει αποθέμα, αν δεν έχει θα έρθει νέα παρτίδα με αναπροσαρμογές προς τα πάνω.Δηλαδή αν κάνει πόσο καιρό να σου πει με ιμέιλ ότι ισχύουν οι τιμές και άλλο τόσο μετά για διαθεσιμότητα, άστο πέταξε το πουλάκι.Ένα τηλεφωνάκι πάλι θα σου έλυνε όλες σου τις απορίες και την αναμονή...Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά που είχε λεχθεί ότι οι τιμές θα είναι καλύτερες μετά (στον φίλο τον @wingmaster) πιστεύω πως καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο...
Αμφιβάλλω αν έχουν μείνει καθόλου, από τα φυσίγγια που φεύγουν περισσότερο σε κάποιο μαγαζί με παλιές τιμές.Οταν φορτώσουν όλοι με νέες τιμές ελπίζω να δουλέψει ο ανταγωνισμός.Γιατι αν μπεις στο μαγαζί ολο και κάτι θα σου γυαλίσει ,διαφορετικά δεν περνάς ουτε απ' έξω.

Status
Not open for further replies.
Back