Ναι Ευριπιδη..πανο εχεις κανει διευρυνση κωνου και porting??
Ναι Ευριπιδη..πανο εχεις κανει διευρυνση κωνου και porting??
Τα τσοκ τα μαμα ειναι 0,5 και 1 αντιστοιχα οποτε εκει ειμαστε οκΚαι εμένα μου φαίνονται αρκετά ανοικτές οι τουφεκιές.
Σίγουρα η ζέστη έπαιξε τον ρόλο της.
Έχεις μετρήσει τα τσοκακια με παχυμετρο ?
Ίσως να αντιστοιχούν σε ανοικτοτερα στον αυλό σου.
φιλε μαλλον επεσες στην περιπτωση.δεν ξερω τι να πωΝαι Ευριπιδη..
Και εγω αυτο πιστευω και ξενερωσα αφαντασταφιλε μαλλον επεσες στην περιπτωση.δεν ξερω τι να πω
του κενταυρου πανο ειναι απο μονο του σφιχτο και οπου και να το ριξεις περιπου αυτες τις κατανομες θα παρεις.εδω χανια το εχουμε βαλει σε 15 διαφορετικα οπλα και ολα δινουν κατανομες μπαλα.με αλλα 32αρια και 28αρια εχεις τιποτα????????
Δυστυχως δεν εχω καποια.. Εκανα βλακεια και δεν κρατησα..Πάνο σε παρακαλώ πολύ αν έχεις κάποια τουφεκιά πριν να πειράξεις την κάννη ανέβασε την.
Θα με φάει η περιέργεια να δω την διαφορά.
Γιωργοςσε ποιόν μάστορα εκανες την εργασία ;
Την απλη εχωΠάνο την Vinci η τη super vinci έχεις;έχεις φώτο από προηγούμενες δοκιμές σου πριν το φτιάξιμο του κώνου και του porting;Τις δοκιμές με τα 36 gr να τις κάνεις με διαφορετικές συνθήκες (φθινοπωρινές) μήπως υπάρχει βελτίωση.Αυτές οι τουφεκιές δεν ανταποκρίνονται στις συσφίξεις των τσοκ που χρησιμοποίησες.
Τον ηπιαμε κλαρινο αυτο θα κανουμε..καπου ελεγα οτι σε περιπτωση αποτυχημενης επεμβασης αν ο εκαστοτε μαστορας σου δινει εγγυηση στο να μαζεψει τ οπλο η ακομα και να στο αλλαξει και δεν μου απαντουσε κανεις και αλλοι με κατηγορουσανε και αλλοι με λεγανε ημιμαθη.τωρα μαγκες μου απαντηστε μου τι θα κανει ο ανθρωπος?????????και για να επανελθουμε στο θεμα αξιζουν τα πειραγματα η οχι????????????????????