Φαντασου να το ειχες και "πειραγμενο"........!!!!!
Αν δεν εγραφες τι οπλο εχεις θα εβαζα στοιχημα οτι ειναι όπλο με διευρυμενο αυλο....ειναι από τα λιγα όπλα με στενο αυλο που βγαζουν τετοιες κατανομες....μπραβο σου και να το χαρεις το πολεμικο σου....
Γιαννη σε βλεπω τρώγεσαι για κατι....αν εχεις σπειρωμα mobile παρτο.....https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συγκρίσεις-όπλων-τσοκ.262/page-10
Παντως εχουμε και άλλη μαρτυρια στο hunterlife ότι το συγκεκριμενο τσοκ δουλευει πολύ καλα τα ψιλα σκαγια παρολο που εχει υπερβολικη συσφιξη..τριτο post από το τελος του κυριου Androu..
Κωστα υπαρχει σε mobile αλλα και σε crio plus που παιρνει η 76αρα κανη η δικια μου σιγουρα θα υπαρχει με παραγγελια αλλα τα 118ευρω πολλα!Γιαννη σε βλεπω τρώγεσαι για κατι....αν εχεις σπειρωμα mobile παρτο.....
Σκέτη φωτοβολίδα.
Προσεχος.της εχω ηδιετερη αδηναμια αυτης βγαζη απο της πιο σφηκτες τουφεκιες που εχω δει.νορμαλ ταχητητητες βεβεα οχη πανο απο 410 αλα φτανουν και περησεβουν.γληκιες τουφεκιες χαμηλα μπαρΣκέτη φωτοβολίδα.
Με τετοιο κέντρο εχει πολύ ψωμί ακόμη.Δεν έκανες και καμιά πιο μακρινή Γιάννη ;
Προσεχος.της εχω ηδιετερη αδηναμια αυτης βγαζη απο της πιο σφηκτες τουφεκιες που εχω δει.νορμαλ ταχητητητες βεβεα οχη πανο απο 410 αλα φτανουν και περησεβουν.γληκιες τουφεκιες χαμηλα μπαρ