George Ant.
Staff member
Έχει μεγάλα κενά και η κατανομή μοιάζει περισσότερο τυχαία, παρά επιτηδευμένη.
Νομίζω όμως ότι το Bell είναι για λιγότερα μέτρα.
Νομίζω όμως ότι το Bell είναι για λιγότερα μέτρα.
Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη.. Η τελευταια πιστευω ειναι η καλυτερη..εμενα αυτη η τουφεκια δεν...
ΣυμφωνωΟυτε εμενα μου αρεσε αυτη.. Η τελευταια πιστευω ειναι η καλυτερη..
Εκ του αποτελέσματος, μάλλον ατυχής συνδυασμός τσοκ-φυσιγγίου-κάννης. Με αυτήν την κάννη και αυτό το φυσίγγι, το Bell δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται σε αυτές τις αποστάσεις και ίσως να είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε πιο κοντινές.
Κωστα,ποιος gualandi ειναι αυτος?ισως να φταιει και το φυσιγγι γιατι ειναι προφανες οτι δεν εχουν ανοιξει σωστα τα πεταλα του συγκεντρωτηρα
εαν εχεις την δυνατοτητα ξανακανε μια δοκιμη με φυσιγγιο ιδιογωμοσης με βυσμα που τα πεταλα να ειναι προκομενα η να ειναι γεμισμενο με συγκεντρωτηρα gualandi που τα πεταλα διαχωριζονται απο μονα τους
Τα πεταλα ειχαν ανοιξει και τα 4 το τσεκαρα..ισως να φταιει και το φυσιγγι γιατι ειναι προφανες οτι δεν εχουν ανοιξει σωστα τα πεταλα του συγκεντρωτηρα
εαν εχεις την δυνατοτητα ξανακανε μια δοκιμη με φυσιγγιο ιδιογωμοσης με βυσμα που τα πεταλα να ειναι προκομενα η να ειναι γεμισμενο με συγκεντρωτηρα gualandi που τα πεταλα διαχωριζονται απο μονα τους
Οχι Γιαννη δεν το ειχα δοκιμασει απο πριν.. Τα σαββατοκυριακο θα κανω και αλλες και με τα μαμα και με brain το tm και bx που εχω..Πανο,έχεις ξαναδοκιμάσει τον ιδιο συνδυασμό τσοκ φυσιγγιου, προ πορτινγκ?
Και για μενα,κατεβα σε μέτρα και κανε πιο πολλές τουφεκιές για να βγαλεις ασφαλεστερα συμπεράσματα!
Στο καινούργιο όπλο θα επερνα τσοκ, ή θα έκανα μια λείανση, σε ένα παλιό θα έκανα όλα τα πιθανά πειράματα.Οι υπολοιποι τι εχουν να πουν για το θεμα του κωννου...πειτε πως ησασταν στη θεση μου και το οικονομικο δεν σας πειραζε και θελατε να σφιξετε την τουφεκια σας θα περνατε ενα τσοκ με 70-80 ευρω πχ η θα κανατε τον κωννο?
Ναι Τολη το ξερω οτι εχεις κανει πολλες δοκιμες και τις εχω δει επισης..θα συμφωνησω και εγω βαση αυτων που ειδα οτι θελει 32 γραμ και 9 αρι για να εχει πληθος και να καλυπτει τα κενα καλυτερα.. Η δοκιμη ηταν πιο πολυ για να εχω μια εικονα σαν οριο και φυσικα πιο κοντα θα εχει καλυτερη εικονα δεν το συζητω..Πανο , πολυ πιθανον η τσιχλα να επεφτε , που μαλλον ετσι θα γινοταν, αλλα ο συνδιασμος κ τα μετρα δεν ειναι σωστα. το bell ΔΕΝ ειναι για 30 μετρα ρε παιδια πως να το κανουμε ...ειναι σαν να βαζεις 3* πανω και να ριχνεις στα 45 μ ..και να λες ΩΧ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ .... εμ τι θα ειχε!
Οπως επισης αλλαξε φυσιγγι , ΜΗΝ ριχνεις τα 28αρια, αυτου του ειδος των τσοκ θελουν γρμ. δοκιμασε με 30-32γρμ 9αρι στα 25 κ 30 μετρα ...πιστευω θα εχει εντελως διαφορετικη συμπεριφορα.
Εχω κανει πολλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς δοκιμες με το Bell Πανο.