Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
91% είναι θεωρητικά.
Είχες μετρήσει σκάγια ;
Αν ήταν πραγματικό #3,5 θα είχες 82%.
Αν ήταν πραγματικό #4 θα είχες 75%.
Στο λέω γιατί την έχω πατήσει.

Δεν την έχεις ανεβάσει αυτή την δοκιμή μου φαίνεται.

Σωστό.
Μετά κοιτάς μόνο εξωφρενικά κενά και ισοκατανομή.
20191129_183010.jpgΑυτες ειναι πανω goose κατω Kicks, εσυ Βασιλη σε καθε δοκικη κοβεις φυσιγγι και μετρας σκαγια?

received_2621136831299473.jpeg

Οταν γραφεις κατ'αυτον τον τροπο επιδιωκεις την αντιπαραθεση

Τωρα το ποιος συμφωνει ή οχι.....μου ειναι αδιαφορο....

Να σου γραψω κι εγω δηλαδη, οι τουφεκιες που βαζεις μου ειναι αδιαφοες...αλλα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...

Εδω μεσα ανταλλασουμε ολοι γνωμες και συμβουλες, οταν γραφω για τα νορμαλ γραμμαρια και απαντας οτι με 32 η 34 γρ στα 50 μετρα οποιος παιρνει θηραμα το παιρνει απο τυχη τι κουβεντα περιμενεις να κανουμε?

Συν οτι εχεις πει παρα πολλες φορες οτι πανω απο 40 μετρα βαρια 45 απο λαθος εκτιμηση αποστασης τα 45 δεν σηκωνεις οπλο...τοτε πως ξερεις στα 50 και στα 55 τι κανουν τα 34γρ?

Μην τα υποτιμας τα εμπορικα γιατι το 90% εμπορικα ριχνουμε με πολλες επιτυχιες, ολα αυτα στα γραφω φιλικα και με σεβασμο στην ηλικια σου!
ε βρε Άλεξ
΄νταξει κούλαρε!
αφού ξέρεις πως γράφει ο θείο-Νίκος, μην παρεξηγείσαι τώρα!!!
που να δεις πως μου "μιλάει" εμένα .very funny.

ΕΑΝ μου επιτρέπεις, θα σου δώσω μια συμβουλή:
μην κρίνεις βιαστικά τους ανθρώπους από τις πράξεις τους αλλά από τις προθέσεις τους, οι κακοπροαίρετοι δυστυχώς περισσεύουν στην κοινωνία.... ο Νίκος δεν ανήκει σε αυτούς, ασχέτως αν μερικές φορές μας λέει καμιά κουβέντα παραπάνω!.my man.

ε βρε Άλεξ
΄νταξει κούλαρε!
αφού ξέρεις πως γράφει ο θείο-Νίκος, μην παρεξηγείσαι τώρα!!!
που να δεις πως μου "μιλάει" εμένα .very funny.

ΕΑΝ μου επιτρέπεις, θα σου δώσω μια συμβουλή:
μην κρίνεις βιαστικά τους ανθρώπους από τις πράξεις τους αλλά από τις προθέσεις τους, οι κακοπροαίρετοι δυστυχώς περισσεύουν στην κοινωνία.... ο Νίκος δεν ανήκει σε αυτούς, ασχέτως αν μερικές φορές μας λέει καμιά κουβέντα παραπάνω!.my man.
Εχω μιλησει με τον κυρ Νικο στο viber του εστειλα και καποια φυσιγγια να δοκιμασει και να κανει παρουσιαση, αν ειχα θεμα και τον θεωρουσα κακοπροαιρετο δεν θα του εστελνα τιποτα.
Ειμαι αρκετα κουλ απλα ειναι ο χαρκτηρας ετσι εκρηκτικος...σαν τη sipe ενα πραγμα...

