Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι 40 μέτρα ακριβώς, τρία διαφορετικά φυσίγγια, με ic, το classica άνοιξε περισσοτερο λόγω αυξημένων πιέσεων. Κατά τα άλλα εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι καινούριο, έχουμε συνέχεια ωραία σκοτωματα στα 40 μέτρα με ic στα περπατητα :)
 
απο ενα φυσιγγι εριξες στον πινακα?εχεις καποιο αλλο τουφεκι χωρις διευρυνση στον κωνο να ξαναεπαναλαβεις τις δοκιμες σου......αν σου ειναι ευκολο βεβαια:)
 
στην πρωτη και δευτερη οι κατανομες ειναι χαλια σε αυτο βεβαια δεν φταιει το οπλο σου αλλα τα κυαθια των φυσιγγιων που χρησιμοποιησες......για την τριτη δεν εχω αποψη γιατι δεν φαινονται και πολυ καλα οι αποτυπωσεις
μπραβο παντως γιατι εσαι απο τα λιγα μελη που κοινοποιουν φωτο με δοκιμες.........εχεις το μικροβιο της πινακιασης και εσυ.RESPECT.
 
Τι εγινε ρε φιλε??Δοκιμαζεις την .. πρεσβυωπία μας???!!!.big smile.
Πολυ ωραιες τουφεκιες.Το τσοκ μαμα ειναι??
Ένα IC Trulock είναι αλλά και το μαμά τα ίδια θα δώσει.
απο ενα φυσιγγι εριξες στον πινακα?εχεις καποιο αλλο τουφεκι χωρις διευρυνση στον κωνο να ξαναεπαναλαβεις τις δοκιμες σου......αν σου ειναι ευκολο βεβαια:)
Ε από ένα έριξα, πόσα να ρίξω μέσα στο καμίνι, πήγαινε -έλα;
Άλλο όπλο χωρίς διεύρυνση στον κώνο.......xm.....θα δω τι μπορώ να κάνω.
 
Τις τουφεκιες στα 40 μέτρα με 4* δεν τις έριξα για να δούμε ωραίες κατανομές, αλλά επειδή μας κάλεσες να το κάνουμε για να δούμε πόσα σκάγια θα πάνε στον πίνακα :).
Εγώ βλέπω ότι όχι μόνο σκάγια πάνε, αλλά το τρυγονακι θα ήταν τέζα και στις τρεις περιπτώσεις. ;)
Τώρα αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο όπλο στο μυαλό σου, για δοκιμή, πες το....:)
 
οποιο οπλο θες αρκει να μην εχει διευρυνση στον κωνο.........ααα να ριξεις τουλαχιστον 5-6 φυσιγγια οι δοκιμες με ενα φυσιγγι απο καθε τυπο ειναι ακυρες
.my man..my man.
Μάλιστα......crying smile.
Υ.Γ. Μάλλον επιμήκυνση εννοείς αλλά τεσπα!!!!
 
περα απο την πλακα τωρα ...με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω και τα δικα μου οπλα στα 40 με 4αστρα θεωρω παντως οτι το τεσσαρι εναι μεχρι τα 30-32 μετρα απο κει και πανω οι συχνοτητα της καταβολης πεφτει δραματικα θα ριχνεις 10 σμπαρα και κατω θα ερχεται 1-2 ειδικα με το πρωτο φυσιγγιο της δοκιμης σου.ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.
 
Μωρέ ας το βάλω εγώ το πουλί μέσα στον πίνακα και θα δούμε αν πέφτουν 1-2 στα 10. Ξεχνάς ότι το πουλί πετάει (κινείται συνέχεια ) και τα σκάγια ταξιδεύουν σε τρεις διαστάσεις. Δεν προλαβαίνει να πέσει σε κενό ;)
Τι όπλο χρησιμοποιεις; Είδα ότι πουλάς ένα smoke optima +.
 
Δοκιμες με Beretta 303 (71cm 18.3) lambro tordo 32 και 8 νουμερο και souper kill μπλε 35gr 5 νουμερο στα 35 μετρα...
3* gemini

3* +10 ποντους

3* απο benelli supersport

2* απο benelli supersport

1* απο benelli supersport

2* απο benelli supersport super kill μπλε ''περσινο''

2* απο benelli supersport super kill μπλε ''φετινο''
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top