Μιχαλη και τις σημερινες,τις "βρισκεις"....
Ψαξιμο θέλει!
Ηταν πιο ελαστικές εκείνες...
Γιαννη....καμοια σχεση τα προ 20ετιας σκοτωματα που εκανε η Μ92Σ για παραδειγμα με την σημερινη........
Μιχαλη και τις σημερινες,τις "βρισκεις"....
Ψαξιμο θέλει!
Ηταν πιο ελαστικές εκείνες...
Να σου πω.....Γιαννη....καμοια σχεση τα προ 20ετιας σκοτωματα που εκανε η Μ92Σ για παραδειγμα με την σημερινη........
Aν εβρισκες JK3......??Να σου πω.....
Αν έβρισκα κάνα 20κιλο JK6,εκείνης της εποχής, θα δανειζομουν να το πάρω....
Εγω για ενα 20κιλο θα εκανα τουμπες απο εδω μεχρι την ΑθηναAν εβρισκες JK3......??
Να σου πω.....
Αν έβρισκα κάνα 20κιλο JK6,εκείνης της εποχής, θα δανειζομουν να το πάρω....
Aν εβρισκες JK3......??
Εγω για ενα 20κιλο θα εκανα τουμπες απο εδω μεχρι την Αθηνα
Καλυτερα γιατι θα εφτυνε τους εξολκεις και τα αεροπλανακια τις remigton σαν πασατεμποΓια πειτε οι πιό παλιοι...τη σεταπ ειχε αυτο το ολιμπους του κουτουμανου.....?????
Γατι εγω δεν το προλαβα....!!!
Εμενα μου αρεσε και το παλιο Λαμπρο μπλε τρομερα σκοτωματα....να γραψω ποσο ειχε μεσα;η καλυτερα οχι μη προσπαθησει να το αντηγραψει κανενας κακομοιρης και του γινουν τα μουτρα ετσι.llk.
Θα ήταν άδικο να σας την στερησω!!Aν εβρισκες JK3......??
3 σιδηρόδρομους είχε αλλάξει ένας φίλος σε μια franchi 520 να φταίει αυτό το φυσίγγιΕμενα μου αρεσε και το παλιο Λαμπρο μπλε τρομερα σκοτωματα...
Θα ήταν άδικο να σας την στερησω!!
Είναι για "ειδικές αποστολές"!
Εγώ στα χοντρουλια βολεύομαι με μια παλιό ΑΟ....
15ετιας....
Θα κρατήσω την παλια ρε Μιχάλη!Την ανταλασεις με σηνχρονη....????
Θα κρατήσω την παλια ρε Μιχάλη!
Μ'αρέσει το χρώμα!
Αχρηστο πραμα ρε Γιαννη...κλωσταει βρονταει δεν κανει για υγρασιες τι να τη κανεις τωρα και εσυ....Θα ήταν άδικο να σας την στερησω!!
Είναι για "ειδικές αποστολές"!
Εγώ στα χοντρουλια βολεύομαι με μια παλιό ΑΟ....
15ετιας....
Καλα οι franchi ηταν για τις πατησιες,σπαγανε μεχρι και τον αορτηρα3 σιδηρόδρομους είχε αλλάξει ένας φίλος σε μια franchi 520 να φταίει αυτό το φυσίγγι
Επειδή ανάφερε ο Γιάννης την Α0 και έχω την εντύπωση πως τα παρακάτω φυσίγγια γεμίζονται με τη συγκεκριμένη πυρίτιδα, τα έχει δοκιμάσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις;Εγώ στα χοντρουλια βολεύομαι με μια παλιό ΑΟ....
Tα simson shull δεν ηταν καθολου παλιοδικαννα..Πολυ αξιοπιστα κ υπαρχουν αρκετα κομματια στην Ελλαδα..Με αυτο το μπλε αλλα και το καφε τα δαχτιλα μου με ενα παλιοδικανο simson shul ηταν καθε χειμωνα ματωμενα.........