Ο κάθε ένας ρίχνει ότι φυσίγγι θέλει γιατί ανχωνεσται και το φυσίγγι το τάδε στο δικό σου όπλο κενταει και στο δικό κάνει αέρα.Απλα το θέμα των πολλών γρ που εγώ συγκεκριμένα ποτέ δε συμπάθησα βοηθάει και αυξάνει τις πιθανότητες καταβολής πληρώνοντας το τίμημα με κλωτσες στον ώμο γιατί γρήγορο φυσίγγι και πολλά γρ χωρίς κλωτσες δεν νομίζω να φτιάχνει κάποιος.Και για να μη λέω πολλά πριν το 85 δεν σκότωναν οι κυνηγοί μακριά μόνο μέχρι 35 σκότωναν και τότε θεωρούνταν και το 36 γρ βαρύ φυσίγγι και με χειρότερα υλικά φυσιγγίων και ανύπαρκτα τσοκ που σήμερα έχει και τσοκ που κάνουν παπάδες .Μας έφαγε η μαγκουμιτιδα είπαμε που δεν ξέρω αν δικαιολογείται ούτε στο γουρούνι ακόμη γιατί απλά εκεί που σκοτώνονται τα περισσότερα μια χαρά τα κόβει και είναι απλό μονοβολο η ενιαβολο που μπορεί να είναι και πιο γρήγορο.

Να ρωτήσω κάτι Νίκο;
Αν μπορούσες να φτιάξεις φυσίγγι που θα είχε τρομερή διάτρηση και σούπερ κατανομή στα όσα μέτρα θες σε πίνακα 2χ2 μέτρα θα το έφτιαχνες;

Εαν εννοεις κατι τετοιο...???
.Εχω φτιαξει και με χοντρα σκαγια στα 50 μετρα....
Εχει 52 γραμμαρια σκαγια Ν5....Αλλα δεν εχω αναβασει την δοκιμη και την αποτυπωση....για να μην μου
πουν....οτι ειναι επικινδυνο το φυσιγγιο...
Αλλωστε απο περυσι ασχολουμε με αυτες τις κατανομες....γιατι πιστευω οτι το θηραμα εχει
λιγοτερη τυχη!!!

εικόνα_Viber_2022-04-04_10-13-40-476.jpg
εικόνα_Viber_2022-04-04_10-13-48-026.jpg
Στα 52 γραμμαρια σκαγια το πληθος το σκαγιων ειναι 369 και ικανα να καλυψουν μεγαλυτερο
στοχο απο το 125χ85 που εχω στην αποτυπωση...και με κενα για φασσα και οχι για τσιχλα !!!

Εχει 52 γραμμαρια σκαγια Ν5....Αλλα δεν εχω αναβασει την δοκιμη και την αποτυπωση....για να μην μου
Αλλωστε απο περυσι ασχολουμε με αυτες τις κατανομες....γιατι πιστευω οτι το θηραμα εχει
λιγοτερη τυχη!!!

View attachment 49807
View attachment 49808
Στα 52 γραμμαρια σκαγια το πληθος το σκαγιων ειναι 369 και ικανα να καλυψουν μεγαλυτερο
στοχο απο το 125χ85 που εχω στην αποτυπωση...και με κενα για φασσα και οχι για τσιχλα !!!
Θερμοβαρικη ριξια‼️‼️‼️

Ε
λιγοτερη τυχη!!!

View attachment 49807
View attachment 49808
Eίμαστε όλοι πολύ πίσω o_O
Εδώ ένας νεοκύπριος σε βολή 45 μ έβαλε 7 (επτά ) σκάγια 5άρια (νο.5) σε τσίχλα .......my man.
Έτσι τουλάχιστον έγραψε στο τεθνεότα κυπριακό φόρουμ .....
Ν'ασχοληθούμε όλοι με το τένις προτείνω .my man.

Last edited:
εσυ Βασιλη σε καθε δοκικη κοβεις φυσιγγι και μετρας σκαγια?
Αν όχι αμέσως, σίγουρα κάποια άλλη στιγμή.
Γιατί νομίζεις έκοψα όλα τα φυσίγγια που αγόρασα και τα παρουσίασα ;;;
Είναι σημαντικό ...

