Θα σου εστελνα αλλα εχω μονο κανα 2κιλο και κανα 2κιλο και κατι ψιλα απο τη καλη....πως θα βγαλω το χειμωνα μουΜπα δεν θελω αλλη... Θα κατσω ησυχος...
Μ92S θελω, γιατι στο 2,20 αδειαζει πολυ γρηγορα ρε παιδι μου...
Θα σου εστελνα αλλα εχω μονο κανα 2κιλο και κανα 2κιλο και κατι ψιλα απο τη καλη....πως θα βγαλω το χειμωνα μουΜπα δεν θελω αλλη... Θα κατσω ησυχος...
Μ92S θελω, γιατι στο 2,20 αδειαζει πολυ γρηγορα ρε παιδι μου...
Θα σου εστελνα αλλα εχω μονο κανα 2κιλο και κανα 2κιλο και κατι ψιλα απο τη καλη....πως θα βγαλω το χειμωνα μου
Θες να δεις την Α1 σε 3αρια να κανει δεσποταδες.....Για αυτο βαλτε a1 παρτε και ενα στροφιο για βαφή ρελι.στο 1,75×34κανει παπαδεσ μεχρει -4
Φιλαρακι ειδες φετος τα τσιχλοφυσιγγα σου τι καλα που ηταν;Πω πω ξεπεσμός ο Βενετατος!!!
Εσι λες οτι δεν την εχει δει??Θες να δεις την Α1 σε 3αρια να κανει δεσποταδες.....
Αν τη γεμιζει στο 1,75-34 δεν νομιζω...Εσι λες οτι δεν την εχει δει??
είναι πολύ πιο ευκολο και ασφαλες να κατεβουμε σε προοδευτικοτητα παρα να ανεβουμε φιλε , πχ , σε μια χ 32 πυριτδα είναι πιο ασφαλες να την δουλευεουμε στα 28-30 γραμαρια παρα στα 35- 36δεν ακούγεται κακό το 28 Γιώργο αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπει η πυρίτιδα (c7) να κατέβει στα 28 .xm.
θα ρωτήσω και θα μελετήσω ! αν γίνεται θα το δοκιμάσω σίγουρα
φιλε Βενετατο και ολοι οι αλλοι που γελατε με την ΜΒ 36 , πρεπει να ξερετε ότι από εμπορικα φυσίγγια το Ολυμπος του κουτουμανου με ΜΒ 36 ειχε σκοτωσει το 90 % του πλυθυσμου των παπιων , ειχαν κανει οι οικολογικες οργανώσεις διαμαρτυρια για οικολογικη καταστροφή και σταματησε το φυσιγγιΕγω φετος θα το κανω δεν παει αλλο εχω μαζεψει τη σαρα και τη μαρα...τη MB36 θα τη βαλω στο 1,70/32 σε 8αρακια θα της πηγαινει τελεια
Το παθαινεις κι εσυ εεεε?
σταματησε την παλια συνταγή είναι το πιο σωστοφιλε Βενετατο και ολοι οι αλλοι που γελατε με την ΜΒ 36 , πρεπει να ξερετε ότι από εμπορικα φυσίγγια το Ολυμπος του κουτουμανου με ΜΒ 36 ειχε σκοτωσει το 90 % του πλυθυσμου των παπιων , ειχαν κανει οι οικολογικες οργανώσεις διαμαρτυρια για οικολογικη καταστροφή και σταματησε το φυσιγγι
Που ησουν χαμενος ρε Δημητρη;περιμενα πως και πως να δω τη θα γραψεις για τη mb36τη να κανουμε φιλε γουστα ειναι αυτα εμας δεν μας εκατσε καλα στα σκοτωματα και στις μεταβολες θερμοκρασιας οποτε....φιλε Βενετατο και ολοι οι αλλοι που γελατε με την ΜΒ 36 , πρεπει να ξερετε ότι από εμπορικα φυσίγγια το Ολυμπος του κουτουμανου με ΜΒ 36 ειχε σκοτωσει το 90 % του πλυθυσμου των παπιων , ειχαν κανει οι οικολογικες οργανώσεις διαμαρτυρια για οικολογικη καταστροφή και σταματησε το φυσιγγι
Όχι, αστειεύεται ο Δημήτρης για να δώσει έμφαση. Λογοπαίγνιο ήταν.Σταμάτησε η κατασκευή κάποιου συγκεκριμένου εργοστασιακού φυσιγγίου λόγω "οικολογικών αντιδράσεων";
Άλλαξε χέρια η επιχείρηση, Τολη. Το φυσίγγι υπάρχει και είναι αξιολογότατο με τεράστια προτίμηση από "βόρειους" κυνηγούς. Για "σπάσιμο" όπλων δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Το έριχνα για μια δεκαετία και ήταν από τα αγαπήμενα μου. Ο Δημήτρης αναφέρεται προφανώς στην παλαιότερη version. Λάβε ωστόσο υπόψη ότι πριν από 15 - 20 χρόνια και ακόμα παλιότερα, τα όπλα δεν ήταν ίδια με τα σημερινά και η επιλογή τέτοιων φυσιγγίων μπορεί να είχε αρνητικές επιπτώσεις. Υπήρχε μία κουλτούρα, ειδικά σε παλιούς κυνηγούς της επαρχίας, την έχω δει από παιδάκι στον Έβρο, να ρίχνουν το φυσίγγι που "σκοτώνει" αδιαφορώντας αν είναι κατάλληλο για το όπλο τους.το ερωτημα εινια γιατι ο Κουτουμανος "χαλασε" αυτο το γαμιστερο φυσιγγι? μηπως ανεβαζε 1500 bar και ειχαν σπασει τα μισα οπλα?
Ακομα και σημερα φιλε μου γινετε αυτο. Ειναι express κοντρα δοσει.... ΚαλημεραΟι παλιότεροι και πιο μεγάλοι, είχαν πάνω τους ένα κατσαβιδακι και όταν έπεφτε βαρύς πάγος, άνοιγαν τα φυσίγγια από μπροστά και έβγαζαν λίγα σκάγια.