Π
Πηστευω πολύ παραπανοΟι διάφορες από κάνη σε κάνη είναι ένα 3-5%
Πηστευω πολύ παραπανοΟι διάφορες από κάνη σε κάνη είναι ένα 3-5%
Ότι φυσσηγι και να του Βαλής δεν παιζει σε κανένα οπλο… ότι υπάρχουν οπλα ποιο συγκετροτικα από αλλά ναι υπαρχουν αυτά τα οπλα τα ψάχνουν και τα έχουν Βαλτοκυνηγοι φασαδες ακόμα και κυχλαδεςΥπάρχει μια διάχυτη άποψη ότι ένα όπλο που βαράει 80-90% με ότι φυσίγγι και να του βάλεις με 3* είναι ενα καλό όπλο, χωρίς να έχουμε ιδέα πως πάει με πχ κύλινδρο ή full.
Γιατί άραγε ;;;
Αρκετά περισσότερο .Οι διάφορες από κάνη σε κάνη είναι ένα 3-5%
Μην είσαι σίγουρος Ηλία.Πηστευω πολύ παραπανο
Σας το ειπε και ο κωστας παραπανω αλλα δεν το δωσατε πολυ σημασια τα οπλα δεν διαλεγουν φυσιγγια διαλεγουν βυσματωσεις !!! Βρειτε τι βυσμα παει πιο καλα στην κανη σας και μετα αλλαζει το θεμα !!! Το κυαθιο ειναι σχεδον το σημαντικοτερο πραγμα σε ενα φυσιγγι αλλα εμεις το εχουμε γραμμενο στα α@@@@μας και ασχολουμαστε με καθε λογης παπαρια !!Αρκετά περισσότερο .
Απλά δέν μπορώ να το τεκμηριώσω επιστημονικά .
Ένα απο τα πολλά παραδείγματα που είδα ,ένα ''άχρηστο '' B&P 35άρι αν θυμάμαι
καλά σε κάννη B725 *** μαμά σε κάννη ενός Gamba fixed *** γινόταν άλλο πράμα .....
Υ.Γ Όχι μόνο σε κατανομή αλλά καί δύναμη που κτυπούσε στον πίνακα .
Αυτό που εννοώ είναι το εξήςΜην είσαι σίγουρος Ηλία.
Ο Κώστας νομίζω εννοεί με το δικό τους φυσίγγι !!!
Οι καλές -επιτυχημένες κάννες δέν έχουν πρόβλημα με κανένα βύσμα .Σας το ειπε και ο κωστας παραπανω αλλα δεν το δωσατε πολυ σημασια τα οπλα δεν διαλεγουν φυσιγγια διαλεγουν βυσματωσεις !!! Βρειτε τι βυσμα παει πιο καλα στην κανη σας και μετα αλλαζει το θεμα !!! Το κυαθιο ειναι σχεδον το σημαντικοτερο πραγμα σε ενα φυσιγγι αλλα εμεις το εχουμε γραμμενο στα α@@@@μας και ασχολουμαστε με καθε λογης παπαρια !!
Καλημέρα Βασίλη. Το γεγονός είναι πως φτιάξαμε εγώ ,ο Άρης και ο Νίκος ένα φυσίγγι ..,.. Ο Άρης πήρε 80% ,εγώ με σκάγια νίκελ 86% και με σκάγια απλά (αλλά όπως είπα πολύ κακής ποιότητας) 76% οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ κοντά στο80% άρα αυτό κρατάμε. Ο Νίκος πήρε 57% που απέχει πάρα πολύ από μας οπότε κάτι φταίει..,.... Ας κάνει έναν κόπο να το δοκιμάσει πάλι με το ίδιο όπλο ,αλλά και με το δικό του ....... Να δούμε το αποτέλεσμα , γιατί καθώς φαίνεται σίγουρα το φυσίγγι είναι καλό και αποδίδει τα μέγιστα. Φυσίγγι χώρις αλεύρι και με απλά σκάγια 80%!!!! Εάν ο Νίκος βγάλει παρόμοια συγκέντρωση πάει να πει ότι κάτι δεν έφτιαξε καλά στο πρώτο φυσίγγι η ότι του έφυγε το κέντρο της ντουφεκιας......Ποιό είναι το χαμηλότερο και υψηλότερο ποσοστό που θυμάσαι με mod.
Και ποιο το χαμηλότερο και υψηλότερο στο full.
Ναι, στο ίδιο φυσίγγι και με το ίδιο τσοκ.
Αλλά δεν ρίξατε το ίδιο φυσίγγι γιατί δεν είχε τα ίδια σκάγια.
Βαγγέλη λέω το πολύ απλό πράγμα.
Ένα καλό φυσίγγι θα πάει καλά με όλα σχεδόν τα όπλα. Με ελάχιστα μπορεί να μην πάει. Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
Και ναι, για εμένα 10% διαφορά συγκέντρωσης είναι αποδεκτή από όπλο σε όπλο με ίδιο τσοκ.
Πες 15% max.
Το 20% δεν δικαιολογείται.
Σου ζήτησα όμως να ρίξεις το ίδιο φυσίγγι με full για να δούμε διαφορές mod και full.
Το έριξες ; ... Τώρα διαβάζω τον μικρό και δεν παρακολουθώ συνεχώς το hl ... είδα ότι ανέβασες μερικές δοκιμές αλλά δεν τις πρόσεξα.