Κοίτα με κόκκινο χρώμα το αλλαγμένο ποσοστό 71% ... ήταν 60% περίπου με τα θεωρητικά σκάγια. :)

Τα 248 σκάγια τα μέτρησε ο Νίκος όταν παρουσίασε το φυσίγγι που του έστειλα από το ίδιο κουτί :)
Όταν τα είδα άλλαξε το ποσοστό.

Είναι πολύ σημαντικό ... να το κάνεις πάντα.

Κοίτα τι έχω κόψει, και δεν είναι μόνο αυτά.

Screenshot_2022-06-09-12-52-05-122_com.google.android.apps.docs.jpg

M2_Rem_Express_6_35.5gr_Full_μαμά.jpg

Αν όχι αμέσως, σίγουρα κάποια άλλη στιγμή.
Γιατί νομίζεις έκοψα όλα τα φυσίγγια που αγόρασα και τα παρουσίασα ;;;
Είναι σημαντικό ...

Κοίτα με κόκκινο χρώμα το αλλαγμένο ποσοστό 71% ... ήταν 60% περίπου με τα θεωρητικά σκάγια. :)

Τα 248 σκάγια τα μέτρησε ο Νίκος όταν παρουσίασε το φυσίγγι που του έστειλα από το ίδιο κουτί :)
Όταν τα είδα άλλαξε το ποσοστό.

Είναι πολύ σημαντικό ... να το κάνεις πάντα.

Κοίτα τι έχω κόψει, και δεν είναι μόνο αυτά.

View attachment 49811

View attachment 49810
Το συγκεκριμενο που ανεβασα το ειχα σφαξει κι εγω και ηταν καθαρο νο3 αλλα πλεον βαριεμαι την ολη διαδικασια...

@Alex76
Δες εδώ την παρουσίαση, είναι το Rem express #6.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-220#post-715295

Πραγματικά 70 σκάγια στα 10γρ άρα 249 σκάγια στα 35.5γρ.

Αν πάμε θεωρητικά έχουμε 281 σκάγια σε 35.5γρ #6 αμερικάνικο !!!!!

177 σκάγια στον κύκλο σημαίνει
Ποσοστό 177/281 = 62% θεωρητικό !!!
Ποσοστό 177/249 = 71% πραγματικό !!!

@Alex76
Δες εδώ την παρουσίαση, είναι το Rem express #6.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-220#post-715295

Πραγματικά 70 σκάγια στα 10γρ άρα 249 σκάγια στα 35.5γρ.

Αν πάμε θεωρητικά έχουμε 281 σκάγια σε 35.5γρ #6 αμερικάνικο !!!!!

177 σκάγια στον κύκλο σημαίνει
Ποσοστό 177/281 = 62% θεωρητικό !!!
Ποσοστό 177/249 = 71% πραγματικό !!!
Ρε Βασιλη ειναι γνωστο οτι τα Αμερικανικα ειναι πιο χοντρα, του Ρουμελ ειναι Ιταλικα νουμερα οπως πχ το percorso

Ρε Βασιλη ειναι γνωστο οτι τα Αμερικανικα ειναι πιο χοντρα, του Ρουμελ ειναι Ιταλικα νουμερα οπως πχ το percorso
Δεν είναι έτσι ...
Έχω βρει μέχρι 2 νούμερα διαφορά σε σκάγια και κάτι 4/0 μου βγήκαν σχέτο 0.
Άκου με ...
Πάντα θα κόβεις όταν δοκιμάζεις ... αν θες σωστά ποσοστά.

