Χαχα κατα πολη.ψαξου για νεο υληκο,κολοφονιοΟτι ηπαρχει και δεν ηπαρχει Γιαννη μου .Την κατεχεις και εσι την τρελλα.
Χαχα κατα πολη.ψαξου για νεο υληκο,κολοφονιοΟτι ηπαρχει και δεν ηπαρχει Γιαννη μου .Την κατεχεις και εσι την τρελλα.
Χα χα χα τορα παλιοσε και αυτο Γιαννη μου.Εδω και 2 χρονια.Χαχα κατα πολη.ψαξου για νεο υληκο,κολοφονιο
Ακρηβος πιος τοφερε ομως μαζη με το βρομαλευρο????Χα χα χα τορα παλιοσε και αυτο Γιαννη μου.Εδω και 2 χρονια.
το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπαΘα ηθελες καμια 10αρια τετεια 3/0 να τα εχεις μαζι σου μην σου τυχει κανα αεροπλοιο απο πανω σου......αν εισαι καλο παιδι και πεις το V3 μου ειναι μαπα 26φορες μολις παω σπιτι θα στα γεμισω φρεσκα φρεσκα
Τολι ειναι 3,5inc. Τα σηγκεκριμενα.Δεν χωρανε μεσα στην ν3.Αλλα πραγματι αυτα θα ηταν οτι πρεπη για Χηνες εκει πανω με 3-0 και 6-0.το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα
το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα
το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα
... το πα 27 φορες αχαχαχα ..δε μ στελενεις εμενα να παω Ρουμανια αχαχα
Πιο είναι πιο αποτελεσματικο;Ακρηβος πιος τοφερε ομως μαζη με το βρομαλευρο????
Ολλα καλα ειναι αναλογα την χρηση.Αν και δουλευω αλευρι εδω και μια 4αετια δεν επαψα ποτε να δουλευω και πλαστικο buffer απο 3 νο και κατο.Πιο είναι πιο αποτελεσματικο;
κολοφονιο. τι είναι αυτο ????Καλο χρυσο το κολοφονιο αλα εχει και μεγαλες παγιδες
πούλα τοτο V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα , το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα ,το V3 μου ειναι μαπα
... το πα 27 φορες αχαχαχα ..δε μ στελενεις εμενα να παω Ρουμανια αχαχα
το αγοραζεις ? καμια 600αρια φυσιγγια εχει ριξει μονοπούλα το
Το "φω" με "ω"!κολοφονιο. τι είναι αυτο ????
Εφόσον ειναι παράγωγο ρετσινιού λογικά ειναι εύφλεκτο ή δεν λαμβάνετε υπόψην.Το "φω" με "ω"!
Παραγωγο ρετσινιου, με διαφορες χρησεις...
Αν παιξει το ρολο bufer,προφανως γι'αυτο μιλαμε,ΔΕΝ ερχεται σε επαφη με τα θερμα αερια που παραγονται απο την καυση της πυριτιδας!Εφόσον ειναι παράγωγο ρετσινιού λογικά ειναι εύφλεκτο ή δεν λαμβάνετε υπόψην.
Εφόσον ειναι παράγωγο ρετσινιού λογικά ειναι εύφλεκτο ή δεν λαμβάνετε υπόψην.
Το κολοφώνιο είναι το στερεό υπόλειμμα που μένει μετά την απόσταξη του ρετσινιού πεύκου, με την οποία παίρνουν το "τερεβινθέλαιο" το γνωστό νέφτι ... μαθαίναμε παλιά στο σχολείο ... Επομένως έχει απαλλαγεί από τα πολύ εύφλεκτα συστατικά του ρετσινιού: το νέφτι και άλλους πτητικούς υδρογονάνθρακες.Αν παιξει το ρολο bufer,προφανως γι'αυτο μιλαμε,ΔΕΝ ερχεται σε επαφη με τα θερμα αερια που παραγονται απο την καυση της πυριτιδας!
Εξ ορισμου!
ΔΕΝ πρεπει το φορτιο σκαγιων και αντιτριβικου υλικου(αν υπαρχει) να ερθει σ'ΕΠΑΦΗ με τα προωθητικα αερια!!
Οτι βρισκεται μπροστα απο τη βισματωση,επιβαλλεται να ειναι μακρυα απο αυτη την επαφη!
Με έβαλες σε μπρίζες τωρα να ξέρειςΕπομένως έχει απαλλαγεί από τα πολύ εύφλεκτα συστατικά του ρετσινιού: το νέφτι και άλλους πτητικούς υδρογονάνθρακες.
Με έβαλες σε μπρίζες τωρα να ξέρεις