Νομίζω Γιάννη ότι ήταν το πιο περιεκτικό κείμενο που έχω διαβάσει καιρό τώρα !!!Ακρα σιωπη.ο καθενας κληνη οπως τον βολευη.ολα τα σεταπ για να δουλεψουν θελουν αρμονια υληκων,δεν πανα κληνης απο 2 μεχει 100 σταδια αν δεν τα παντρεψης ουτε σηγκετροση θα παρεις ουτε σταθεροτιτα.αν κληνης οτη σεταπ και νανε οτη σταδια κιαν δουλευης κληνης στανταρ σε τοσα χηλ,ειτε 56,50 ειτε 58 και ου το καθεξης σταθεροτιτα εχεις παντα.αν θελετε εξηγο και το γιατη.αλα σεταπ πανε πολησταδιακο αλα οχη.παντρεμα υληκων,και τα χηλ σταθερα τηποταλο.μετα ψαχνης κιαθιο αυτο που θα σου δοση την κατανομη που θες,και πεζης πεχνιδι
Τι'ν κιο ;;;;Tέσπα , φουτεράκι ρε Βασίλη
Καί λέω στον Αθηναίο Γιάννη σε μια ταβέρνα στου Ψυρρή :'' Γιάννη ποτάβρισμου τζείν το ττεψούι ''
Αυτό πού μπορεί να έγινε στο φυσίγγι του κ.Νίκου είναι να το έκλεισε χάραγμα -πάτημαΚαλημέρα Βασίλη. Το γεγονός είναι πως φτιάξαμε εγώ ,ο Άρης και ο Νίκος ένα φυσίγγι ..,.. Ο Άρης πήρε 80% ,εγώ με σκάγια νίκελ 86% και με σκάγια απλά (αλλά όπως είπα πολύ κακής ποιότητας) 76% οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν πολύ κοντά στο80% άρα αυτό κρατάμε. Ο Νίκος πήρε 57% που απέχει πάρα πολύ από μας οπότε κάτι φταίει..,.... Ας κάνει έναν κόπο να το δοκιμάσει πάλι με το ίδιο όπλο ,αλλά και με το δικό του ....... Να δούμε το αποτέλεσμα , γιατί καθώς φαίνεται σίγουρα το φυσίγγι είναι καλό και αποδίδει τα μέγιστα. Φυσίγγι χώρις αλεύρι και με απλά σκάγια 80%!!!! Εάν ο Νίκος βγάλει παρόμοια συγκέντρωση πάει να πει ότι κάτι δεν έφτιαξε καλά στο πρώτο φυσίγγι η ότι του έφυγε το κέντρο της ντουφεκιας......
ξερω που το ειδες.......Τι'ν κιο ;;;;
Το βάζω στο google translate και μου βγάζει "Άγνωστη γλώσσα" αχαχαχ
Σήμερα @vazelos είδα το πρώτο τρυγόνι σε πολύ πονηρό σημείο.
Προς τα μέρη σου ήταν.
Ίσως χρησιμοποιήσω πρώτη φορά το app φέτος
Ό Νίκος κληνει σε 5 στάδιαΑυτό πού μπορεί να έγινε στο φυσίγγι του κ.Νίκου είναι να το έκλεισε χάραγμα -πάτημα
χωρίς χρήση 3ου σταδίου μ'ότι σημαίνει αυτό ...
Αυτό το βαρύ ιδίωμα ομιλούσε η προηγούμενη γενιά στο νησί .Τι'ν κιο ;;;;
Το βάζω στο google translate και μου βγάζει "Άγνωστη γλώσσα" αχαχαχ
Σήμερα @vazelos είδα το πρώτο τρυγόνι σε πολύ πονηρό σημείο.
Προς τα μέρη σου ήταν.
Ίσως χρησιμοποιήσω πρώτη φορά το app φέτος
Καλημέρα Άλεξ,Καλημερα, το να ριχνει ενα οπλο σταθερα ολα τα φυσιγγια με τα ονομαστικα τσοκ ειναι πλεονεκτημα φιλε γιατι εχεις σταθερη αποδοση, αν θες μετα μικροτερη η μεγαλυτερη συγκεντρωση αλλαζεις τσοκ και οχι φυσιγγι.
Ίσως τι να πω........ Μήπως η χρήση διαφορετικού στροφείου???? Μήπως λάθος μέτρηση πυρίτιδας?????Αυτό πού μπορεί να έγινε στο φυσίγγι του κ.Νίκου είναι να το έκλεισε χάραγμα -πάτημα
χωρίς χρήση 3ου σταδίου μ'ότι σημαίνει αυτό ...
Ακόμα και η παρτίδα του κάλυκα μπορεί να επηρεάσει ένα σεταπ αν στην ογκομετρια λόγω πυθμενιου σου βγαίνει 1-2 χιλ πάνω ή κάτω αλλάζει όλο το σεταπ ακόμα και το στροφειο παίζει μεγάλο ρόλο,πιστεύω να έχεις παρατηρήσει ακόμα και σε κάλυκες της ίδιας μάρκας πως μπορεί να σου βγει διαφορετική ογκομετρια!!Ίσως τι να πω........ Μήπως η χρήση διαφορετικού στροφείου???? Μήπως λάθος μέτρηση πυρίτιδας?????
Μην γράφεις τέτοια ... θα μας πάρουν με τις πέτρες αχαχαχαΟι διάφορες από κάνη σε κάνη είναι ένα 3-5%