Γιαννη σε δοκιμες μεταξυ classica 32γρ νο6 και b&p 42gr no5 στα 51 μετρα, το 32 εβαζε 130+ στον κυκλο και το 42 νο5 εβαζε 110, δεν θα επρεπε το 42 να εβαζε πολλα περισσοτερα?
Τρία εμπορικά φυσίγγια μ'έκαναν να ζηλέψω την απόδοση τους .
ΝSI percorso caccia 36 gr n.5 χειμώνα
NSI classica 32 gr n.5 -n.6 έναρξη μέχρι Νοέμβριο
RC2 34 gr μπλέ ν.6 έναρξη αλλά και μέχρι Νοέμβριο
Όταν κάποιος ζήτησε συνταγή για C7 στα 32 γρ στο κυπριακό forum
καί έδωσα το set up classica δέχθηκα ομαδική επίθεση απο τα λυκόσκυλλα
του forum ότι είμαι επικίνδυνος κι'εκτός προδιαγραφών :)
Αυτά τα λυκόσκυλλα είχαν την συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας
του forum o_O
Όπως βλέπετε η κριτική σκέψη είναι είδος πρός εξαφάνιση στους καιρούς που ζούμε .
Ο σημερινός άνθρωπος έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις ΑΛΛΑ καί φθόνο για τον δίπλα
που ΠΙΘΑΝΟΝ να γνωρίζει 1-2 πράγματα περισσότερα απ'αυτόν .
Ο μ. ο πατέρας μου μου κληροδότησε πολλά .
Ένα απ'αυτά ήταν το '' Να θαυμάζεις καί να επικροτείς τον καλύτερο σου κι'όχι να τον ζηλεύεις ''
Έμαθα τόσα πολλά απο τα πόστ των Βασίλη καί Λευτέρη καί τους ευχαριστώ δημόσια .
Όσο αφορά τους κουμπάρους νεοκύπριους με τα λυκόσκυλλα τους, έκλεισαν δυστυχώς το μαγαζί
καί το δυστυχώς το εννοώ διότι είναι απώλεια για το σύνολο αυτού που μας αρέσει .

του forum o_O
Όπως βλέπετε η κριτική σκέψη είναι είδος πρός εξαφάνιση στους καιρούς που ζούμε .
Ένα απ'αυτά ήταν το '' Να θαυμάζεις καί να επικροτείς τον καλύτερο σου κι'όχι να τον ζηλεύεις ''
Έμαθα τόσα πολλά απο τα πόστ των Βασίλη καί Λευτέρη καί τους ευχαριστώ δημόσια .
Όσο αφορά τους κουμπάρους νεοκύπριους με τα λυκόσκυλλα τους, έκλεισαν δυστυχώς το μαγαζί
καί το δυστυχώς το εννοώ διότι είναι απώλεια για το σύνολο αυτού που μας αρέσει .
Αν κατάλαβα καλά έδωσες συνταγή εμπορικού φυσιγγιού και σε είπαν επικίνδυνο;
Δεν είπες μετά ποια συνταγή έδωσες; Ποια ήταν η εξέλιξη;

του forum o_O
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, τωρα οσον αφορα τα φυσιγγια classica και percorso ειναι φυσιγγαρες και τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση αλλα εδω το πιο χοντρο ειναι το νο6, ηθελα να δοκιμασω και νο5 αλλα δεν φερνουν

Αν κατάλαβα καλά έδωσες συνταγή εμπορικού φυσιγγιού και σε είπαν επικίνδυνο;
Δεν είπες μετά ποια συνταγή έδωσες; Ποια ήταν η εξέλιξη;
Όταν ο άλλος δέν θέλει να καταλάβει κατέχοντας το αλάθητο( moderators επιτρέπωντων )
τότε δέν πείθεται ότι η ώρα 14.00 είναι μέρα ....
Η classica είναι στο 688 c7 1.65X 32 για χοντρό σκάγι .
Aυτοί επέμεναν ότι η C7 πάνω απο 1.55 είναι επικίνδυνη ωθόντας ουσιαστικά
στην κατασκευή πορδών .Για ποιό λόγο ;
Άβυσσος το αρρωστημένο μυαλό ενός ανθρώπου .

Status
Not open for further replies.
Back